Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 12 April 2013

Terima Kasih Blogger Orga dan Cik Yaya...


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Arini AJ dapat 2 sampul surat......
Dan kedua-dua nya dari blogger....
Terima kasih AJ ucapkan kepada Blogger Orga....
Pemilik blog Skampung yang bagi AJ souvenir dari Korea gitu.......
Wahhhhh... Tak sangka ada jugak tanda ingatan buat AJ ye......
Suka sangat... Cute tau keychain tu.....
Sampul pun comel..... Biru lagi... =D



Dan terima kasih juga kepada Blogger +cik yaya pemilik blog Celoteh Cik Yaya....
AJ dapat bookmark dan nota penghargaan.... =D
AJ dapat bookmark ni tanda penghargaan Cik Yaya kepada pengomen tegarnya..
Nanti AJ beli novel bolehlah guna.....



Alhamdulillah......
AJ rasa dihargai sangat...
Thanks again to Blogger Orga and Cik Yaya.....
Korang pun apa lagi...
Jom terjah blog diorang..
Klik je gambar header tu okay..... =D

Skampung
Blogger ORGA

Celoteh Cik Yaya
Blogger Cik Yaya


P/s : Happy... =D


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

87 comments:

  1. wahhh dpt hadiah dri bro orga lah...korea lak tu..nakkk..haha

    ReplyDelete
  2. Kalau nak yang kat akak tu @hazwan hairy, akak bagi pembalut je la...
    Hehhheehhe..

    ReplyDelete
  3. Wahh3 chantek nyaa :D mmg best la kan! ^________^ Tahniah AJ!

    ReplyDelete
  4. Ade bau2 Korea lagi tak keychain tu..

    ReplyDelete
  5. Tu yang tak tau tu @Ikhwan Suhaimi, hidung AJ tengah tersumbat...
    Kihkihkih... =D

    ReplyDelete
  6. akak pun baru je dpt dari orga. tp lum sempat update entry lagi. hehehe. comel je kan keychain tu

    ReplyDelete
  7. untung la dpr souvenir.....huhuhuhu

    ReplyDelete
  8. ahaha...udah sampe yer, mestilah ada bau lagi aj, balik m'sia terus keep dlm almari tak nak bagi hilang bau punya pasal :)

    ReplyDelete
  9. comel la :D tahniah Kak AJ! murah rezeki betul :)

    ReplyDelete
  10. best la AJ..
    tahniah, dr korea tuu.. :D

    ReplyDelete
  11. Besssnyee..tahniah AJ...jauh dtg tu dr korea

    ReplyDelete
  12. wahh best tuuu... boleh simpan buat kenangan.. kalau ena dapat, memang ena tak guna.. simpan dalam kotak yg cumil2 je.. weeeeee

    ReplyDelete
  13. rindu nk singgah sini.. Tahniah ayu!

    ReplyDelete
  14. wahhh...best la AJ dpt souvenir... =)

    ReplyDelete
  15. comelnya... tahniah2!! :)

    ReplyDelete
  16. Pawe2.. alkisah x tegar.. keke..

    ReplyDelete
  17. tahniah AJ
    alhamdulillah..murah rezeki

    ReplyDelete
  18. cantik ~ ~ ~

    TAHNIAH sis ~ untungnye :)

    ReplyDelete
  19. Comelnya,bestnya dpt hadiah dr kwn blogger.

    ReplyDelete
  20. Tahniah Aj....murah rezeki namanya tu...

    ReplyDelete
  21. wah,, jeles.. nk juga..
    anyway,, congrat AJ..

    ReplyDelete
  22. key chain cute..korea mari...tahniah..

    ReplyDelete
  23. wah dpt hadiah dr korea gitu~ best2

    ReplyDelete
  24. ok sama2.. (tlg jawabkan) hahaha..

    ReplyDelete
  25. salam Ayujean..., pcl kata AJ suka KakTon erk..., ramai peminat dia that y lah...ada jer yg nak bg hadiah...

    ReplyDelete
  26. assalamualaikum AJ...tahniah2 cantik keychain tu...;)

    ReplyDelete
  27. congrats AJ..bestnya..hehehe
    Sorry lama tak singgah sebab demam teruk..sampai blog pun bersawang

    ReplyDelete
  28. Thanks ye @Orga..
    Ohhhh.. Macam tu rupanya bau Korea...
    Hehhehehe..

    ReplyDelete
  29. Alhamdulillah Emaa @~Kak Nah Backyard (^_^)~...
    AJ pun tak sangka... =D

    ReplyDelete
  30. Ada bau Korea lagi tau @Ena's Palace..
    Kihkihkih... =P

    ReplyDelete
  31. AJ pun sayang nak guna @✿AINAA ROSEBERRY✿..
    Nanti takut cicir... =D

    ReplyDelete
  32. kalau kat blog AJ, @Al Kisah kira tegarlah jugak... =D

    ReplyDelete
  33. Alhamdulillah @waddah jannah...
    Envelope je nak tak??
    Hikhikhik.... =D

    ReplyDelete
  34. Thanks @Ina ZaLinA...
    Janganlah jeles..
    Nanti ada rezekinya tu...

    ReplyDelete
  35. Hehhehe..
    Mana ada minatlah Mama @Diana Lie....
    AJ suka ajuk je... =D

    ReplyDelete
  36. Waalaikumussalam Mama @Mas Zull....
    Thanks... =D

    ReplyDelete