Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 17 April 2013

WW #37 : Smile


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA


Alhamdulillah...
Setelah lalui episod sedih sekejap tu, AJ dah kembali ceria....
Thanks kepada semua yang memberikan AJ kata-kata semangat dan yang mendoakan AJ kembali tenang serta yang berada disisi AJ......
Harapnya tiada lagi episod duka....

P/s : Now i've SMILE.....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

49 comments:

  1. Aj....
    Smile always ye...sometimes mmg akan ada roda turun naik happy dan duka...moga episod kebahagiaan menjengah Aj semula ye...keep it up!

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...tumpang hepy! :D

    ReplyDelete
  3. Thanks @With Julia...
    Yup betul tu..
    Insyaallah AJ akan terus senyum... =D

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...senyum selalu AJ...

    ReplyDelete
  5. bguslah kalau macam tu.. teruskan senyuman macam kucing tu senyum ye.. hewhewhew

    ReplyDelete
  6. erks...apekah? apekah? sorry baru bali dari cuti bloghopping... jadi ketinggalan cerita sedikit...

    apa2 pun take care AJ and yup that's true...smile always... ^_^

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah...haa mcm ni la..senyum2 sokmo! ;)

    ReplyDelete
  8. Senyum selalu....takmo berduka-duka lagi lepas ni.... :D

    ReplyDelete
  9. Ada episod sedih sikit @Farah Waheda Wahid....
    Thanks ya... =D

    ReplyDelete
  10. Acik @Aku Penghibur, biasalah ada emo sesikit kan... =D

    ReplyDelete
  11. Acik @Aku Penghibur, biasalah ada emo sesikit kan... =D

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah @Deqla Manjew, semangat baru dah masuk.... =D

    ReplyDelete
  13. AJ tengah senyum ni kak @Ratu Hatiku & kak @Mrs Velentine..
    Thanks yaaa... =D

    ReplyDelete
  14. Senyum jgn tak senyum tau AJ...BE Happy Always

    ReplyDelete
  15. dah baca entry keliru dan entry nie but still tak paham lagi..kenapa AJ bersedih b4 this..well, yang penting AJ dah kembali senyum.. :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  16. jgn sedih2 dah...jom kita sama2 senyum ye... :)

    ReplyDelete
  17. Begitulah lumrah kehidupan sekejap sedih, sekejap happy.

    ReplyDelete
  18. memang AJ tak cakap kenapa pun @Azlan Strider... =D
    Tapi now dah boleh senyum... =D

    ReplyDelete
  19. kalau ada masalah macam mana sekali pun, senyum je :) chill ya

    ReplyDelete