Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 4 April 2013

WeChat!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Semua duk cerita pasal WeChat....
Wahhhhhhh...... Kemain memasing ye....
Dilanda demam WeChat memasing semenjak application tu masuk dalam TV.....
Hehehheheehhehe......
So AJ pun taknak kalah jugaklah..
AJ pun nak bagitau AJ pun ada WeChat...
Yeaaaaaayyyyyyy...
Dah lama dah AJ install mendealah ni....
Sebelum glamour masuk tv lagi..
Tapi sebab tak ramai geng yang ada, AJ pun takdelah war-war kan...
So bila app ni dah femes....... Barulah syok....
Baru ada geng..
So kalau sesiapa yang nak add AJ kat WeChat....
Sila-sila lah.... Tapi bagitau korang blogger tau..
Kang tah mana annonymous kang, memang AJ tak accept........
Bukan sombong.... Jaga privasi..
Sesama blogger takpelah......
Dah tentu biasa ber"hi-hi" kat sini kan kan kan.........
Kalau siapa yang sudi nak add, sila scan CATWOMAN bawah ni ye.....



Ataupun paling senang type je : AYUEJEAN...
Confirm jumpa...
hehehheehhehe.....

P/s : Happy WeChat!!!!


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

116 comments:

  1. ada wechat gak.. jom wechat! hihi

    ReplyDelete
  2. baru juga install hari nie..sbb termakan dgn iklan lisa & sam tu..hihi

    ReplyDelete
  3. baru jer download td.... adoi outdated nyeee... saya... cmne nk guna pun tak tau lg... huhuhu

    ReplyDelete
  4. waa wee wuu.. haz pn ade wechat gak! hehe

    ReplyDelete
  5. Jom kita ber-WeChat! ;) hee
    Kena install semula lah lepas ni ^_^

    ReplyDelete
  6. skg femes wechat pulak...uhuhu:)lum ade lg..

    ReplyDelete
  7. hehheheh...
    Pengaruh iklan ni kak @permatabiru... =D

    ReplyDelete
  8. Takpe nanti dah tau mesti okay @hajar.....
    Dia tak susah mana pun... =D

    ReplyDelete
  9. x larat dh nk install ape2 application dh. hehehe. yg ade pun jarang2 sgt guna :D

    ReplyDelete
  10. BK xd wechat cz nset BK bese2 je lngsg xd app pape

    ReplyDelete
  11. hubby mama br jew suruh mama download wechat.. tak pasti la mama nak buat ke idak.. kiki.. kalu mama buat nnt cr u yer.. :p

    ReplyDelete
  12. nk wechat..tp takde smartphone..anis kai fon cikai je..sob3 :(

    ReplyDelete
  13. bole chat kat pelbagai platform ke AJ?

    ReplyDelete
  14. camner guna ni???huhuhu tak tahu...

    ReplyDelete
  15. Aah @Carlos Santiago, sekarang baru naik..
    bende ni ada dah lama dah...

    ReplyDelete
  16. Hehehheh...
    AJ pun guna whatsapp je selalunya kak @Sue-Rya Qistina...
    Yang ni AJ suka sebab orang yang takde tel no kite pun boleh add.....
    So that bagi je WeChat ID... =D

    ReplyDelete
  17. wah.. suma pakat ada, nak kena install jugak nii.. Hahaha

    ReplyDelete
  18. Alaaaa... Takpe lah @Anis Zainudin....
    Kat sini pun boleh kan...

    ReplyDelete
  19. Macam whatsapp jugak kak @Zee Suhaini..
    Lagi 1 kalau kita malas type boleh cakap je...

    ReplyDelete
  20. ada wechat gak..tapi xpernah guna pon..muahahaha

    ReplyDelete
  21. comey dia punya catwomen code tu...haha, vdo call dgn aj boleh ?

    ReplyDelete
  22. nak jugak la,,,keek ada tak,,,?

    ReplyDelete
  23. patut la semenjak 2 menjak nie banyak betul notification yg kata user dlm phonebook start guna wechat..rupanya dah masuk tv..hehehe..tapi apps utk wechat utk blackberry masih tak se-best andriod..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  24. samala.. sejak tahun lepas lagi ada guna WeChat.. tapi masa tu geng tak ramai.. haha

    ReplyDelete
  25. Sekaranglah perfect timing nak guna @C.M.A @ CikMoonAdnan....
    Hehehehee....

    ReplyDelete
  26. Boleh @[PCL]....
    Tapi AJ pakai paperbag sarung kat kepala...
    Malu nanti PCL dengan MamaD tengok..... kihkihkih....

    ReplyDelete
  27. Ada je @reyna....
    Tapi takde keek pun.... =D

    ReplyDelete
  28. Aah @Azlan Strider, sebab dah masuk tv...
    Kalau tak sepi je WeChat...

    ReplyDelete
  29. wah..xde la wechat ni
    sronoknye...blh la korang ber chit chat

    ReplyDelete
  30. add kite sekali kak. Id EkaTikah
    hehe :D

    ReplyDelete
  31. wahh3 dah ber"wechat" sekarang, hehe.alamak kte xde lg laa AJ,huhu..ketinggalan betol la kan..sob sob sob..

    ReplyDelete
  32. weechat~ haha teringat iklan lisa gn sam..

    ReplyDelete
  33. jaa guna henpon cikai jer, xleh nak ber wechat bagai... muahaha,,,

    ReplyDelete
  34. catwoman aj?amboi...nama ganas, hehe...baru tau pasal wechat ni, so far tak pernah guna, maklumlah...main game jer lebih, hehe...

    ReplyDelete
  35. ena tak download lagi.. huaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  36. baru je download WeCHat...ngah explore nie..haha..tp better whatsapp..

    ReplyDelete
  37. Idok le akak gheti nak WeChat ni..ketinggalan sikit..hehe..

    ReplyDelete
  38. Wah! Sana sini cerita pasal WeChat. Arol guna handphone biasa jek, so tak dapatlah nak join WeChat. Dapat tengok iklan Sam & Lisa jelah. Hehehe! :D

    ReplyDelete
  39. WeChat?.. cam wassup ker?.. aduhai macam2.. orang season cam akak nie kadang boleh lost tau...hihihihi :D

    ReplyDelete
  40. hp cggh oklah..huhu

    yui leh we fb n we blog..hahha

    ReplyDelete
  41. Heehheehhe...
    Yelah @Yumida Huda..
    Tapi tak tau berapa lama femes nye kan..

    ReplyDelete
  42. Hehehheh..
    Ni pun baru je naik lah @Seneorita Baharin..
    Takdelah ketinggalan sangat..

    ReplyDelete
  43. Hehheheh... Siap ade harlem shake pulak kan @Mime MF... =D

    ReplyDelete
  44. Hahhaah...
    Alamak nampak ganas ke @Orga??
    Ingatkan nampak comel..
    Whahhahahah.....
    Apa lagi, download lah... =D

    ReplyDelete
  45. Hehehhe... Takpe kak @aquagugurl....
    Pelan2 kayuh... =D

    ReplyDelete
  46. Lebih kuranglah kak @Kakizan Omar..
    Tapi ni best sikit dari whatsapp....

    ReplyDelete
  47. Eyqa ade jugak wechat . Takpe ;) Nanti eyqa add akak :p

    ReplyDelete
  48. Pun boleh lah @nuyui a.k.a miss YUI..
    janji ado We we tu....
    Hehhehe.. =D

    ReplyDelete
  49. kire Ayu beh advance la.kot taw Ayu dah lama war2 kan..hehehe..nak install gak ler.nanti sis add Ayu kot dah install..hehehe..skang dok wazup2 jek

    ReplyDelete
  50. Best sangat ker AJ.. jap akak nak install la..anyw thank 4 sharing yer..;p

    ReplyDelete
  51. hehhehehe...
    selama install ni kak @AQ Eyfa, 2-3 orang je msg AJ pakai WeChat...
    Hahhahahah...
    Sekarang ni la baru ramai...

    ReplyDelete
  52. Sudah pasang WeChat ini tetapi kurang aktif. :-)

    ReplyDelete
  53. AJ, agak2 berat x kapasiti dia? hu3.. teman punya henpon dh ada wssap.. kang tmbh wechat hang terus kot.. hik3

    ReplyDelete
  54. AJ! rindu dekat AJ! header bertukar pun i tak tau bila u tukar haha.. :p
    btw, tetap comel.. :) eh i tak pakai wechat, whatsapp je. jom laa whatsapp i.

    ReplyDelete
  55. Miss u too dear @Hanida Moss...
    Baru je last week tukar.... =D
    Jom jom jom... =D

    ReplyDelete
  56. mcm2 sekarang ni. wasap pun kdg2 jer guna.

    ReplyDelete
  57. ..slalu gak tgk iklan kat tv..lisa ngn sam kn (ke slh iklan)...tp xpnh try lg hehe..

    ReplyDelete
  58. adoi, mcm2 dah skrg.. pening2.. hahaha.. ade kwn sruh install tp malaslah.

    ReplyDelete
  59. Semlm ader install Wechat..tapi lepas tu i deactivate balik..taktau nak chat ape...

    ReplyDelete
  60. Hehheheh....
    Ni dah lama ada @aisya, tapi tak femes..

    ReplyDelete
  61. Kalau takde geng memang bosan app tu @lexa..

    ReplyDelete
  62. a'aa kan , weChat mcm best je.
    ada la try2 usha weChat haritu.
    hehe..

    jom weChat. hikss ^^

    ReplyDelete
  63. Pnh install thun lpas n kjp je guna.. Hehe.. Mcm nk install blik la

    ReplyDelete
  64. jom2 we chat..
    group GSF mmg ada wechat :)

    ReplyDelete
  65. kat sini pon dilanda demam we chat.hee

    ReplyDelete
  66. Heheheheh..
    Yelah dah femes kak @Riedaffya ibrahim..
    mesti demam... =D

    ReplyDelete
  67. AJ...mak mundur dalam soal ni hehe....

    ReplyDelete
  68. Lelama okaylah nanti tu kak @hainom OKje..
    Sesilap lagi advance.... =D

    ReplyDelete
  69. dah ada wechat..id: aima kaim.. tak biasa lg guna we chat ni..rasa mcm lucu semacam je pula..

    ReplyDelete
  70. Hahahhaha..
    Jap AJ add akak @N.Aima K... =D

    ReplyDelete
  71. cik ina pun baru install semlm...
    cari la inazalina

    ReplyDelete
  72. assalamualaikum AJ....seronoknya tapi mama lum gunakannya lg...;)

    ReplyDelete
  73. waalaimukussalam Mama @Mas Zull..
    Apa lagi, gunakanlah.. =D

    ReplyDelete