Click to Follow...

Tuesday, 21 May 2013

Kawasan Kejiranan Dah Kecoh!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Semenjak seminggu yang lepas, kawasan kejiranan AJ dah kecoh....
Bukan kecoh sebab diserang Zombie, Hantu Raya atau Saka Mah Loden......
Tapi kecoh bila Rosyam Nor dah mula mengedarkan kad jemputan perkahwinan anak dia....
Sana sini dah mula bercerita...
Alamak!! Cerita tak hot betullah......
Hehehhehehhehe...
Semalam bukan main rancak dan eksited anak jiran duk cerita dengan kawan dia......
Ayatnya lebih kurang macam ni "Wei, aku dapat kad anak Rosyam Nor kawen kat sini sini sini...."
Amboih hai adik......
Semangat naaa..... Sampai kat rumah AJ boleh dengar cerita dia...
Nak tergelak AJ dengar......Hurmmm.. AJ pun dah dapat undangan tu bulan lepas....
Mesti crowded dewan tu nanti.....
Agaknya, dapat jumpa +adzairdawati makdara tak since dia pun dapat undangan tu????
Harapnya dapatlah, boleh posing sakan...
Kehkehkehkeh.... =P

Apapun tahniah Abang Legau dan Kak Runiey dapat menantu sulung.....
Tahniah Arniesha dan Hafiz....
Semoga cepat2 dapat baby... =D



P/s : Pakai kain batik je la pegi nanti...
Bolehhh??? =P




"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

29 comments:

  1. pernah dengar RN tinggal kat area pantai dalam.. AJ kenal yer..

    ReplyDelete
  2. bestnya Kak AJ! dahla jarang sangat boleh tengok isteri Rosyam Nor dan anak2.. sama cantik mak dan anak ^^ hehe.. nanti post gambar tau? :D

    ReplyDelete
  3. Masa kecik2 dulu, mak dia jaga AJ kak @ZazaMyMoon...
    Hehhhehe...

    ReplyDelete
  4. Wah RN nak dapat menantu dah..nanti snap2 pict bebanyak then upload kat blog ye AJ..

    ReplyDelete
  5. bestnyaaaaaaaaaaaaaaa kak ;D

    ReplyDelete
  6. AJ pegi x? :D Nnt leh amk gmbr eh..

    ReplyDelete
  7. bestnya dpt jemputan dari hero malaya! akak minat giler ngan dia ok. masa preggy kan kakak 7 thn lps, dptlah bergambar dgn dia :)

    ReplyDelete
  8. Waaa.. dapat jemputan retis gitu..:D

    ReplyDelete
  9. jangan lupa cari MD...nanti pose lebih2 cket...and jangan lupa upload kat blog...he hehe....

    ReplyDelete
  10. untung lah sape dapat kad undangan tu kan. hehe
    tahniah untuk mereka :)

    ReplyDelete
  11. wah, beruntungnya dapat undangan dari orang pemes.. :)

    ReplyDelete
  12. waaaa..bestnya. tangkap gambar banyak-banyak taw.

    ReplyDelete
  13. selamat mkn kenduri anak retiss yer AJ....hihi....

    ReplyDelete
  14. syoknye dpt jemputan...
    pakai labatik..ayu sememangnya yu..hehe

    ReplyDelete
  15. wahh untungla AJ.. nanti update gambar yer

    ReplyDelete
  16. AMBIK GMBR BYK2 NNT TAW,PASTU HUPDATE TERUS KAT BLOG..^_^

    ReplyDelete
  17. apsal saya tak dapattt??? ehhh

    ReplyDelete
  18. Wahh. kenduri artis kottttt. kelass ahhh >.<

    ReplyDelete
  19. wahh..awak pegi ke? bestnye :)

    ReplyDelete
  20. Kain batik pun cntik....jgn lupa pakai lipstick merah, $%^& merah, &*%$#@ merah. hahahahaha

    ReplyDelete
  21. hu3.. hari tu balik kg bg tau mak Rosyam nak dapat menantu dh.. mak terkejut.. dh beso upenye anak rosyam yea.. kata mak.. heee...

    ReplyDelete
  22. wah,,,best tu boleh jumpa artis,,,

    ReplyDelete
  23. Nani tgk keek umieaida je. :) cntik pengantin :)

    ReplyDelete
  24. wah untungnya AJ..nanti share la gambar2 nya ya

    ReplyDelete