Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 10 April 2013

WW #36 : Reason


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA


Bagi alasan macam ni kat Boss agaknya dia terima tak??
Hehehheehhehehe.... =P

P/s : Lambat 5 minit arini!!!
Stressssss.....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

69 comments:

  1. 5 minit je pun..kautim la :) hehe

    ReplyDelete
  2. Even 5 minit pun @Cik Yaya, dalam etika kerja kita still lambat......
    Seminit pun dah kira lambat.....

    ReplyDelete
  3. Nur hari2 masuk lambat...hhehe..
    bos tak de minggu ni..hehehe

    ReplyDelete
  4. huhuhuhuhu..nak wat camne kan. pasni kena alert ttg masa. akak selalu pesan kt hubby camtu, time management tu penting. nak2 performer cam dia tu, kena always tepati masa

    ReplyDelete
  5. amboi salahkan kucing ye..smp hatiii

    ReplyDelete
  6. kenapa bole terlambat yunk?bangun lmbat ye?heee

    ReplyDelete
  7. AJ pun boss takde @Cik Nur™, tapi tah..
    Rasa takl best bila lambat....

    ReplyDelete
  8. AJ memang keluar macam biase kak @Sue-Rya Qistina..
    Tapi tu la.... Traffic tak tentu... Bas pun kadang tak ikut schedule...

    ReplyDelete
  9. Hahahahhaha...
    Baru sejuk hati boss dengar kak @N.Aima K... =D

    ReplyDelete
  10. Betul @Fahmi mohd razari..
    Heheh..
    Salahkan si gemuk ni... =P

    ReplyDelete
  11. apa kaitan ngn kucing lak..haha

    ReplyDelete
  12. Hhahahahah..
    Barulah boss tak jadi marah kak @Normi Nieza.. =D

    ReplyDelete
  13. kesian kucing dipersalahkan..kohkohkoh... kemarin deqla lmbt 15 minit.. tp xpe.. x stress pun.. hahahaha...

    ReplyDelete
  14. bukan selalu kan.. sabar yer .. heheheh kesian kucing tu :)

    ReplyDelete
  15. Kira okey lagi AJ lambat 5 mnt jer..akak pernah lambat sejam terus..masuk ofis muka ketat..semua gara2 accident.. jammed teruk dibuatnya..;p

    ReplyDelete
  16. AJ stress bukan sebab lambat @Deqla Manjew..
    Jadi stress pasal ada mulut puaka.....

    ReplyDelete
  17. Aah Acik @Aku Penghibur, tapi buruk rekod sikit....
    Huhuhhuhu..

    ReplyDelete
  18. Tu la kak @♥ Mrs. Secretary ♥, kadang tak dapat elak..
    Tapi rekod kitalah yang tak cantik jadinya....

    ReplyDelete
  19. Haha.. kalau lambat p kelas plak cemana ? XD

    ReplyDelete
  20. Confirm boss tak jadi marah kan @are_lin@yu..
    Hehe..

    ReplyDelete
  21. tak de istilah lambat kat akak. sebab selalunya akak kan ke tempat lain dulu or bank sebelum masuk office.

    Bos dah tahu. tu la kekadang kul 11.00 baru masuk office. hehehee.. priority

    ReplyDelete
  22. hihihi..... ala lmbt 5min jerk bkn 1/2 jam kan :P

    ReplyDelete
  23. Ok juga...nanti aku bagi alasan gini klu lambat pegi keja...hehe

    ReplyDelete
  24. kadang2 takpe masuk lambat.. hehe

    ReplyDelete
  25. BAGILAH ALASAN MACAM TU, SUDAH PASTI BOS TAK MARAH.. HEHE

    ReplyDelete
  26. Tapi jangan selalu @Mimie..
    Kang buruk rekod dan busuk nama..

    ReplyDelete
  27. Hahhahhah..
    Yelah tak marah @fairus... =D

    ReplyDelete
  28. 2-3 hari ini lan pun lmbat gak tapi sib baik bos lagi lambat dari lan..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  29. Sini susah @Azlan Strider, ada cctv bagai...
    Kihkihkih...

    ReplyDelete
  30. ekkeke akk x pernah lewat selama bekerja 13 tahun di ucsa ..

    x percaya kan ;)

    ReplyDelete
  31. Wahhhhhh...
    Bestlah rekod kak @ieda immi...
    Memang susah orang nak challenge ni...

    ReplyDelete
  32. alamak kena bawa kuching p kerja la gituw.... ;)

    ReplyDelete
  33. Ni betul punya nak tunjuk bukti kak @Bitt (doubeIS)...
    Hhehhheh..

    ReplyDelete
  34. hak3.. lawak lea kucen 2.. buat onar lak dia yea! uikk.. mcm kucen teman jea.. huh3

    ReplyDelete
  35. Tu la @tenku butang, takde mende lain nak dimainnye..

    ReplyDelete
  36. hu3..... ganas kucing tu........

    ReplyDelete
  37. Kenapa boleh lambat ni kak? ;D hee

    ReplyDelete
  38. kalau lmbt mmg puas nk reka alasan..senang cite gtau je yg betul..huhu

    ReplyDelete
  39. assalamualaikum AJ...pandai betul kucing tu pusingkn jam tu yer...;)

    ReplyDelete
  40. ooo patot mama uni slalu lambat g keje..ni mesti keje goten ni!!haha :p

    ReplyDelete
  41. Jem @Sally Yatiey..
    Pastu bas pulak lambat...
    Waaaaaa..

    ReplyDelete
  42. Tu la @Mime MF....
    Tapi ni alasan memang tak logiklah kan... =D

    ReplyDelete
  43. Waalaikumussalam Mama @Mas Zull..
    Hahhahaha..
    Tu la tu...

    ReplyDelete
  44. Amboih.... Biase dia goten tu kan mama @UniMeOw..
    Hhehehehh..

    ReplyDelete
  45. mesti Kika dengan SinChan yang jadi mangsa keadaan kan @nuyui a.k.a miss YUI...
    Hehheheh..

    ReplyDelete
  46. 5min je...pasni jgn lewat lg k :)

    ReplyDelete
  47. ini semua salam kucen saya tu boss.. betulll tak tipuuu ehehehehe

    ReplyDelete
  48. kalau nak kena lempang try lah..hehe

    ReplyDelete
  49. Hahhahahah...
    Amboih garang betul bos main lempang2 kak @Mrs Velentine....

    ReplyDelete
  50. Hehe.. Ssh kan nk bgi reason.. :) meow tu nk betulkan jarum ke.. Hehe..

    Maaf nani lambat terjah sni. :)

    ReplyDelete