Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 22 April 2013

Mood Kelaut! 3 in 1....


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Arini mood AJ agak kelaut sikit...... Mood 3 in 1....!
Masuk ofis dah busy cari dokumen.. Lepas tu duk call courier untuk parcel ke Aussie.....
Dah settle semua tu, AJ renung PC then PC renung AJ balik..
BW pun sesikit je tadi.......
Lagipun malam tadi AJ tidur lambat.....
Entah kenapa tetibe feeling blues duk teringat kat allahyarham Reid....
Dah hampir  9 bulan dia pegi, tapi everytime dengar pasal kemalangan atau kematian suddenly akan teringat kat dia.....
Time nak type entri ni pun, dah bergenang airmata...
AJ pun tak tau kenapa ingatan kami kat arwah tu terlalu kuat..
Maksud kami tu, AJ, Mr.JR dan kawan-kawan yang lain....
Mungkin sebab personalitinya yang menyenangkan.. Dan pada AJ mungkin ada sikit ralat yang AJ duk ingat-ingat sebelum pemergian dia tu....
Jenuh jugak Mr.JR duk memujuk AJ dalam telefon dan mesej.....
Al-Fatihah Reid....... Aku doakan kau tenang disana....

Okay tutup cerita sedih........ =D
Lagi 1 yang buat mood AJ kelaut ialah tak sabar nak CUTI!!!!
Yeayyyyyyy...... Tadi AJ dah book apartment dah....
Harapnya nanti masa kat sana cuaca elok...
Kan few days ni dah start cuaca hujan je.....
Risau jugak kalau kat sana nanti hujan...
Macam mana nak mandi laut??
Macam mana nak naik banana boat...
Macam mana nak "verangan" ala-ala kat Phuket??
Kihkihkihkih.. =P

Ada rasa nak join cuti tepi pantai tu tak?? 

P/s : Apa ni tengah keje fikir pasal cuti???
Hahahhahah...
Ni lah staff berdedikasi kaaaaannnnnnnnnn... =P




"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

52 comments:

  1. Tabahkan hati AJ... Moga dia tenang di sana...

    Wah...AJ dah nak gi bercuti..best2...nanti jangan lupa share tau... ^_^

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum AJ...wah ada niat nak pi bercuti yer nak ke mana tu ek..?

    ReplyDelete
  3. he2.. gembirakan hatimu wahai AJ.. jgn sedih2 yea.. yg pergi tetap pergi.. yg hidup kena jalani kehidupan mcm biasa kann.. nak itot gi cotiiii! nak naik banana but! nak nak!

    ReplyDelete
  4. SAYA PUN TERINGIN NAK BERCUTI.. TAPI TAK TAHU NAK BERCUTI DI MANA..:)

    ReplyDelete
  5. Ada kawan saya dulu cakap kot pi bercuti ni self reward

    ReplyDelete
  6. wah~...seronoknya aj nak pergi bercuti. now ni agak bizi sikit, tak sempat nak pergi mana. jeles dengan orang yang dapat bercuti :(

    ReplyDelete
  7. hee..opis emaa memang kat tepi laut..hari2 tengok laut dah =)

    ReplyDelete
  8. jgn sedih2.... relakan pemergiaannya.....
    ang pi vacation... maybe the best thing buat masa nie...dapat releakan fikiran..tenangkan dan simpan kenangan jauh2......

    ReplyDelete
  9. AJ jadi nak pegi Port Dickson ye. Kawan-kawan saya pun ada kat sana sekarang sampai hari sabtu ni..hehehe

    ReplyDelete
  10. wahh2 bestnyaa nak bercuti kt tepi pantaii..nak itot! :P hee

    ReplyDelete
  11. hehe..laut mana dah tu Aj sampai..hehe:P

    ReplyDelete
  12. ena pun dah tak sabar nk holiday... tunggu lepas exam, lepas tu enjoy!!!... hehehe

    ReplyDelete
  13. Alfatihah buat arwah...

    eh..nak bercuti kepantai ehh...
    bestnyerr..!

    ReplyDelete
  14. as salam , blogwalking here jom join , ni first segmen :)

    http://cokielatmaness.blogspot.com/2013/04/segmen-i-love-you-mom.html

    ReplyDelete
  15. al-FatIHAH..

    bestnya p cuti..nak ikottt..

    ReplyDelete
  16. Best kak @Normi Nieza..
    yang tak bestnya makin dekat nak cuti, makin malas pulak nak keje...
    Heheheheh..

    ReplyDelete
  17. Thanks @Farah Waheda Wahid, tapi tu la ada sikit ralatnya tu....

    Okay no problem... =D

    ReplyDelete
  18. Waalaikumussalam Mama @Mas Zull, pegi dekat2 je....
    PD.. =D

    ReplyDelete
  19. Thanks @tenku butang...
    JOM!!!!!!!
    Packing sekarang.. =D

    ReplyDelete
  20. Banyak tempat menarik kat Malaysia ni @fairus....
    Pilih je mana berkenan.. =D

    ReplyDelete
  21. Betul tu @Fahmi mohd razari, dah penat2 keje...
    Bagilah diri reward sikit.. =D

    ReplyDelete
  22. Tapi @Orga lagi best..
    Dah lepas sampai ke Korea tu haaa..
    Hehhehehe..

    ReplyDelete
  23. Waaaahhhhhhh...
    Bestnya emaa @~Kak Nah Backyard (^_^)~....
    Kalau stress kat ofis boleh tengok pemandangan laut dan amik angin laut sekejap... =D

    ReplyDelete
  24. Ralat sikitlah @Remy hazza....
    Anyway thanks... =D

    ReplyDelete
  25. Yup mak ke PD...
    Kalau ada @Ainim Suju, boleh kita jumpa kan... =D

    ReplyDelete
  26. Jom @Seneorita Baharin..
    Tapi kalau dapat gi Batu Feringghi lagi lah best..

    ReplyDelete
  27. Kalau sekarang ni kak @intanfirdaus247, AJ dah sampai Phuket...
    Tapi realitinya nanti AJ cuti dekat2 sini je... =P

    ReplyDelete
  28. Tu lagi best tu @✿AINAA ROSEBERRY✿..
    Hehehheheh...
    Barulah tenang je cuti..
    Exam dah habis kan.. =D

    ReplyDelete
  29. @nuyui a.k.a miss YUI aminnn..

    AIkkkkk??? Bukan ke Yui baru balik holiday??
    Bandung lagi.... =D

    ReplyDelete
  30. PD je pun @Al Kisah....
    Hehheheh..
    Hujung tahun ke baru pegi yang jauh sikit... =D
    Insyaallah kalau takde aral...

    ReplyDelete
  31. Bestnya nak gi bercuti...
    Hepi Holiday !

    ReplyDelete
  32. nak ikut AJ holiday.. I stress ni -_-

    ReplyDelete
  33. Innalillahi wa innailaihirojiun... buat arwah....

    selamat bercuti... mesti seronok dapat tenangkan fikiran...

    ReplyDelete
  34. Biasalah kawan kitakan harus teringat... sedekahkan fatehah utk arwah bila teringat tu...

    Gi mana AJ?

    ReplyDelete
  35. pantai pun best jugak, salah satu destinasi percutian fav akak jugak :)

    ReplyDelete
  36. yela... camne pun mesti teringatkan..sedekah Al-fatihah byk2 bila teringat tu k... moga roh arwah tenang di sana..amin...

    ReplyDelete
  37. AJ sewa apartment apa? bestnya bercuti..

    ReplyDelete
  38. terpikir gak nak pegi bercuti minggu ni. sbb cam xde pape nk buat je mgu ni.. tapi tak tahu lagi nak pegi mane. nak dekat2 aje.. hehehe

    ReplyDelete
  39. al Fatihah untuk arwah :) insya-Allah, doakan tempat terbaik untuknya...

    pssttt... bestnya plan bercuti dekat ngan laut! :)) selamat bercuti! hehe

    ReplyDelete
  40. Hope cuaca elok masa AJ bercuti tu nnt. Langkawi skang ni pun asyik hujan jek

    ReplyDelete