Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 3 April 2013

WW #35 : Tolonglah!!!!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Tolonglah buang.....
Nampak tak tulisan merah bawah kod tu???
Tu tandanya AJ dah salah type.....
Buta mata nak pegi sepuluh blog, semuanya ada word verification.....

P/s : Lemah semangat nak BW jap tau =(


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

119 comments:

  1. hahahaha hanginnnn.. AJ akak nak mintak tolong bulehhh?

    ReplyDelete
  2. Tu la kak @Normi Nieza..
    AJ pulak jenis komen banyak2...

    ReplyDelete
  3. tu la..tros jd malas nk komen kalau ade bnde tu..

    ReplyDelete
  4. Wani pun tak suka , tapi tak sampai hati nak tanda X bila dah datg blog tu , hehe

    ReplyDelete
  5. wahaha sm lah..leceh rs bila ada word verification ni...bila nk komen pun cancel bila taip seploh kali salah jugak-.-

    ReplyDelete
  6. Setuju tu ayu! hehehehe

    Plsssss lah

    ReplyDelete
  7. betul tu..dari semangat nak komen terus down tgk bende mcm tu :)

    ReplyDelete
  8. memang sakit sangat jiwa bila nampak notification begini...

    biasanya kalau nampak kes2 macam ni akak terus X kan aje...malas nak komen. hehehehe....

    ReplyDelete
  9. kekeke blog alkisah tak der kan.. sonang hati orang nak BW..

    ReplyDelete
  10. Saya pun tak sukaaaaa -.- Letih jugak nak ulang type. last2 tekan X ;) hee

    ReplyDelete
  11. SAYA PERNAH MENERBITKAN ENTRI SEBEGINI.. SEBENARNYA IA MEMANG AGAK MENYUSAHKAN. KADANGKALA PERKATAANNYA MEMANG SUKAR HENDAK DIBACA..

    SATU LAGI, KADANG-KADANG, PEMILIK BLOG TIDAK MENGETAHUINYA, ELOK RASANYA BERITAHU SI PEMILIK BLOG..

    ReplyDelete
  12. uni pon xsuka...sabor je la..huhu

    ReplyDelete
  13. dah banyak kali terkena..dh taip2, then ade WV nim trus tak jadi komen..hehe..kalau blog baru tak pelah jugak, ni follower blog dah ramai, tapi tak nak remove WV tu

    ReplyDelete
  14. alololo..kesian kak ayu kite niiii

    ReplyDelete
  15. samalah...tak suka bukan kita tak sudi nak komen tapi yang enter2 word verification segala tu sangatlah malas....

    ReplyDelete
  16. Betul tu.. Sama gn acik.. Bila tgk x semangat nk dtg ke blog tu lg

    ReplyDelete
  17. so true!! tp skrg masalah saya ni nuffnangx la pula letih orang nak mencongak jwpn haha

    ReplyDelete
  18. samalah kita AJ..rimas sangat kalau ada verification ni...

    ReplyDelete
  19. Nak2 yang no tu betul2 kabur kan @Mime MF..

    ReplyDelete
  20. Dah tahap merayu dah kita ni kan kak @nea lopah...

    ReplyDelete
  21. Tu la @cik yaya..
    Padam sikit semangat membara berapi2 tu...

    ReplyDelete
  22. AJ sekali je la kak @RamRamCute..
    Pastu terusss.....

    ReplyDelete
  23. Yup blog @Al Kisah takde...
    Senang hati nak komen2...

    ReplyDelete
  24. Betul tu @fairus..
    AJ naik buta mata menengoknya...

    ReplyDelete
  25. Ada jugak yang ramai follower still tak buang kan @Farisha Lyssa Farish.....

    ReplyDelete
  26. kita tweet lah senang nak cerita ek..
    akak follow AJ kt twitter :)

    ReplyDelete
  27. Yang malasnya bila kene tengok bebetul word tu kak @Mia Kassim..
    Kadang nombor dia kaburkan betul..

    ReplyDelete
  28. Hahhahaha...
    Tu la kak @N.Aima K, kalau gi blog akak kena mengira la pulak...

    ReplyDelete
  29. Sangatlah rimas @Ainim Suju..
    tengok je terus.... Allllaaaaaqaaaa...

    ReplyDelete
  30. ehehe pun asyik sabar dengan benda ni, nak BW pun lemah, tapi target kena teruskan..

    ReplyDelete
  31. Betul tu, kadang2 time line lembab... ya Allah.. sabar jelah hati

    ReplyDelete
  32. yup... mencikkk... mmg give up trs nk blogwalking.. huhu

    ReplyDelete
  33. Allah, camne tu erk? sy pun x tau

    ReplyDelete
  34. bile kuar jer menatang nih compem x jd nak komen..Huhu

    ReplyDelete
  35. paling sakit ati.. dh taip panjang2 sekali nk send kua menda nih.. aiyooo.. x kan nk stop lak kan.. dh taip panjang2 tuu.. tpaksa lea teman gagahkan diri gak taip menda ni.. naik kelabu asap dh mata ni.. terima kasih kpd yg dh buang menda ni.. kan AJ

    ReplyDelete
  36. Tapi lagi kesian kat orang yang ada mende ni dalam blog dia kak @Riedaffya ibrahim..
    Kadang2 dah slah AJ malas cuba lagi..
    hehehehhe..

    ReplyDelete
  37. betul...
    Kene jugak BW nak taknak @Irwan Alessa..
    kang tak adil pada diorang... =D

    ReplyDelete
  38. Tu la @✿AINAA ROSEBERRY✿..
    menguji kesabaran kan......
    Sebab word keluar tapi tak boleh nak publish..

    ReplyDelete
  39. Tapi dalam hati ni @Deqla Manjew, kesian pulak kan...

    ReplyDelete
  40. Hehehhe..
    AJ cuba sekali dulu @Aien, kalau tak boleh barulah bye2... =D

    ReplyDelete
  41. betul tu AJ, KA kdg siap bagi komen kat N3 suh buang WV ni tapi masih ade yng letak... hurmmm mmg potong betullah bila BW

    ReplyDelete
  42. hehehehe... akk pya xde kan? :P

    ReplyDelete
  43. tu le pasei, dah banyak entry dah buat ppasal ni..siap buat tuto bagai...maybe meke tak perasan kot :)

    ReplyDelete
  44. Saya paham sangat2 perasaan tu.. mmg sakit hati.. haha..

    ReplyDelete
  45. tu la dah penat2 komen takleh kua..hangin satu badan kan ..hehehe..sabo je lah

    ReplyDelete
  46. bukan takat sokong 100% sokong sejuta per juta percent.

    ReplyDelete
  47. memang pening kalau ada bende alah tu , tensen dibuatnya ...

    AJ makin cantik header kat atas tu =)

    ReplyDelete
  48. kihkihkih...sabo2....
    pehni kena pakai kanta....mungkin dpt membantu nk taip word verification..

    buktikan anda bukan robot....yay...!
    berusahala....caiyok2....ekekkeeeee

    ReplyDelete
  49. Betul2..setuju sangat..kenkadang jdik malas nk komen klu ada menda alah ni..

    ReplyDelete
  50. yup mmg benci komen moderator ni.. haha.. saun je blogger terbabit.. sy pernah saun.. terus dia buang.. tp saya cakap baik2 la hheheheh

    ReplyDelete
  51. Tu la kak @Kesuma Angsana, kadang ada yang wat tak tau je...

    ReplyDelete
  52. Takde kak @Ratu Hatiku, dah disahkan sirim....
    hehhhheheh...

    ReplyDelete
  53. Ataupun memang tak notice langsung kak @Tihara..

    ReplyDelete
  54. Terima kasih kerana memahami @kimi jamai...
    mesti selalu rasa yang sama...
    Hehhheheh....

    ReplyDelete
  55. Tu la kak @Sukma Haron..
    Tak suka word verification ni...

    ReplyDelete
  56. Hahhahhah... Ni mesti selalu kena ni kak @wantie... =D

    ReplyDelete
  57. Tu la...
    Kalau salah type lagi lah pening @Firdawati Rashidi...
    Hahhhahha..
    Thanks..... =D

    ReplyDelete
  58. Amboih siap suruh pakai kanta @Karukord jagau..
    nasib tak suruh pakai teropong astrologer....
    Hahhahah..

    ReplyDelete
  59. yg camni ok lg
    ade VW yd kedua2 kotak semua terisi huruf
    hadoi sakit hati nk menaip n tengok secara terperinci
    last2 malas nk sent komen

    ReplyDelete
  60. Kalau buang takpe @BERT..
    Kalau tak buang jugak, tak tau la...

    ReplyDelete
  61. Pastu siap ada effect blur lagi kan @Yumida Huda..
    hahhahhah..
    lagi sakit jiwa...

    ReplyDelete
  62. Satu blog boleh le.. Byk2 hangin jugak.. Mood ke planet pluto trs. Nk seru balik ssh ler

    ReplyDelete
  63. me hate dis too AJ! buat tenet pulak lembaab tetiba dah komen then salah tekan, mmg pangkah terus la..huhu

    psss, chantekk header baru tu! hee.chomell ja :D

    ReplyDelete
  64. Setuju dengan sis. Haishh kekadang kita ni punya la eksaited nak comment entri dia. Dengan senang hati kita taip pepanjang nak comment tp sekali nak tekan publish, keluar plak verify code tu. Masyaallah, Ingat robot ke hape. Memang terbantut mood nak comment tp sabar je la.

    ReplyDelete
  65. Betul tu...susah la nak type2 lagi, kalau senang nampak takpe..ni tengok pon konfius huruf ape..hehe

    ReplyDelete
  66. salam=)

    ehehe biasela tu....rilex lerr

    ReplyDelete
  67. ramai yg masih ada lagi word verification nie...... mundgkin tak tahu camner nak hilangkan kut.....

    ReplyDelete
  68. Nur tiga kali cuba..kalau tak boleh Nur pangkah terus..huhuh

    ReplyDelete
  69. memang letih nak BW macam nie... sabar ajelah..nak BW nie bukan boleh putus asa , putus jiwa...huhuhu...

    mselim3

    pls:sabar pun ada batas kan...

    ReplyDelete
  70. tau pxe..rasa buang masa tp sebab nak jejkak balas, ok kn sje..huhu

    ReplyDelete
  71. Aah la kak @:: Mrs.Eady ::, memang agak menyusahkan...

    ReplyDelete
  72. Hahahah...
    Betul @Seneorita Baharin, tak dapek den nalong eee.... =D
    Pangkah je la....

    Thanks!

    ReplyDelete
  73. Tu la tu @Fiza Suhaimi.....
    Pastu sekali je la kan...

    ReplyDelete
  74. Hahhahah..
    Kadang memang ade huruf yang kita confuse @zainatul abu bakar..

    ReplyDelete
  75. Salam @Cik Yaya...
    Tak boleh nak relax sangat... =D

    ReplyDelete
  76. Mungkinlah @Remy hazza, tapi kan banyak tutorial pasal ni... =D

    ReplyDelete
  77. Aah @Cik Nur™, bila dah cuba tak mau gak..
    Memang bye2 la...

    ReplyDelete
  78. Betul tu @Mohd Selim Zainal, memang kena sabar..
    Dah hilang sabar, pangkahlah jawabnya...
    hehhehe..

    ReplyDelete
  79. setujuuuuu! benda ni selalu jadi time kita nak tinggalkan komen kat entri diorang. selalunya newbie

    ReplyDelete
  80. a`aa, sama la ciksu pon tak suka kalau ada benda alah ni

    ReplyDelete
  81. ahhaha akak senyummm je bila jumpe macam nie .. lepas tuu bye2 lahhh ;)

    ReplyDelete
  82. Bila dah salah lagilah hangin kan kak @Sue-Rya Qistina.. =D

    ReplyDelete
  83. dah penat2 type kuar pulak menatang ni kan @Dianaa..

    ReplyDelete
  84. Hehehhehe....
    Kalau yang memula dah nampak takpe kak @ieda immi...
    Yang bila nak publish baru dia kuar tu,...
    Rasa geram..

    ReplyDelete
  85. btol tu.... tolonglah buang!

    moon pon xsuka....lagi2 kalo xnampak gambar nombor tu... huhu stress tau... hehe

    ReplyDelete
  86. hehehe...kesian AJ, lan beberapa kali dah kena..hehehe..lagi sedih bila lepas verification tu comment kena moderate plak..untuk apa letakkan..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  87. Tu lagi la laju buat kite tekan X kan @C.M.A @ CikMoonAdnan... =D

    ReplyDelete
  88. Tu memang paling syahdu la @Azlan Strider....
    Hahahahahaa....

    ReplyDelete
  89. jaa pun kureng bila blog yg ada menda alah ni, kengkadang koen 1 jer, kengkadang terus x komen, just baca jer... huhu...

    ReplyDelete
  90. biasanya blogger baru lah yang tak buang benda nie. Menyusahkan kalau tersalah taip kod

    ReplyDelete
  91. hahahaha!! ingat kita ni robot ke apa? adehhh

    ReplyDelete
  92. Betul @Mieya Atiera, nak pulak susah nak tengok hurufnya kan...

    ReplyDelete
  93. Yeeee... Kami bukan robot kan @aisya... =D

    ReplyDelete
  94. Setuju....setuju ...tak suka ada benda alah tu....

    ReplyDelete
  95. Ramai yang tak suka kak @hainom OKje kan...
    Semak...

    ReplyDelete