Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 10 May 2013

CPUV dan Blogbuster Campaign dari Nuffnang!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

AJ dapat 3 bende dari Nuffnang.....
1st, AJ dapat CPUV buat pertama kalinya....
Tahniah buat diri sendiri...
Kihkihkih... =P
Tak penah-penah ada CPUV yang lekat, tetiba check tadi dah ada 3 CPUV....


Adalah 4 sen kat situ...
Hehehhehehehehe...
AJ dapat 1 CPUV untuk Women March 2013 dan 2 CPUV untuk Inti November..
Alhamdulillah.... 

Dan AJ dapat 2 Blogbuster Campaign dari Nuffnang....

Acer Hybrid Ultrabook

What is Project C?

Kedua-duanya memerlukan AJ buat video.....
Yang Acer tu dateline nya arini..
Rasanya memang tak sempatlah kot......
Dan lagi 1 tu 16 Mei nanti......
So nak buat ke tak???
Alamak.... AJ dahlah tak kreatif.....
Kalau buat Gwiyomi merepek-repek AJ tau la......
Hahhahahahha... =D
Tengoklah macam mana nanti......
Rasa macam nak cuba..... Errrrrr....

P/s : Alhamdulillah.....
Kepochi lah, tu pun nak bising AJ ni kan... =P



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

29 comments:

  1. wah..tahniah AJ.masih menunggu utk CPUV 2

    ReplyDelete
  2. ok la tu, baru bersemangat nk blogging kan

    ReplyDelete
  3. Wah tahniah. Akhirnya dapat juga merasa CPUV.
    AJ join je, sempat lagi tu. Bukannya susah pon nak buat video.

    ReplyDelete
  4. Akak pun ada dpt gak..ingtkan menda..baca gitew2 je tpi baca AJ punye entry ni baru tau,kena buat video..idok leeeeee..akak pemalu kot..tue pasai akak x buat akaun keek..

    ReplyDelete
  5. Saya pun tak tahu nak buat video yg macam mana.. hee

    ReplyDelete
  6. Saya pun jenis kamera shy aj tu yang pikir cemana nak bikin video tu

    ReplyDelete
  7. masyukkkk.. :)
    tahniah Ayue.. :)

    ReplyDelete
  8. sama ler kita..dapat benda yg sama..tp masih berfikir2 nak buat ke tak..hermm...

    ReplyDelete
  9. ciksu pon dapaty juga tp nak buat tu..huuhuu

    ReplyDelete
  10. tahniah AJ, ..menantikan jg Video dari AJ...gud luck !

    ReplyDelete
  11. akak pun dapat project C dan dapat CPUV...tapi project C nie fikir nak buat video apa...?

    ReplyDelete
  12. Untung la dapat CPUV.. HUhu

    ReplyDelete
  13. kamon aj...mesti boleh buat punya..nanti dapat adiah kena kongsi dengan kengkawan...

    samalah kita aj, saya pun baru bulan ni dapat cpuv...orang nak bagi, ambik jelah :)

    ReplyDelete
  14. AJ, saya pun dapat..tengah fikir nak buat video camane..pening la

    ReplyDelete
  15. congrats AJ.. kumpul lagi yer ;)
    akak punya tak naik2 lagi dari aritu RM50sen je tak bergerak2 :(

    ReplyDelete
  16. didiey nantikan video dr AJ..chaiyok!!!

    ReplyDelete
  17. ramai jugak ye blogger dpt ni.. so cpt la buat video...hihi

    ReplyDelete
  18. waaaaaaa.. bestlea AJ.. dapat CPUV.. teman dpt 1 jea.. mcm AJ yg atas sekali tu.. women March 2013

    ReplyDelete
  19. tahniah. jeles tgk org lain dpat BE. FD dah lama tak dapat BE T_T

    ReplyDelete
  20. dpt juga..tapi bila kena bt bideo ni lemah la sikit..tak join la jwbnyer..heee

    ReplyDelete
  21. sama lah kita,hikhik. kali pertama jugak. kalau AJ 4sen,cikji pulak 3sen.kikiki. Nak tergelak pun ada. tapi takpe,mana tahu lepas ni dia makin beranak

    ReplyDelete
  22. Last2 1 video pun AJ tak submit....
    Malas pulak...
    Rugi kan... =D

    ReplyDelete
  23. Ble nmpk je kena wat video terus xjdi join.. Grrrr..
    Be ble da masuk tu insha Allah xlme lgi selalu singgah la

    ReplyDelete
  24. Salam ziarah.

    Jumpa blog ni sebab google Project C.

    Laa awat tak join. Sayangnya. Huhuhu.

    Saya ada join gak. Mai la singgah blog.:D

    Owh saya follow blog ni sekali~ ^_^

    ReplyDelete