Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 13 May 2013

Monday Blues! No Mood!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Arini Monday Blues melanda........
Arghhhhhhhhhhhh..... Tak sukanya....
Pepagi mood dah suwa suwe kemorning ni......
Masuk keje memang blur je........
Tadi kat bawah tengok takde orang, AJ tengok hp memang betullah arini Isnin......
Yelah, dah blur kan... Manalah tau kot salah hari.....
Hehehehhhehe.....
So kat situ dah terserlah betapa bluesnya arini kan kan kan.... =P


Oh ye.... Lagi 1, AJ nak bagitau kepada sesiapa yang berkenaan....
Apa yang AJ tulis dalam blog ni memang berkait rapat dan ada kene mengena dengan AJ...
Semuanya pengalaman AJ sendiri....
Kalau rasa tak suka, tak payahlah nak baca.....
AJ taulah nak manage blog AJ ni macam mana.....
So awak tak payah nak bagitau itu dan ini kat AJ..
Kalau bende tu 1 fitnah mungkinlah... Tapi ini kenyataan!
So biarlah orang yang berkenaan dengan entri AJ tu je yang bagitau AJ okay....
AJ tau apa yang AJ tulis dan apa yang AJ buat....
Kalau yang membuka minda, takpelah jugak! AJ terima..... Ni langsung tak!
Lagipun siapa awak pun AJ tak kenal dan tak penah kenal.......
So tolong hormati apa yang AJ tulis kat sini ye.......
And please "DON"T EVER COME AGAIN!"
Kalau kau baca ni, aku sure kau tau siapa kau....
Maaflah, aku bukan berkasar..
Tapi cara kau masuk rumah orang tu salah!

Takde mood nyaaaaaaaaaaa.....!!!!!
Hutang BW banyak lagi pulak tu..... =(


P/s : Kak Nam sangatlah!




"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

40 comments:

  1. ecehh..sempat lagi terfikir salah hari tu...

    nampak sangat mmg blur kan..hehehe..

    tapi kalau lah betul tersalah hari..tentu laju je balikkan...hihihi

    ReplyDelete
  2. err..jap2..lupa nak tulis tadi, siapa ye yg cari pasal dgn ayue..?

    ReplyDelete
  3. tau takpe @Cik Nur™, lari balik AJ..
    Hehhheheheh..

    Entahlah Nur, AJ tak kenal pun siapa dia.....
    Tercuit rasa pulak dia dengan entri AJ...

    ReplyDelete
  4. mmg betul2 xde mood nii.. hehe

    ReplyDelete
  5. mmg betul2 blur tu..hihihi!
    lah..sape plak yg buat Aj benagng ni??

    ReplyDelete
  6. ni nak bayar hutang ni...hahahha

    ReplyDelete
  7. kalo hari ni ahad laju je blk kan..sambung tdo..hahaha...lorh, sape yg bikin AJ monday blues ni.. ??? cer ckp.. meh nk bg sepakan percuma sikit kat dia tu.. cik anon ke AJ??

    ReplyDelete
  8. sabar yer AJ jangan marah di pagi yang ceria ini .. biasalah tu nnati mood datang.. selamat bekerja :)

    ReplyDelete
  9. Sabar yer AJ.. biasa la org tue jelosss dengan Aj kot.. hehehe ;p

    ReplyDelete
  10. Sabar2 Aj....
    Tapi orang camni memang merosakkan mood di pagi isnin yang mmg dah sedia blues itu kan...hehe

    ReplyDelete
  11. cool AJ, dah petang Isnin nih...jangan ada Tuesday Blues plk esok. wokay semangat skit AJ !

    ReplyDelete
  12. sabor ye sis AJ sayang...xcomel dah kak ton kalo xde mood ni..hehe :D
    Biasalah tu manusia kan, ada je yang tak puas hati dengan kita...anyways, keep blogging k sis, sye suka baca entry2 sis AJ ;)

    ReplyDelete
  13. sabo byk2 yer dear... Tq singgah blog KA Juga

    ReplyDelete
  14. Sabar ye..biasalah manusia..hehe emm monday blues~ sebab saya tgh cuti sakan makanya sy takde monday blues..mohon jgn jelly²..mihmih:3

    ReplyDelete
  15. pagi-pagi dah no mood...sama dengan akak blur baru baik sakit migrain...cuaca panas sangat...

    ReplyDelete
  16. kak ayu jangan moody tau. FD tembak kak ayu :p
    http://www.fatindiana.com/2013/05/11-things-about-me.html

    ReplyDelete
  17. Adelah hamba Allah tu @cik didiey..
    Macam bagus je..

    ReplyDelete
  18. nanti datanglah tu kak @Normi Nieza..
    Hehheheh..

    ReplyDelete
  19. Bukan cik anon @Deqla Manjew, ntah makhluk dari planet mana tah..
    AJ pun tak kenal siapa....
    Tetibe je datang rumah orang buat onar...

    ReplyDelete
  20. Hilang sabar AJ sekejap Acik @Aku Penghibur..
    Geram dibuatnya..

    ReplyDelete
  21. Tahlah kak @♥ Mrs. Secretary ♥, takde motif pun dia nak jeles dengan AJ......
    Kenal pun tak..

    ReplyDelete
  22. Sekapal lah kita kak @nea lopah..
    Hehhehhe..

    ReplyDelete
  23. Okay AJ jeles ni dengar @Mime MF cuti..
    hehhhhehe..

    ReplyDelete
  24. Betul kak @Sukma Haron..
    Cuaca sekarang panas dan tak menentu..

    ReplyDelete
  25. Adoiiiiiii!!!!
    Sakitnya kene tembak dengan @Dianaa...
    Hehheheheheh...

    ReplyDelete
  26. Isnin ritu nani cuti. Xrasa blues la.. Huh.. Big impact la monday ni!!

    ReplyDelete