Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 18 April 2013

Menghitung Hari!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Ya ampun... Tak sabarnya perasaan ni......
AJ duk menghitung hari je ni...
Bukan untuk disunting ataupun nak gi pinang anak teruna orang...
Tapi tak sabar nak gi bercuti.....
Not really bercuti la.......
Kira macam "mini vacation".....
Lokasi pun tak jauh dari KL ni haaaa....
Cuti pun dah approve.... AJ pulun seminggu terus...
Cuti takat 2-3 hari je, yang lain tu berehat-rehat kat rumah je......
Mr. JR dan kawan-kawan lain punya cuti pun dah approve....
Anak-anak kecik tu pun dah tak sabar nak cuti.......
Apartment pun dah booked.....
Tik tok tik tok tik tok.......
Rasa lama pulak nak tunggu harinya tu.......
Dah dekat sebulan kot plan nak cuti...
Mau tak excited???
Atleast dengan mini vacation ni dapat juga release stress yang berkampung dalam diri ni.... =D
Haisssshhhhhh... Yang pastiiiiiii..........

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ada berhari-hari-hari dan hari lagi nak tunggu hari kejadian tu........
Sabar AJ, sabar...... =D
Semoga segalanya nanti berjalan seperti yang dirancang.....


P/s : Feeling-feeling ombak rindu dah ni =P



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

51 comments:

  1. Auuwww akak pulak yang rasa excited lebih untuk AJ hehehe..
    Happy Holiday nnt ok AJ :)

    ReplyDelete
  2. wah..wah..wah...best nyer...nanti share yer..dgn budget cost sekali...boleh cik azue bookmark..kut2 sesuai nak bawa jejaka tecik berdua tu nanti...

    ReplyDelete
  3. wah,wah..nak bercuti ke mana tu AJ..akak & husband pun dah lama gilerrrrr tak gi coti2 malaysia..

    ReplyDelete
  4. selamat berehat & bercuti ye AJ.. tq atas ucap selamat buat adik yer

    ReplyDelete
  5. wahhh nk bercuti kemna tu?mcm xnmpk ja lokasi..haha..hairy lg seminggu nk g holiday..yahooo3..haha

    ReplyDelete
  6. ke mana kali ni??klik2 hotlink & hi shop

    ReplyDelete
  7. wahhh cuti sakan nmpknye.. selmt bercuti....

    ReplyDelete
  8. Bestnya.. selamat bercuti ya.. :D

    ReplyDelete
  9. Selamat bercuti... bila dihitung hari, mesti rasa macam lama kan?..

    ReplyDelete
  10. seronok lah dapat bercuti ea. happy holiday :D

    ReplyDelete
  11. wah!! best nya dia nak g holiday..nak ikut blh?? hikhik

    ReplyDelete
  12. selamat ber"holiday"!!hehe :D

    ReplyDelete
  13. bestnyaa....
    nak bercuti jugakk.. :)

    ReplyDelete
  14. Thanks kak @♥ Mrs. Secretary ♥...
    Tapi tengah hitung hari lagi ni... =D

    ReplyDelete
  15. hahhaha..
    tapi AJ lagi excited untuk akak @ZazaMyMoon....
    Sebab akaka nak gi bandung..
    jeles i uolsss...

    ReplyDelete
  16. Okay sure kak @Kuazue Mohd... =D
    Nanti AJ share ye... =D

    ReplyDelete
  17. Best kak @Normi Nieza...
    Lama tak rasa nikmat cuti2 ni...

    ReplyDelete
  18. Akak pun lagi seminggu gak @hazwan hairy..
    Hehhheh..
    Saje nak spread the word...
    OVER EXCITED je ni... =P
    Dekat2 je... =D

    ReplyDelete
  19. Dekat negeri sebelah je kak @Mrs Velentine...
    Hehhehe..

    ReplyDelete
  20. bestnyer dia nak pergi berjalan ^^

    ReplyDelete
  21. Wah.ayu.seronok banget..happy holiday in advance k..

    ReplyDelete
  22. menunggu hari kejadia.. tu yg tak tahan tu :)
    selamat bercuti ye,

    ReplyDelete
  23. Betul @baby comel..
    Tak tipu...
    Haishhh... beberapa hari je lagi..

    ReplyDelete
  24. wahh bestnye cuti.. nnti update kt keek.. nani folo.. belum folo2 lgi :)

    ReplyDelete
  25. mesti tgk dok feeling ombak rindu mengganas nie....he3

    ReplyDelete
  26. Okay @nanieybarnieylurviey..
    Keek AJ memang update, tapi update merepek je la... =D

    ReplyDelete
  27. Tu la tu @Remy hazza..
    mengganas melayang2 dah..

    ReplyDelete