Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 9 April 2013

Private Follower???


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Kata Zainal Abidin.... "Jangan biarkan diri anda diselubungi misteri"...
Tapi arini AJ tetap diselubungi misteri...
Sebab AJ terperasan, ada private follower kat blog AJ ni....
Macam mana AJ perasan??
Actually AJ ni memang suka tengok follower.....
Semalam follower AJ naik sorang... Ek eleh.. Sorang je???
Tapi yang AJ jadi pelik sangat, bila AJ tak nampak kelibat follower tu....
Berkali-kali klik, still nampak follower last sekali sebelum bertambah sorang tu.......
Siapakah gerangan private follower tu???
Ohhhhh.. Tersangatlah misteri...
Mr.JR??? Macam tak mungkin......
Wahai private follower, menjelmalah kamu.....
Ehh??? Macam seru hantu pulak....
Hahhahahahhahha..... =D
Tak kisahlah kalau kamu taknak menjelmakan diri pun.....
Sambil tu AJ nak ucapkan terima kasih sebab sudi follow blog AJ, walaupun secara diam-diam jatuh cinta... Ehhhh???
Dan juga...

BIG THANKS TO ALL OF YOU!!!!!!

Yang selalu support blog AJ, rajin komen, datang jenguk, tanya khabar, hye-hye bye-bye....
AJ hargai sesangat.......
Million thanks okay.... From deep inside my heart!!!
Eceeeewwwaaaaahhhhh....... macam ucapan pemenang ABPBH pulaksssssss.... =P


P/s : Berteka-Teki...


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

92 comments:

  1. ececehhh.. peminat misteri kot AJ hehehe
    nway akak pnya follower jg tak naik2.. acener??? kikiki

    ReplyDelete
  2. Misteri sangat tu kak @ZazaMyMoon...
    Hehehhehheeh..
    rakpe, lame2 naiklah tu...
    AJ dulu 1 setengah tahun 6 orang je follower..
    hehheheheh..

    ReplyDelete
  3. huyoo..kak AJ ade secret admire kot..hehe :P

    ReplyDelete
  4. Secret admirer or stalker @Anis Zainudin??
    Hehheheheh...

    ReplyDelete
  5. rasanya ni 1st komen abah kat blog Aj kan... hehehe... TQ AJ coz rajin BW dan mengomen...

    ReplyDelete
  6. kak mv tak perasan pun pasal ni kalau aj tak ceta

    ReplyDelete
  7. wahh...diam2 dia skodeng AJ.. sape la agaknya tu eh..kohkoh...

    p/s : bukan sony yg bole masok air tu la.. aiyakk... ;p

    ReplyDelete
  8. Mungkinlah kot Abah @careno...
    hehehhehe..
    No problem.... =D

    ReplyDelete
  9. Ada peminat misteri kot ;D hehe

    ReplyDelete
  10. Tak taulah siapa gerangannya @Deqla Manjew..
    Hahahhaha..
    Aisehh.. Bukan ek...
    mana nak tau... Banyak sangat modelnye... Kihkihkih... =P

    ReplyDelete
  11. jgn biarkan hidup anda diselubungi misteri.....eeeeeeeeeeeee..seram gitu!

    ReplyDelete
  12. ehh..siapakah si gerangannya..!

    ReplyDelete
  13. akak pulak macam last week,akak tengok follower akak bertambah sorang..total jadik 229..bagus le ada jugak org sudi folo blog akak yg ntahapa2 tu..nengok2 2-3 hari ni, follower akak dah turun jadik 228 pulekkkk..lorrr,org tu bohsan kot folo blog akak,terus unfollow..huhu..tak pe lah.. ;)

    ReplyDelete
  14. Hahhahah..
    Barulah ada effect sikit kak @Sue-Rya Qistina..
    Kihkihkih..

    ReplyDelete
  15. tau tau lah kak @permatabiru..
    Antara 2, secret admirer atau stalker!...
    Heeheheheh..

    ReplyDelete
  16. Kihkihkih..
    kalau akak AJ dah nampak dah kak @Normi Nieza... =D

    ReplyDelete
  17. Itu biase kak @aquagugurl..
    Dah follow pastu unfollow...
    hehhehe..

    ReplyDelete
  18. follower aku tak naik pun.. dan tak der orang misteri pun follow.. tapi yang penting AJ selalu singgah blog Alkisah.. zillion thanks to AJ..

    ReplyDelete
  19. hee, peminat misteri AJ tu kot ^______^ hee..Btw tahniah AJ!
    hug2!xoxo...

    ReplyDelete
  20. Hehehhehe...
    No problem @Al Kisah..
    Insyaallah selagi AJ aktif dengan blog ni, AJ takkan lupa BW...
    Kalau tak selalu, sekali sekala...

    ReplyDelete
  21. Seram tau @Seneorita Baharin..
    Hehhehehehe....
    Thanks dear...

    ReplyDelete
  22. secret admirer...jeng jeng jeng... inilah yang dinamakan stalking dalam terang... ekekekeke...

    congrats AJ ada secret admirer...

    ReplyDelete
  23. wahhh ada peminat rahsia.. jangan2 rosyam noor tak..hihihi

    ReplyDelete
  24. Hehhehehhe......
    Tak taulah kak @umi alya..
    Kite tunggu reaksi dia nanti...
    Kihkihkih....

    ReplyDelete
  25. Peminat kak AJ la tu , hehe ..

    ReplyDelete
  26. Hahahhaha..
    Takde manenye Acik @Aku Penghibur..
    baik dia gi melawat rumah AJ je....
    Penat2 je nak intai kat sini... =P

    ReplyDelete
  27. Kot ye @Wanie Zunidan...
    Hehhehehe..
    Kalau tak..
    Haishhh seram!... =D

    ReplyDelete
  28. erm...secret admirer tu sampai jadi private folower jugak...best jugak ye AJ...

    ReplyDelete
  29. Hahhahaha....
    Takdelah kak @RamRamCute..
    Menyeramkan tau...
    Hahhahah..

    ReplyDelete
  30. anony kot....dia minat diler dengan AJ nie....huhu

    ReplyDelete
  31. BAK KATA OMPUTEH.. SECRET ADMIRE.. HEHEHE

    ReplyDelete
  32. KAKTON KOTTT !! ..ha haa tak tawuu.., dok sebut nama dia selalu tu.

    ReplyDelete
  33. Alamak @[PCL]..
    Lagi seram kalau kak ton yang join ni....
    Kihkihkih...

    ReplyDelete
  34. Aku lah Private Follower tu.... (hahaha tak malu menonjolkan diri....)

    ReplyDelete
  35. Kalau ko la orang tu @Mr Farid Mrs Nashrina, sangat sesuatu okehhhhh...
    Hehhehehheh...

    ReplyDelete
  36. Secret admire tu mesti malu2 bila nampak entry ni

    ReplyDelete
  37. ha ha x tauu.. (lagu adam)

    peminat AJ lea 2.. hihihihi..

    ReplyDelete
  38. Kalau stalker pulak @CiK Bella, dia akan rasa kantoi bute2 je....
    Hahahahahahaha....

    ReplyDelete
  39. Terharu sungguh la kalau secret admirer @the malay male....
    Kihkihkih...

    ReplyDelete
  40. If I had that lots of followers, I don't think I would've noticed the changing x)

    ReplyDelete
  41. pernah gak jadi camtu. nak la tau sapa follower baru tu, nak follow blog dia lak.. tapi tak jumpa2 :)

    ReplyDelete
  42. rosyam nor tu, dia sengaja tak nak bagitau aj, hehe...

    ReplyDelete

  43. wahhhh..!!! ada stalker gitu..siapakah..jeng..jeng..jeng..hehehhehehehe..

    ReplyDelete
  44. ada peminat misteri yaaaa hehehe

    ReplyDelete
  45. Wah ada follower misteri ya ayu..mungkin invisible kot...tak pelah yang penting dia follow blog ayukan..

    ReplyDelete
  46. Jangan perasan AJ...tu halimunan tu hehe

    ReplyDelete
  47. wahhhh kena gali ni, korek smpi dpt siapa mr.jr tu.

    ReplyDelete
  48. haih..seram pulak baca...
    siapa agaknya ye...

    ReplyDelete
  49. assalamualaikum ayue....mama dtg...lama tak singgah sini internet problem plak....

    ReplyDelete
  50. 1/3 drpd follower di blog Mieya terdiri drpd private follower

    ReplyDelete
  51. Rasanya masa nak jadi follower tu boleh set nak follow privately ke tidak ...Kalau tak silaplah

    ReplyDelete
  52. kami di sini insaallah akan sentiasa sokong blog AJ nie...k.

    mselim3

    ReplyDelete
  53. adalah tuu..peminat rahsia....jaga2 anda sedang diperhatikan !!!

    ReplyDelete
  54. Hehehheheh...
    Takde maknenye@Orga... =D

    ReplyDelete
  55. Hehehheheh...
    Takde maknenye@Orga... =D

    ReplyDelete
  56. Entahlah @ayusyuhara..
    Takpelah, lantak dia leeee.. =D

    ReplyDelete
  57. kalau untuk kebaikan takpe kak @Raudzah Zahari..
    Tapi kalau untuk sesuatu...
    Lupakan je la...

    ReplyDelete
  58. Hahhaaha...
    Tak pun teeetttttttt......
    kot nye la kak @hainom OKje.. =P

    ReplyDelete
  59. Heheheheh..
    Gali @Cinta Misteri, jangan tak gali.... =D

    ReplyDelete
  60. Waalaikumussalam Mama @Mas Zull..
    Takpe, AJ faham... =D

    ReplyDelete
  61. Oh yeke @Mieya Atiera??
    AJ tak banyak pun rasanya...
    Tapi adalah jugak...

    ReplyDelete
  62. Hehehhehe....
    Propaganza sangat tau kak @izan mama mia..
    Heheheh.. =D

    ReplyDelete
  63. private follower. bobobo.. jage2..hihi.siapakah gerangan..:)

    ReplyDelete
  64. misteri tu...tertiba rasa seram pulak...... !!!!

    ReplyDelete
  65. welcome AJ! hugs for you ^_^

    ReplyDelete
  66. Tu la @adzairdawati makdara, AJ pun tak tau siapa yang bersembunyi sangat ni...

    ReplyDelete
  67. Private follower pun still dpt naik bil follower. Igtkan private follower xgerak jmlh tu. sapa la tu eh.. Diam2 nak stalk aj tu

    ReplyDelete