Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 12 April 2013

Review : Shampoo Selsun Blue


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Siapa ada masalah kelemumur atau kegatalan kulit kepala??
Korang boleh cuba 1 produk ni....
AJ pakai memang berkesan....
Jom tengok produk apa....



Ada yang rasa nak muntah atau pengsan tak????? Hahhahhaahhah....

Haaaa... Dah tau dah produk apa....
Memang berbaloi-baloi rasanya AJ gunakan Selsun Blue ni....
Hasilnya kepala AJ dah tak gatal langsung dari pertama kali guna.......
Tapi jangan pakai hari-hari ye...
Seminggu 2 kali je..... Kang botak kepala korang, AJ tak tauuuuuuuu........
Shampoo dia ni memang macam Nila.... Warna pun biru......


Shampoo ni ada 3 jenis semuanya........
AJ guna yang penutupnya warna merah......
Itu memang untuk kegatalan kulit kepala........
Bau dia takdelah hodoh sangat macam sesetengah review tu cakap..
Tapi memang after guna, rambut akan agak kasar macam dawai..
So lepas dah bilas tu, silalah letak perapi....
So far AJ campur gunakan  perapi shampoo lain pun takde masalah......
So sesiapa yang nak cuba tu bolehlah dapatkan kat farmasi....
Tapi sebelum guna sila baca instruction bebetul ye... =D

P/s : Malu tetibe! Kihkihkih... =P



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

62 comments:

  1. Satu tu lah masalah akak. Rambut terus jadi dawai...hahahahahha. Rambut akak jenis kering..so kena sentiasa letak conditioner. Bila pakai syampu nie, terus keras kejung...pakai conditioner pun kena double dari biasa...hahahahha

    ReplyDelete
  2. boleh recommend kat sapa2 yang bermasalah ni..
    thanks for sharing AJ =)

    ReplyDelete
  3. alolololo..rajinnya wat video guna keek tu. hehehehehe. bole jadi pelakon la adik akak ni :D

    * done klik klik milo

    ReplyDelete
  4. Yeayy versi keek dah kuar.. i like!!! ;p

    ReplyDelete
  5. org kta shampoo 2 xblh gna slalu. .btl ke?

    ReplyDelete
  6. Betul tu kak @Aziela, memang rambut macam dawai je....
    Hehhehehe..
    AJ pun pakai conditioner 2 kali.... =D

    ReplyDelete
  7. Yup kak @ZazaMyMoon, memang elok....
    AJ pun puas hati....

    ReplyDelete
  8. Itu gedik saje nama dia kak @Sue-Rya Qistina...
    Hahhahahaha......
    Tak bolehlah..
    Nanti drama takde orang nak tengok..
    Keras kejung je..... =P

    ReplyDelete
  9. hahhahaha....
    Terpengaruh dengan kak @♥ Mrs. Secretary ♥ la ni... =P

    ReplyDelete
  10. yup @❤ Si Budak Vanilla ❤, memang guna seminggu 2 kali je.,...
    Sebab ada ubat kan dalam shampoo tu... =D

    ReplyDelete
  11. Iklan dia selalu ada dalam radio je @BUNDA a.k.a KN... =D
    Dalam TV takde..

    ReplyDelete
  12. DAH BOLEH JADI MODEL IKLAN SHAMPO.. :)

    ReplyDelete
  13. hahhahah.....
    Takdelah @fairus, mana boleh...

    ReplyDelete
  14. alaa cmna nk tgk ni video kna block la..

    ReplyDelete
  15. boleh try, tapi tak dpttengok keek buffering slow sgt

    ReplyDelete
  16. yes..same! luqman pon gune produk nih...mmg ok!

    ReplyDelete
  17. ha mmg elok shampoo nie hubby akk dah lama gunakannya...cuma yg xbest bila pas shmpoo rambut mcm berus sabut..hihihi

    ReplyDelete
  18. nice ! tak pnah cuba pun shampo ni sbb dh sebati gn head& shoder hehe =)

    ReplyDelete
  19. Takyah tengok la @Cik Imie fatiema..
    Kang pengsan kang....
    Hehheheheh..

    ReplyDelete
  20. Sangat okay kan @luqman zakaria..
    Hilang terus masalah...

    ReplyDelete
  21. Tu yang tak best tu kak @Ratu Hatiku..
    Nasib boleh pakai perapi...

    ReplyDelete
  22. Okaylah tu @Cik Arina..
    AJ sebab takde yang sesuai..
    Tu yang cuba ni..

    ReplyDelete
  23. Menarikkkkk ni.. Nak try rasanya.. So kalau guna 2kali seminggu, hari lain tu tak perlu cuci rambut ke kak AJ?

    ReplyDelete
  24. boleh cubalah..

    alaaaaaaaaa video tu tak jelas le, gamaknya line x clear kot

    ReplyDelete
  25. combi mmg ad masalh kelemumur..huhuhu

    ReplyDelete
  26. Nanti nak cuba la...skrg pakai sunsilk anti kelumumur mcm xjalan je...

    ReplyDelete
  27. Hehe Ain dulu pun pakai sulsen blue ni. Mmg berkesan!

    ReplyDelete
  28. AJ boleh guna utk kelemumur tak ?
    akak banyak lah dik .. letih huhuh

    ReplyDelete
  29. Cucilah pakai shampoo biasa @Sally Yatiey..
    Takde masalah pun... =D

    ReplyDelete
  30. Keek punya video memang slow sikit kak @umi alya... =D

    ReplyDelete
  31. Sama macam AJ dulu la @Firdawati Rashidi..
    Pakai apa pun tak jalan...
    So far pakai ni okay terus...

    ReplyDelete
  32. ehh deqla pun ada masalah kelemumur... guna syampu pun jap je pas tu membiak blk..huhu..rimas!

    ReplyDelete
  33. Kan @Ain Zuhairi kan...
    Baru sekali pakai pun dah nampak keberkesanannya...

    ReplyDelete
  34. Boleh kak @ieda immi...
    Amik yang lagi 1 tu....
    Penutup hijau tak salah AJ...

    ReplyDelete
  35. Cubalah ni @Deqla Manjew..
    Tapi bukan deqla ke buat review shampoo ni dulu??

    ReplyDelete
  36. Okay. Mesti try ni nantiiiiiii ;) TQ kak ^_^ hee

    ReplyDelete
  37. Akk masalh rambut gugur je...leh guna syampo ni gak ke AJ?

    ReplyDelete
  38. mahal x kak?

    rambut uni dah la jenis kering..hehe

    ReplyDelete
  39. Ada tips utk rambut lembut dan menawan x.. Cer share..

    ReplyDelete
  40. boleh cuba ni...
    Nur rambut gugur ...

    mgkin sbb klemumur

    ReplyDelete
  41. Mieya sekejap guna Sunsilk, sekejap guna pantene. Haish, memang tak tetap pendirian betul.

    ReplyDelete
  42. Yelah AJ...mcm nila tu boleh tahan lagi...macam pencuci toilet tu pun ada...hehe...janji gatal kepala tu hilangkan....

    ReplyDelete
  43. teruk sangat ke bau dia.. berapa harganya AJ

    ReplyDelete
  44. cute je AJ ni ekk... :)) cakap pun laju...best !

    ReplyDelete
  45. Takdelah mahal sangat @UniMeOw...
    RM19.90 je.... =D
    Kalau rambut kering, Uni pakai shampoo biase lepas pakai shampoo ni....

    ReplyDelete
  46. Rambut AJ pun tak berapa lebat menanwan @nanieybarnieylurviey.....
    Hehhehehehe..

    ReplyDelete
  47. AJ pun macam tu gak @Mieya Atiera..
    Sekarang dah tak payah dah... =D

    ReplyDelete
  48. Hahhahah...
    AJ pun tak terfikir macam tu kak @hainom OKje..
    Betul, janji okay... =D

    ReplyDelete
  49. Harganya RM19.90 Cik @Ina ZaLinA....
    Bau dia takde lah kuat mana pun pada AJ...

    ReplyDelete
  50. Hehhehehe..
    Takdelah Mama @Diana Lie, biase je.... =D

    ReplyDelete
  51. Sila dapatkan di farmasi berdekatan ye kak @Mrs Velentine... =D

    ReplyDelete