Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 28 May 2013

Advance Birthday Present!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Lama AJ tak berblog ni.....
AJ busy sikit..... Bukannya bawa hati lara gara-gara kerja tu ye...
Pasal tu AJ memang dah malas nak fikir...
Hehheheheheheh...
Terima kasih pada semua yang bagi semangat kat AJ......
Lega juga perasaan bila baca semua komen-komen korang tu.......

Khamis lepas, 23 Mei aritu AJ dapat surprise dari Mr.JR.....
Dia bagi advance birthday present yang merupakan sebuah Ipad Mini!!!!!
Alhamdulillah...... Patah tumbuh hilang berganti kata orang...... =D
Lepas ni tak payahlah lenjan game dalam Ipad dia lagi...
AJ dah ada sendiri punya....
Yeayyyyyy!!!!!! Happy sangat......
Masa dapat tu terus muka ada senyum...
Lupa sekejap pasal rasa sedih dan sedikit terkilan AJ sebelum tu tau......
Actually birthday AJ minggu depan...
Tapi dia saja bagi awal sebab kalau dia bagi time birthday, rasanya AJ dah boleh agak kot....
So bagilah awal.... Memang surprise sangatlah...
Pandai ye nak surprise kan orang!
Anyway thanks sangat-sangat sayang.....
2 malam lepas dapat hadiah tu, gigih pegi downtown pasang screen protector dan cover belakang yang biasa tu supaya tak calar.....
Nanti baru beli cover lain... =P
Sampai rosak kete Mr.JR malam tu tau..
Kihkihkih......


 

Agaknya ada hadiah lagi tak 6 Jun nanti???
Kihkihkih... =P *gelak tak berapa jahat*

P/s : Siapa main Candy Crush Saga kat fb???
Minta NYAWA!!!!!
Hehhheheheheh....



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

16 comments:

  1. wahhhh.. bestnya dapat ipad mini ;D hee.. Saya pun ada main game Candy Crushhhhh & Sims jugak ^_^

    ReplyDelete
  2. wahhhh..bestnya dpt birthday present in advance! cantik jugak ipad mini ni. lg mudah la nak bawa ke sana ke mari kan AJ.

    akak x main pun game candy crush saga tu, ramai invite. tp akak malas. hehehe

    ReplyDelete
  3. Bestnyer dapat hadiah.. dapat hadiah best lak tu.. Happy Bestday in Advanced gaks... semoga Umur sentiasa di berkati Allah selalu .. Amiinnn.. :D

    ReplyDelete
  4. nak jugak... best nyer... patah tumbuh hilang berganti...
    happy birthday in advance gak lah hehehe..

    ReplyDelete
  5. waaa... jealous... happy birthday in advance AJ :)

    ReplyDelete
  6. ni sbb AJ sokmo pinjam dia punya la..x thn dia belikan la 1.. xde la AJ sebok pinjam dia punya lagi..hahaha...

    ReplyDelete
  7. wow..tahniah..smoga happy ngn yg 'tersayang'..hehe

    ReplyDelete
  8. Wah...best tu hadiah harijadi AJ ☺☺

    ALhamdulillah, masih belum terjebak dgn game CCS tu even ramai yang dah menyeru ☺☺

    ReplyDelete
  9. Sonang la berblog pas nie..

    ReplyDelete
  10. bestnya Kak AJ! hehe :D best tu, dapat hadiah dr yg tersayang ^^

    ReplyDelete