Click to Follow...

Thursday, 16 May 2013

Kenapa Kurang Berblog??


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA


Lately ni AJ macam dah kurang produktif dalam berblog.......
BW pun agak kurang..... Maaf kat korang ye..... =D
Bukan apa, lately ni banyak benda yang AJ nak settlekan dulu...
Lagipun  takde cerita menarik pulak nak kongsikan dengan korang........
Takkan nak cerita pasal kucing AJ je kan...
Hehhehehehheheh....
Bosan pulak jadinya.......
Mood AJ pun agak terumbang ambing kejap...
Since sakit aritu, AJ macam takde energy sangat....
Tapi Alhamdulillah AJ tak sakit pun, cuma badan ni je rasa letih......
Ni AJ dah cukup rehat dan dah rasa bertenaga balik....
Makan pun dah makin berselera.....
Kalau tak mata ni asiklah nak tidur je........
Tak kiralah kat ofis ke kat rumah........

Mesti banyak cerita yang AJ terlepas dari korang kan???
Tak sabar nak terjah dan aktif balik macam sebelumnya......
Oh ya.. Terima kasih blogger2 yang concern dengan AJ..
Jangan risau ye.. AJ sihat2 je......
Cuma letih dan settlekan beberapa perkara dulu......
Sekarang ni cuma ada 1 payment je yang AJ kena kejar..... Ecehhhh.. Macam ceti la pulak!
Kihkihkihkih....

P/s : Esok!!! Esok hari special........
Yahoooooooo!!!!



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

62 comments:

  1. Kalau dah settle, bolehlah aktif berblog lagi lepas ni ;)

    Semoga dipermudahkan :)

    ReplyDelete
  2. Aah @Sally Yatiey..
    Tak sabar nak aktif balik... =D
    Thanks dear.. =D

    ReplyDelete
  3. Ade lah kak @Normi Nieza...
    Surprise...
    Kihkihkih... =D

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah kak @Mia Liana..
    Much better.....
    Susah jugak rupanya nak built balik mood ni kan...
    Hehhehehehhe..

    ReplyDelete
  5. SAMALAH.. SAYA AGAK SIBUK SEDIKIT.. :)

    ReplyDelete
  6. Kan @fairus....
    Takpe, dah tak sibuk kita sambung terjah.. =D

    ReplyDelete
  7. jom join my 1st GA :)

    http://storysalawakya.blogspot.com/2013/05/1st-giveaway-by-storysalawakyablogspotc.html

    ReplyDelete
  8. Tak pe take ur time AJ.. tapi jgn lama sangat ye..hehehe..

    ReplyDelete
  9. it's ok dear.
    akak skang ni pun amik mood nak berblogging semula.
    maklum je la kan, makin sarat :D

    ReplyDelete
  10. tu la..dah lame kak AJ datang komen kat blog anis..hahaha..gurau je..semoga cpt sembuh ye akak AJ omeyy :)

    ReplyDelete
  11. dah baik pon, alhamdulillah..apa yg surprise tuu !?

    ReplyDelete
  12. haa, hari apa yg istimewa sangat tu?

    ReplyDelete
  13. semoga sembuh sepenuhnya yunk.. =)

    ReplyDelete
  14. yg penting kesihatan jaga ok :D

    ReplyDelete
  15. ala biaselah tu KAN ...Masing2 buzy

    ReplyDelete
  16. Patutlah..cam tak nampak je AJ kat reading list ni. Selamat berblogging balik ye

    ReplyDelete
  17. jwpn sya lak bz ngn kerja..haha

    ReplyDelete
  18. moga dipermudahkan segala urusan AJ dan bnykkn rehat ye..:)

    ReplyDelete
  19. hye nama saya amer jaya. empunya blog amercorner.com.
    Saya ingin menjemput tuan blog untuk join giveaway pertama saya untuk tahun ini.

    Harap sudi ya. selamat berblogging. :D
    http://www.amercorner.com/2013/05/may-giveaway-by-amer-corner.html
    giveaway tamat . 8.6.2013

    ReplyDelete
  20. Mieya pon sama jugak dengan AJ. Mood terumbang-ambing. Update sekadar tunjuk diri je. huhu

    ReplyDelete
  21. apa yg special esok?? tak sabar naj tau ni...hehe

    ReplyDelete
  22. takpe dapatkan rehat yg secukupnya dulu lps tu kita meroyan sama sama ek hehehe

    ReplyDelete
  23. dah tau dah apa yg special tu.. hikhik...

    ReplyDelete
  24. Okay kak @♥ Mrs. Secretary ♥..
    nanti AJ lawat balik semuanya.. =D

    ReplyDelete
  25. Tu la kak @Sue-Rya Qistina, sekali mood tu takde, amik...
    Makan masa jugak nak pulihkan....
    Hehhehhhe..

    ReplyDelete
  26. @Dianaa, kena baca entri barulah...
    Hehheheheh... =D

    ReplyDelete
  27. Tu la Acik @Aku Penghibur..
    AJ pulak nak katya bz tak...
    Tapi bz nak settlekan hal2 tertangguh...

    ReplyDelete
  28. Tu la @Ainim Suju, jarang2 tulis entri.....
    Banyak jadi silent reader je...

    ReplyDelete
  29. Itulah kak @umi alya, kalau tak ade je menempel kat blog orang kan... =D

    ReplyDelete
  30. Okay MD @adzairdawati makdara...
    Alhamdulillah dah bertenaga balik dah.... =D

    ReplyDelete
  31. On off ni memang perkara biasa bagi blogger. Hehe..

    ReplyDelete
  32. Tu la @Hazmin..
    Tapi jenuh jugak nak on balik kalau ter off tu...
    Hehehheh..

    ReplyDelete
  33. akak tak sihat lagi ya? banyakkan rehat tau lepas settlekan perkara2 tu ^^

    ReplyDelete
  34. Alhamdulillah akak dah sihat @Haruno Hana 하나, cuma badan je rasa letih lagi.... =D

    ReplyDelete
  35. takpe byk²kan berehat..jg kesihatan..hehe nt dh sihat betul² boleh BW laju pny..:D

    ReplyDelete
  36. Thanks @Mime MF..
    Alhamdulillah sekarang ni pun dah okay dah...
    Mood pun baru nak naik balik... =D

    ReplyDelete
  37. Thanks @Mime MF..
    Alhamdulillah sekarang ni pun dah okay dah...
    Mood pun baru nak naik balik... =D

    ReplyDelete
  38. Sama la. Ni terjah sini sat.. Curi masa tido.. Byk hutang bw..

    ReplyDelete
  39. jaga diri baik2 ye kak AJ..

    ReplyDelete
  40. betul AJ, berblogging ni nak kena ada mood kann..
    akak pun kadang2 dah save kat draft tp tak ada confident nak publish.. huhu

    ReplyDelete
  41. Tu la kak @ZazaMyMoon..
    Last2 terperuk dalam draft tu je kan....
    Hehehheheh...

    ReplyDelete
  42. terima kasih AJ sebab dlm busy2 pown Aj sempat BW ke blog didiey..sampai 5 komen ai dpt!! yeay!!! :D

    ReplyDelete
  43. Tu tandanya mood dah datang balik @cik didiey.. =D

    ReplyDelete