Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 12 April 2013

Selipar Punya Hal!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA
Salam Jumaat semua....
So abang2 kacak bergaya, siapa penah hilang selipar kat masjid lepas sembahyang Jumaat??
Siapa punya keje lah agaknya.....
Arini AJ bukan nak cerita pasal kes seliapar hilang........
Tapi pasal sorang kawan AJ ni...
Bila sebut pasal selipar mesti nak tergelak dan automatik akan ingat dia.....
Oiiiii Z, aku tau kau akan baca.....

Kisahnya macam ni......
Memula kitorang duk story morry pasal pengalaman dia sambut baby...
Then tak semena-mena dia cerita anak no 2 dia tu bersalin kat rumah tak sempat nak ke hospital....
Dalam tengah cerita pengalaman tu terbukaklah hal selipar yang buat kitorang tak boleh lupa....
Katanya dalam kelam kabut tu, dia boleh pulak tertukar selipar dengan nurse....
Sampaikan nurse tu jerit panggil "Dik! tu selipar akak tu..."
Boleh korang bayangkan selipar nurse tu macam mana????
Dan kawan AJ yang lelaki ni duk sedap je sarung selipar nurse tu.....
Aikkk?? Tak rasa tinggi ke??
Agaknya dah panik sangat, tu yang tersarung selipar nurse tu.....
Memang kelakar gila masa dia cerita tu...
Sampai sakit perut AJ dengan ofismate lain ketawa.....
Sekarang ni bila nak cakap pasal selipar, kitoang mesti duk pandang dia......


P/s : Arini jangan ada yang hilang SELIPAR ye....



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

33 comments:

  1. ekekek selipar tuu cute lah dik ! ... ;))

    akk pernah salah sarung kasut sampai ke dlm kereta .. paling pening bila dah sampai kerja baru perasan .. haa macam mana tuu ekkee ;)

    ReplyDelete
  2. hahhahaha..
    Lagi haru macam tu kak @ieda immi....
    Nak pulak kalau takde kasut spare dalam kete...

    ReplyDelete
  3. Hahaha . Tak dapat eyqa bayangkan . Lawak laa akak woi !

    ReplyDelete
  4. Selipar wajib pakai kalau dok kat ofis.. sebab senang nak ulang alik p ladies.. hehehe

    ReplyDelete
  5. heeee kadang2 tu selipar jamban pn boleh hilang kat masjid.. hahaha

    ReplyDelete
  6. Tu la @Eyqa Hasnan, kalau dengar dia sendiri yang cerita lagi kelakar...

    ReplyDelete
  7. Hehehhehe..
    memang kak @Kesuma Angsana, pecah perut kitorang dengar cerita dia...

    ReplyDelete
  8. AJ pun kak @♥ Mrs. Secretary ♥..
    Memang selipar tu ada je kat ofis...

    ReplyDelete
  9. Tu biase kak @ZazaMyMoon..
    mana dan sarung je...
    hehhehehe..

    ReplyDelete
  10. hari2 akak driving pakai selipar. g mane2 pun pakai selipar je skang ni. lbh selesa kot. hehehe. comel selipar tu :D

    ReplyDelete
  11. hhehheheh..
    memang comel kak @Sue-Rya Qistina..
    AJ pun sekarang jarang pakai heels....

    ReplyDelete
  12. hahhahahahah.. mmg lawak laa... yela, dok kelam kabut mana la nk perasan dah... mesti tinggi sebelah jadinya kan...hikhikhik...

    ReplyDelete
  13. eheheheheh,,,,sorry senyum aje..

    mselim3

    pls:kelakar giler...

    ReplyDelete
  14. Tu la yang kitorang duk imagine @Deqla Manjew..
    Hehhheheh..

    ReplyDelete
  15. Hehhehehe....
    @Mohd Selim Zainal kitorang kat ofis terbahak2 ketawa..

    ReplyDelete
  16. Tengah imagine ni. Panik ke smpai tertukar. Hehe

    ReplyDelete
  17. hahaha...itu kira panik sangatlah kan..

    sampai tak sedar tu...

    ReplyDelete
  18. hahaha. Gara-gara kelam-kambut punya pasal. Semuanya menjadi tak betul

    ReplyDelete
  19. kalau dah kelam kabut camtu lah......

    ReplyDelete
  20. Dulu kalau ada keje kawen kat kg selalu hilang selipar...

    ReplyDelete
  21. mesti best kalau dgr citer sendiri dari tuan punya diri kan.. baca pun blh senyum dah

    ReplyDelete
  22. itu biasa @Remy hazza...
    Nasib selipar yang tukar... =D

    ReplyDelete
  23. Kena rantai lah selipar macam tu kak @hainom OKje... =P

    ReplyDelete
  24. Hehheheh...
    Kami ni sampai sakit perut tau kak @Mrs Velentine...

    ReplyDelete