Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 30 May 2013

Bila Dah Tak Berkerjaya....


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Genap seminggu tak berkerjaya.....
Jadinya bila dah takde keje, mulalah sifat malas tu menular....
Duduk rumah, tidur, makan, main game, gomol kucing, tengok tv....
Semua orang pulak bekerja, so terpongehlah AJ....
Hahahahahaha.....
Nak keluar pun malas.....
Sebabnya kalau keluar, duit pun macam air terjun je mengalirnya... =P

Sambil-sambil tu bukak jobstreet, cari keje baru....
Harapnya dalam masa terdekat ni dapatlah AJ keje...
Insyaallah.... Semoga Allah swt memudahkan segalanya...... =D
Ada orang rasa AJ relax je pasal keje ni...
Dah tu?? Nak buat macam mana lagi...
Takkan nak meraung, menangis atau meratap....
Kita kenalah positif kan kan kan....... =D
Tapi tu pun lepas kene motivate dengan orang sekeliling dan Mr.JR la....
Hehehehehehehe.....
Oh ye, lama AJ tak BW....
So sekarang ni AJ nak datang jenguk korang la....


P/s : Pelan-pelan kayuh kata orang.... =D



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

24 comments:

  1. InsyaAllah nnti ada la tue keja utk AJ..yg penting jgn putus asa k..:p

    ReplyDelete
  2. Semoga dipermudahkan dalam mencari kerja baru ;D Jom bw!

    ReplyDelete
  3. moga peluang kerja menanti di depan
    teruskan berusaha
    kim salam kat kucing..

    ReplyDelete
  4. in shaa allah, jk ada rezeki tak ke mana

    ReplyDelete
  5. insyaAllah dapat la keje tu.. :))

    ReplyDelete
  6. ntah..xkan nak nangis guling2 kot..

    cmtu la jugak keadaannya bila org heran tgk uni relax2 ms mggu exam..uni jwb xkan aku nak wat gelabah p guling2 sebab stres kot..haha

    ReplyDelete
  7. syok nyer aj...dapat dok umah main main game, wish dapat buat macam ni jugak...jeles ok!

    takper, tak lama lagi dapatlah tu peluang, rezeki ada dimana-mana...

    ReplyDelete
  8. saya xtau lg knp akak berhenti..meh kja ngn sya..hehe

    ReplyDelete
  9. Aj nak prefer position apa? area mana? Kelulusan?.. mana tau blogger2 lain ada post kosong kat company diorang..

    ReplyDelete
  10. Lamanya Nur tak datang sini...
    kan dah tertinggal pasal ayue...
    ayue dah xkerje ye...

    insyaAllah..skrang ni rehat puas2 tau..

    rezeki tu ada dimana2...
    percayalah... :)

    ReplyDelete
  11. REZEKI ADA DI MANA-MANA. BAK KATA ORANG, ULAT DALAM BATU PUN BOLEH HIDUP.. :)

    ReplyDelete
  12. takpe rezeki dimana2..entah esok lusa dh dpt keje baru...bt masa skrg rehat2 la dulu...hee:D

    ReplyDelete
  13. dulu deqla penah tanam anggur dekat 6 bulan jugak la..sama la mcm AJ aktiviti deqla time tu.. bosan gak.. mau x bosan.. 6 bln tuu..kihkih.. moga AJ dpt keja yg sesuai dgn AJ nnti ye.. owh ye, thanks semlm dtg komen byk2 kat blog deqla.. ;)

    ReplyDelete
  14. Eh..xtau pon AJ dah x keje..Gud luck yer..Semoge dapat keje yg lebih baik & lebih masyuk pasni..InsyaAllah:-)

    ReplyDelete
  15. mama pernah dua bulan menganggur dan apa yg me buat ialah.. buat resume cantik2 dan photostat byk2.. pastu antar mana alamat yg me jumpa.. kiki.. dulu tak reti psl jobstreet nih.. kiki.. menbelek suratkhabar jew la.. kiki

    ReplyDelete
  16. Tak pe pelan pelan cari keje....
    tak sampai blog okje lagi punnnn hehe

    ReplyDelete
  17. moga dipermudahkan untuk mendapat kerja ye AJ :-)

    ReplyDelete
  18. insya-Allah.. moga Kak AJ dapat kerja yg diidamkan.. dan moga Kak AJ dapat rakan kerja yg baik juga :)

    ReplyDelete
  19. moga dpermudahakn aj..aamiin

    ReplyDelete
  20. iha doakan akak ada rezeki bekerja kat tempat baru.. tapi buat masa ni kita geng la ek.. yeyy iha ada kawan :D

    ReplyDelete
  21. Good luck AJ. Tu la. Menangis meraung pun bkn dpt apa. Dpt release kejap je. Kena action jgk ;) :)

    ReplyDelete
  22. sabar ya AJ.. insyaAllah ada rezeki yang lebih baik lepas ni.. =)

    ReplyDelete