Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 30 April 2013

PD Vacation - Ironman 3


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Okay ni merupakan entri terakhir pasal PD Vacation...
Lepas tu AJ nak start BW sikit-sikit... =D

Disebabkan program nak mandi kat Air Panas Pedas tergendala gara-gara AJ Masuk Hospital, makanya agenda digantikan dengan tengok wayang.....
Cerita yang jadi pilihan tentulah Ironman 3.....
Cerita hangat tu......
Best sangat cerita dia kate diorang....
Not Bad dan AWESOME!!!!!
AJ pulak disebabkan tak berapa sihat, AJ layan kejap-kejap je.....
Selebihnya AJ banyak tidur dalam panggung tu...
Kihkihkih....
So tak dapatlah AJ nak review kan cerita tu untuk korang.....
Tapi masa AJ celik tu, cerita dia memang gempak...
Ada jugak terselit part yang kelakar dalam tu......
Soooo AJ boleh cakap, rugilah siapa yang tak tengok dan semestinya rugilah AJ yang tidur dalam panggung wayang tu...
Hahhahahahahha... =P
Takpelah, esok ke mungkin AJ nak repeat balik....
Kan cuti..... =D


P/s : Esok cuti Umum...
Lusa dah start keje balik...
Lemaunya!!!!!!!



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

30 comments:

  1. bila cuti tengah minggu memang bley jadi lemau...

    ReplyDelete
  2. gempak citer ni kan..byk review positif yg saya baca.

    ReplyDelete
  3. ramai yang pakat tgk cita ni...cik siti tak minat sgt iron man...sbb hero dia bg cik siti tak ensem...hehhe

    ReplyDelete
  4. hahah AJ tak apa lagi t'tido dlm wayang sebab sakit... Saya ni tiap2 kali ke wayang mmg confirmed t'tido punya... Perut kenyang punya pasal...hahahaha...

    Saya tak sempat lagi tengok Ironman... Plan b'tangguh2 je... 1st time set plan wkt semangat2 tu tak jadi sebab tiket punyalah sold out...haih...

    Kawan yg dah tengok bagi review 4.5 over 5... Mesti tengok ni!

    ReplyDelete
  5. A'ah,AJ mmg best gilerrrr citer dia..melekat montot akak kat kerusi pnggung smpai abis citer..tony stark tu x buat lawak pun tpi ayat2 dia ckp tu ada part2 dia,kita dgr cam kelakar..hehe

    ReplyDelete
  6. SELAMAT BERCUTI HARI PEKERJA..

    ReplyDelete
  7. ramai yg ckp best...teringin pula nak tgk...

    ReplyDelete
  8. Laaaaa siap tidoq ka AJ..isk isk..

    ReplyDelete
  9. ni nnt hari minggu ni, kena tgk ni..xtgk lg

    ReplyDelete
  10. sana sini semua orang dok bercerita tentang IM3 tapi saya tetap cam biasa..tak tengok sebab tak minat

    ReplyDelete
  11. Lahaiii tido.. heheehe
    OK repeat yer nanti.. akak pun blom pegi tgk lagi ironman 3 ni :)

    ReplyDelete
  12. MUST WATCH movie kot.. tapi i x tgk lagi.. kesian spark the boyfriend! haha :p

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum AJ...semoga cepat sembuh yer..:)

    ReplyDelete
  14. memang best cerita dia!
    jup nak godek2 kata AJ tak sihat tuh

    ReplyDelete
  15. belum tengok lagi....AJ semoga cepat sembuh nanti akak wechat....

    ReplyDelete
  16. dah follow sini, follow say balik :)yea... =

    ReplyDelete
  17. AJ.. jom baca sini.. khas buat AJ tauu! http://tengkubutang.blogspot.com/2013/05/semoga-aj-cepat-sembuh.html

    ReplyDelete
  18. x tengok lagi. nanti ade mase nk tgk r, semua ckp best jee

    ReplyDelete
  19. Iron man...dah tgk & awesome..hehe

    ReplyDelete
  20. mcm tak suka je tengok cerita tu.....tp ramai org kata best!

    ReplyDelete
  21. dlm x sihat tu smpt lg tgk wyg.. hihi.. deqla pun dah tgk ahd lps...mmg best..

    ReplyDelete
  22. AJ tertido dlm panggung? hrmm baru nak tnya citer tu best ke tak td...hihi..

    ReplyDelete