Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 2 April 2013

Tengah Syok BW Tetiba......


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Tengah sesedap AJ men"stalker" blog orang lain...
Tetiba.........





Ehhhhh????? Hilang pulak senarai blog kat dashboard....
Mangkuk betullah...... Huhuhuuhuuhhu.....
Dah 14 ratus kali dah AJ refresh..
Asiklah keluar ucapan alu-aluan yang sama.........
Sabar je lah AJ......

P/s : Sentap kejap dengan blog!


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

85 comments:

  1. eh..nape jd mcm tu pulak. kalau mcm ni nealopah pun sentappp

    ReplyDelete
  2. Tu la kak @nea lopah..
    Sekarang ni rajin pulak dia keluar...
    Dulu takdelah sangat...

    ReplyDelete
  3. Dulu umi QI pun selalu kena cm nih...kdang2 blogspot pun jadi demam sementara waktu...kesiannn makin sesak nafas dia heheh...just give blogspot rehat jap...esk2 ok ler tuh

    ReplyDelete
  4. Tunggu esok tu yang tak lalu @With Julia...
    Hehheheheheh....
    Sebab sekarang ni kat ofis takde keje.....

    ReplyDelete
  5. slalu gak jdi cm2..tp nasib baik lpas refresh 2,3 kali dh ok..:)

    ReplyDelete
  6. akak pon kna mcm tu jgk td...tp akak sign out g rehat..haha

    ReplyDelete
  7. sm la kita...selalu sgt dh jadi..smp dh lali...refresh pun cmtu gak..adeiii~

    ReplyDelete
  8. Tu la pasal @mizzniya..
    Kena refresh bebanyak kali..

    ReplyDelete
  9. Hahhahahha....
    AJ dah lepas rehat yang jadi camtu kak @Normi Nieza...

    ReplyDelete
  10. pernah terjadi kat Farah jugak AJ...lepas tu kena refresh banyak kali...hu hu hu...sakit gaks hati...

    ReplyDelete
  11. Geram kan @Mime MF...
    Rasa nak gigit PC je...

    ReplyDelete
  12. anis pun td cmtu gak..sakit hati..hehe :D

    ReplyDelete
  13. ayokkk kenapa plak tu AJ???

    ReplyDelete
  14. Kadang tu @Farah Waheda Wahid, dah puas dah refresh..
    Tapi takmo jugak..

    ReplyDelete
  15. Sbb tu alkisah buat bloglist blogger kat blah kiri blog alkisah.. senang nak track..alkisah dah frust dgn dashboard..

    ReplyDelete
  16. dah banyak kali terkena cm ni..punyalah tension..berbelas kali refresh, log out blog la..last2 mau jugak..tapi mmg menguji kesabaran

    ReplyDelete
  17. Akak pun selaluuuuuuu kena. Last2 akak biar blog rehat sehari dulu..hahahahaha.

    ReplyDelete
  18. Tapi kalau letak banyak2 blog tak jadi berat ke @Al Kisah??

    ReplyDelete
  19. selalu gak jd mcmni.. biar sejam dua pastu ok..

    ReplyDelete
  20. Hahahhah..
    Memang sangat menguji kesabaran kan @Farisha Lyssa Farish..

    ReplyDelete
  21. Hana selalu kena camtu :/ kadang2 fedup sebab banyak kali refresh still jadi camtu.. sekarang dah macam biasa aje.. sabar aje la.. hehe :)

    ReplyDelete
  22. blogger dah bengOng sikit. Selalu jugak hadapi masalah yang sama.

    ReplyDelete
  23. Hehheheh....
    AJ kalau biar dia rehat, AJ yang bosan kat ofis ni @Aziela... =D

    ReplyDelete
  24. Rasanya dia tak bagi AJ BW kot kak @Ratu Hatiku..
    Hehehheh..

    ReplyDelete
  25. assalamualaikum AJ....la nape jadi mcm tu ek.. mcm2 masalah prihal blogni kan...:)

    ReplyDelete
  26. Waalaikumussalam Mama @Mas Zull.....
    Tu la macam2....

    ReplyDelete
  27. haha hery pun kerap jadi juga gini..

    ReplyDelete
  28. Tu la @hazwan hairy...
    Dulu takdelah kerap sangat...

    ReplyDelete
  29. pernah jugak jadi mcm ni kat deno^^

    ReplyDelete
  30. pernah kene dlu...memang sentap kan..

    ReplyDelete
  31. Aj kat blog lynn selalu jd macam tu.. tak tahu kenapa ye..? sentapmaknak :P

    ReplyDelete
  32. kak intan pon kadang2 jadi cam tu juga AJ aka kak eton...sentapppp tauuu makk

    ReplyDelete
  33. Hahahhaha..
    Kak ton lagi sentap tau kak @intanfirdaus247... =P

    ReplyDelete
  34. KE MANAKAH DIA MENGHILANG?

    ReplyDelete
  35. Tak tau lah mana dia hilang @fairus..
    Puas dah cari...

    ReplyDelete
  36. klo line tenet lembap slalu akan kene camni
    especially weekend...myb tenet pon nk cuti gak kot..haha

    ReplyDelete
  37. alololo..mesti rasa macam tengah berak tetiba lampu terpadam..stresss kan..hehehehe

    ReplyDelete
  38. Assalamualaikum . Dulu pun pernah jadi dekat wani punya dashboard jugak , la la , aku sign out pastu bukak balik .

    ReplyDelete
  39. selalu cenggini tp wat derk jer

    ReplyDelete
  40. sy punyer pon jadi mcm tuh jgk.dh lme dh!

    ReplyDelete
  41. same, ss pun jadi macam ni juga kekadang. sentap! hukhuk :(

    ReplyDelete
  42. ala kesiannya... btw google reader nk tutup kan. ade kena mengena x?

    ReplyDelete
  43. Tapi bila bukak mende lain okay pulak @Yumida Huda..
    Youtube pun tak stuck2 tau...

    ReplyDelete
  44. Tu okay lagi @zaxx....
    Tengah mandi2 dengan bersabunnya tetibe air takde...
    Hahhahahaha..

    ReplyDelete
  45. Waalaikumussalam @Wanie Zunidan...
    Yeke??
    Ramai cakap sign out pastu okay...
    nak cubalah kalau dia muncul lagi...

    ReplyDelete
  46. AJ tak boleh buat derk kak @umi alya..
    kalau tak melangutlah kat ofis nanti...

    ReplyDelete
  47. Errrrkkkk....
    memang takde kena mengena tu @Hana Maroo...
    hehhehehe....

    ReplyDelete
  48. kadang mmg cm tu ... kena tutup blog n then bukak balik

    ReplyDelete
  49. ala...dia nak bergurau tu......

    ReplyDelete
  50. samalah kita, ezzatie pun selalu keluar macam ni ;(

    ReplyDelete
  51. Nanti jadi lagi AJ cuba buka tutup Acik @Aku Penghibur... =D

    ReplyDelete
  52. kurang faham ....beza blog yg kat situ ngan kita punya bloglist.... kat situ blog yg kita pernah bukak eh AJ...

    ReplyDelete
  53. Kak @hainom OKje, yang kat bloglist, yang kita suka baca....
    Yang kat dashboard semua blog yang kita follow...

    ReplyDelete
  54. selalu gak jadi camni..mmg pelik...

    ReplyDelete
  55. Pelik sangat dashboard sekarang ni @Deqla Manjew..

    ReplyDelete
  56. Kenapa dashboard blog saya dari dulu begini? T_T Terpaksa BW melalui bloglist je

    ReplyDelete
  57. Laaa... Memang langsung tak keluar ke @Sally Yatiey??

    ReplyDelete
  58. pernah juga terjadi....tp hati ku berkata...ah lantak lah hehehee

    ReplyDelete
  59. Tu la. Syok nk bw jdi mcm ni plak. Grrr..

    ReplyDelete
  60. Hatiku ni pulak @Karukord jagau, rasa nak jerit...
    Hahhahhaha..

    ReplyDelete
  61. kekadang mmg mereng sikit....

    ReplyDelete
  62. selalu sangat jadi..sampai dah tak heran..hehehe

    ReplyDelete
  63. rajin AJ bw yer.. jaa skang ni jarang dah BW, time nak bw ada jer anak duk kacau berebut nak ketuk keyboard sama2...huhu... update blog pun kat ofis jer dlm word pastu jaa paste ke blog...heheheh...

    p/s : ni sempat sbb mintak en.suami yg jaga anak kejap....hihi..

    ReplyDelete
  64. Laaaa... Yeke @jaakechik?
    Biasalah tu kalau dah ada anak...
    Hehhehhe.. Nasib dia nak tolong tengokkan....

    ReplyDelete
  65. Kalau kak MV just refresh jer adalah balik

    ReplyDelete
  66. AJ tak mau nye dia kak @Mrs Velentine..
    naik malas kadang tu...

    ReplyDelete