Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 5 April 2013

Perhatian Kepada 3 Pemenang GA Mak Dara!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Perhatian, perhatian, perhatian.....
Kepada 3 pemenang GA anjuran Mak Dara yang memenangi hadiah tajaan AJ.....
Sila hubungi AJ dengan segera.....
AJ nak poskan hadiah korang...
Tapi kalau takde details macam mana???
Mereka yang bertuah ialah....


PEMENANG HADIAH KE #41 : No 175

DONE!

PEMENANG HADIAH KE #42: No 188
PEMENANGNYA IALAH : 
Hadiah : Shawl TAJAAN: AYUEJEAN

DONE!

PEMENANG HADIAH KE #43 : No 152
PEMENANGNYA IALAH : 
Hadiah : Shawl TAJAAN: AYUEJEAN

DONE!

So sila emailkan butiran seperti nama, alamat dan nombor telefon kepada AJ..
ayuejean@gmail.com


P/s : Tahniah kepada korang....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

84 comments:

  1. bezzzzznye kalu najihah dapat hadiah dr sis AJ :)

    ReplyDelete
  2. masalah kita samalah AJ !

    ReplyDelete
  3. http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/fabuloous-giveaway.html Jemput join! :)

    ReplyDelete
  4. tahniah!!!
    didiey xda rezeki nak menang..

    ReplyDelete
  5. Takde rezeki @Nurul Najihah..
    Lagipun hadiah kecik je...

    ReplyDelete
  6. kalau dorg xnk saya nak.. hehehe :p

    ReplyDelete
  7. Takpe @~didiey~, mungkin rezeki kat GA lain kot... =D

    ReplyDelete
  8. wah AJ sponsor shawl...moga murah rezeki AJ dlm blogging lg eh, n tahniah kpd yg bertuah tu...pcl xde luck la..hurmm

    ReplyDelete
  9. woot..woot..hoyeahh!!! I'm here dear AJ!! =D Peace yaw! (^_^)

    ReplyDelete
  10. Kecik je hadiahnya @[PCL]..
    Takpe, mungkin ada rezeki lain buat PCl... =D

    ReplyDelete
  11. wah, hadiahnya betul2 gempak la :)

    ReplyDelete
  12. Kena tunggu kalau2 AJ ada buat GA sendiri la @Firdawati Rashidi....
    Hehhehehehhe..

    ReplyDelete
  13. haha.. kes lmbt hantar detail gak ke? sabo je la...

    ReplyDelete
  14. Depa tak mau tu..bg kak nealopah jerlah.

    ReplyDelete
  15. Bestnya dpt hadiah dr AJ....
    akak x de rezeki....hehe

    ReplyDelete
  16. Hehheheheh......
    Yelah @Deqla Manjew, kalau GA sendoro takpe..
    Ni GA orang...
    Kang susah pulak penganjur GA>.. =D

    ReplyDelete
  17. Heheheheh..
    Boleh kak @nea lopah..
    Kalau GA AJ la... =D

    ReplyDelete
  18. Tahniah semua...
    kalau xnak bg kat akk eh...hihihihi

    ReplyDelete
  19. Ish no x kena plak.. kena tikam no lain plak..

    ReplyDelete
  20. 3x pengumuman pon x tersangkut ..haha memang x bertuah

    ReplyDelete
  21. wahh sis jd sponsornya ye... tapi malangnya ena tak menang pun.. huaaaaaaaaaaaa... sob sob sob

    ReplyDelete
  22. Sponsor kecik je @✿AINAA ROSEBERRY✿...
    Hehehehhehe..
    Takpe, bukan rezeki tu...

    ReplyDelete
  23. Bestnye siapa dapt hadiah tu..nieza dpt buku ^-^

    ReplyDelete
  24. Tahniah kpd para pemenang. Jeles.

    ReplyDelete
  25. heran...taknak hadiah ...kot tuu..

    ReplyDelete
  26. saya...saya...saya! hah...nama takda, kecewanya :(

    nway, tahniah kepada pemenang :)

    ReplyDelete
  27. ciksu tak menang yg ni..
    agak2 tak da habaq kat ciksu ye.. ;)

    ReplyDelete
  28. tahniah kepada pemenang...
    Kalau takde yg nak bagi Nur..
    kahkahkah

    ReplyDelete
  29. ..bukan sy yg bertuah tu.. :P..

    ReplyDelete
  30. Jangan kecewa @Orga, try lagi nanti...

    ReplyDelete
  31. huhu best dpt hadiah..tahniah kpd pemenang~ :))

    ReplyDelete
  32. Tahniah yg mng.. Ble Aj nk buat ga sendiri :) hehe

    ReplyDelete
  33. tahniah :)


    saya ada dalam utusan.. jom tgok :D

    ReplyDelete
  34. Salam , sorry lambat kasi detail , Tak perasan menang sebenarnya , Baru 1st tyme join GA , Tak tahuu lak kna cek sndiri , huhuhu . ni pun ada blogerr ucp tahniah , mng , lau tak , smpai ke sudah tk thu , nty sye bg detail ya . Thankss :)

    ReplyDelete
  35. I'm in holiday mood!
    Nak blogwalking sampai pengsan :)
    jemput singgah cni ye http://alynnnyzaa.blogspot.com/2013/04/buy-more-discount-more.html

    ReplyDelete
  36. tahniah kpd pemenang..
    dtg lawat di pg hari :)

    ReplyDelete
  37. Lama lagilah @nanieybarnieylurviey..
    Lagipun sekarang ni musim GA semua..
    Tak terkejar kang... =D

    ReplyDelete
  38. Wah....
    Alaaa... Rumah AJ tak baca utusan la @Nizam Ijam..

    ReplyDelete
  39. Okay dah dapat dah detailnya @Ryn Inutl.... =D

    ReplyDelete
  40. murah rezeki Aj..... selalu selalulah jadi sponsor hehe

    ReplyDelete
  41. tahniah pada yg berjaya......aj pun dah jadi sponsor.....

    ReplyDelete
  42. Insyaallah kak @hainom OKje..
    Ada rezeki, AJ sponsor..

    ReplyDelete
  43. aiyakk.. sudah menang xmo adiah ke? heee.. FB diorg xde ke AJ?

    ReplyDelete
  44. SALAM AJ... BENAR KE ? CAM XCAYA JE... TERIMA KASIH ... JM DAH HNTR EMAIL....

    ReplyDelete
  45. Cepat2 lapor diri..AJ dah panggil tu..ha ha.. Pemenang yg akak taja dah lapor diri dah..

    ReplyDelete
  46. Hehehhehe....
    Dah selamat lapor diri dah semuanya kak @Si Matatajam... =D
    Legaaaaa...

    ReplyDelete
  47. kalau tak de sapa tuntut, bg cik ina jer

    ReplyDelete
  48. Kehkehkeh..
    Alamak Cik @Ina ZaLinA..
    Dah ada penuntut dah...
    Hheheheh..

    ReplyDelete
  49. assalamualaikum AJ...wah seronoknya siapa yg dpt hadiah dr AJ tu...:)

    ReplyDelete
  50. Waalaikumussalam Mama @Mas Zull...
    Ala, hadiah kecik je....

    ReplyDelete