Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 1 April 2013

Thank Blogger!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Permulaan baik bagi bulan April....
Tadi AJ diikhtiraf pengomen tegar kat 2 blog.. Nak tau Klik Sini......
Lepas tu tadi ada pulak lagi 1 entry dari Blogger Ini.....
Terharu pulak seorang AJ......
Dah tu tadi dapat pulak surat dan dalam tu ada cenderahati yang AJ menang dari Blogger Famous ni....


Ini sudah bagus...
Tapi ni semua bukan boleh dijadikan tiket untuk AJ menyombong, meninggi diri, perasan glamour atau bajet retis ke...
Ni semua AJ pegang untuk dijadikan semangat untuk AJ terus berblog.....
Terima kasih kepada semua blogger yang selalu support AJ, bagi tunjuk ajar dan yang rajin tegur-tegur AJ dalam dunia blog ni.....
AJ hargai sangat-sangat........
TERIMA KASIH daun keladi.....

P/s : Terharu!



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

113 comments:

  1. wowwww.... banyak untung nampak :)

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  2. perasaan hepi dpt hadiah dari blogger ni lain mcm kan rasanya.. hepi kuasa 10 kot..hihi...tahniah tau..

    ReplyDelete
  3. Takdelah banyak sangat @Bro Framestone..
    Hehhehe..
    Untunglah jugak... =D

    ReplyDelete
  4. pcl terharu jugak ...Aj tarak sombong punya lah..

    ReplyDelete
  5. tahniah AJ! bukan senang nk jadi pengomen tegar ye..kne byk BW :)

    ReplyDelete
  6. balas kunjungan, thanks sudi jalan2 and follow my blog. done follow ur blog....

    ReplyDelete
  7. Nak guling2 rasanya @Deqla Manjew..
    Opsss...
    Over pulaks...
    Thanks...

    ReplyDelete
  8. tahniah AJ.. :)

    -yup betul tu..yang penting kita sentiasa ramah mesra..maaf ye sy selalu miss singgah sini.. kekangan masa..sob3..

    ReplyDelete
  9. Tak reti nak menyombonglah @[PCL]..
    Hehhehe..

    ReplyDelete
  10. Tak reti nak menyombonglah @[PCL]..
    Hehhehe..

    ReplyDelete
  11. Thanks @Farisha Lyssa Farish...
    Aah..
    AJ ni pun sebab banyak masa..

    ReplyDelete
  12. Takpe @Mimie Najib, kalau ada kelapangan BW la... =D

    ReplyDelete
  13. AWAK SEORANG YANG BERTUAH..

    ReplyDelete
  14. Tahniah (: . Mest AJ seorang yg peramah , hehe .

    ReplyDelete
  15. tahniah,,aj memang rajin mengomen

    ReplyDelete
  16. tahniah aj!! hihi..lama xsinggah ni.. :P

    ReplyDelete
  17. aj memang sombong pun, tengoklah, menang satu jer adiah, menanglah banyak-banyak sikit, boleh pass dekat kitorang pulak, hehe...

    ReplyDelete
  18. tahniah..dunia blog mmg best jika kita tak sombong nak peramah mengomen

    ReplyDelete
  19. tahniah,,,dapat hadiah tu ,,,

    ReplyDelete
  20. waaa best la dapat key chain dari thailand ! hehe congrats ya ^^

    ReplyDelete
  21. tahniah dik !
    pemangkin semangat ye dik ;)

    ReplyDelete
  22. Best,best,best dpt free gift.. :-)

    ReplyDelete
  23. Tahniahhhh AJ.. Mak pun nak ucapkan jutaan terima kasih pd aj kerana selalu support blog meroyan mak tu hehehehe

    ReplyDelete
  24. best bila rasa dihargai kan dear..semoga persahabatan tu berkekalan amin

    ReplyDelete
  25. Tahniah Ayue....
    Ehh..header baru la....

    ReplyDelete
  26. Thanks @dya bunga..
    Tu la..
    Tapi takpe, dya rajin singgah kat insta.... =D

    ReplyDelete
  27. Nak wat camne @Orga, 1 je yang sampai dan yang lekat....
    Hehehhheheh...... =D

    ReplyDelete
  28. Betul tu kak @izan mama mia..
    Lagipun pusing2 pun akan tetap nampak kelibat sama... =D

    ReplyDelete
  29. Aah kak @ieda immi, pemangkin semangat... =D

    ReplyDelete
  30. Aah kak @ieda immi, pemangkin semangat... =D

    ReplyDelete
  31. yeahh congrats AJ.. keep in touch ok :)

    ReplyDelete
  32. pergh, hadiah hantaq p opis.. hebat kak ton nie..

    ReplyDelete
  33. AJ pun pengomen tegar blog teman.. heee.. tp teman lum buat list lagi.. hihihi.. =)

    ReplyDelete
  34. Wah Bestnye AJ Dapat Banyak Penghargaan Tue..Tahniah2:=)

    ReplyDelete
  35. Wah tahniah.....
    Sememangnya ianya satu permulaan yang baik utk bulan ini. Siap dpt hadiah lagik ... :)

    ReplyDelete
  36. ececeh...glemer kak Tun! hehe

    ReplyDelete
  37. Sebab kak ton bagi alamat ofis @Al Kisah..
    cer bagi alamat umah, confirm sampai kat umah... =D

    ReplyDelete
  38. Thanks @Karukord jagau..
    Yup permulaan yang baik... =D

    ReplyDelete
  39. Hahahhahaha....
    Kak @hainom OKje, tau takpe...Weaaakkkkk.... *muntah ijau* =P

    ReplyDelete
  40. lepas ni jadi blogger tegar, megar dan kasi gegarrrrrrr

    ReplyDelete
  41. tahniah!!! lps ni boleh jd blogger famous gak yer... :) thanks sudi singgah blog queen.. sorry lbt bls kunjungan sibuk dgn baby... :)

    ReplyDelete
  42. Rezeki berlimpah ruah.. Wahhh..

    ReplyDelete
  43. Moga2 AJ lepas nie akan lebih sukses dan bersemangat dalam berblog..mana tahu AJ boleh jadi top blogger....insaallah.

    mselim3

    ReplyDelete
  44. Wah! Tahniah..permulaan bulan baru yg baik ^^

    ReplyDelete
  45. Insyaallah @Mohd Selim Zainal..
    Hehehe...
    Tapi tak mungkin tuu... =D

    ReplyDelete
  46. hihi bestnyer..byk dpt hadiah..tahniah:))

    ReplyDelete
  47. Tahniah :)



    | 7 Rahsia Takaful Pendidikan
    >> http://takafulpendidikanterbaik.com/

    ReplyDelete
  48. wowwww ..bestnya Aj..Tahniah...cemana eh kalau nak reply komen cam AJ tu..cantik jer nampak..

    ReplyDelete
  49. tahniah aj.... comel keychain tu.....

    ReplyDelete
  50. wow ada 99 komen..AJ ni mesti popular kan..hehe..i nak dpt 99 komen tu...5-tahun pun belum tentu dpt..

    ReplyDelete
  51. Thanks @Remy hazza..
    Aah memang comel sangat.... =D

    ReplyDelete
  52. Aah @nanieybarnieylurviey....
    memang comel...
    Kecik je.... =D
    Thanks..

    ReplyDelete
  53. alhamdulillah.rezeki tu.teruskan berblog ye :)

    ReplyDelete
  54. tahniah AJ. REZEKI blogging jugak tu... hehehehee.

    ReplyDelete