Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 25 April 2013

Selamat Hari Lahir Mak!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Hari ni merupakan hari yang sangat istimewa....
Sebab arini merupakan hari ulangtahun kelahiran mak AJ yang ke-60....
Alhamdulillah AJ masih mempunyai seorang insan yang bergelar Mak........

"Allah selamat kan kamu....  
Allah selamatkan kamu....
Allah selamatkan Puan Sri Emak.... =D
 Allah selamatkan kamu....."

Selamat Menyambut Ulangtahun Kelahiran Mak....
Adik doakan Mak sentiasa panjang umur, dimurahkan rezeki dan berbahagia selalu.......
Terima kasih kerana pernah menyuapkan kami adik beradik dengan air tangan Mak...
Terima kasih kerana masih membekalkan makanan buat Adik ke tempat keje....
Terima kasih atas segalanya......
Allah swt sahaja yang mampu membalas setiap titik susu, air tangan dan kasih sayang yang Mak dah curahkan selama ini.......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

SELAMAT MENYAMBUT HARI LAHIR KE-60


I Love U "Super" Mak!!!!!
Stay cun and cute.....
Hehehhehehehhe.....

Love, ADIK...

P/s : Nak bagi hadiah apa ek yang sesuai???



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

22 comments:

  1. wahhhhh... selamat hari lahir ya.. buat mak AJ tu...

    ReplyDelete
  2. happy birthday puan sri emak kepada kak ton comel nih!!

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir buat mak AJ ye. masih maintain lagi tu. hehehe

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahir buat mak aj..:)

    ReplyDelete
  5. selamat hari lahir tuk yr mum ye AJ

    ReplyDelete
  6. SEMOGA EMAKNYA DIPANJANGKAN UMUR DAN DIMURAHKAN REZEKI..

    ReplyDelete
  7. mak, anak sama2 comel..hihi.. sampaikan salam buat mak AJ.. happy birthday buat super mak tu eh.. ;)

    ReplyDelete
  8. Selamat harijadi Mak. Semoga panjang umur, murah rezeki, sht selalu dan sentiasa bahagia. Amin...

    ReplyDelete
  9. Happy birthday makcik..
    AJ, bawak lah mak tu pegi bercuti dik hehehehe :)

    ReplyDelete
  10. as salam , selamat hari lahir kepada mak akak AJ :)

    jomjoin segmen ni , segmen i love u mom

    http://cokielatmaness.blogspot.com/2013/04/segmen-i-love-you-mom.html

    ReplyDelete
  11. .. mak AJ tu yang patut panggil KAKTON..haha, selamat hari lahir makcik ! gurau je ea...

    ReplyDelete
  12. selamat hari lahir buat mak AJ...moga jannah tempatnya.insyaALLAH :)

    ReplyDelete
  13. Hepi besday to ur mom AJ...moga Allah panjangkan usia mak AJ..

    ReplyDelete
  14. happy belated birthday mak AJ. hihi

    ReplyDelete
  15. HB baut Mak ayue..
    Moga dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki.... :)

    ReplyDelete
  16. Selamat ari lahir utk mak aj. Semoga dipanjangkan usia murah rezeki, dipelihara keselamatan dan kesihatan.. Aamiin

    ReplyDelete
  17. selamat hari lahir buat mak AJ...beri ler pemberian ikhlas buat ibu sebab ibu akan menerima sepenuh jiwanya sekiranya dapat hadiah dari anak tersayang.......

    ReplyDelete