Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 17 April 2013

Man Burger Kukus Lava & Bakar


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Ahad lepas AJ, Mr.JR dan beberapa orang kawan makan kat Man Burger Kukus Lava yang terletak di Damansara Damai......
Actually AJ penah baca pasal burger kukus ni kat blog HazwanHairy.....
Tapi baru ahad lepas berkesempatan nak pegi......
So tempatnya memang tak susah pun nak cari......
Terletak bersebelahan dengan McDonald's Damansara Damai tu je....
Betul-betul tepi jalan, so senang nak nampak..... =D
Dah sampai situ, berbelas minit jugaklah nak fikir nak makan apa...
Mau taknya, kitorang buat rombongan Kak Ton AJ....
Pegi sepuluh orang, lepas tu kena pilih apa nak makan.....
Banyak jugaklah pilihan burger yang ada dekat situ.....
Kitorang pilih semua yang ada...
Oh ye, menunya agak comel sebab guna karektor Spongebob....
Hehhehehheh...
So jom tengok apa yang kitorang makan ahad lepas....



Amacam??? Ada yang terliur tak tengok keek yang AJ post tu????
Hehheheheheheh....
So kalau siapa yang tak dapat tengok keek tu, maybe buffering ke...
Meh tengok pulak gambar ni... =D

Ni baru separuh je yang sampai.... =D
Kat situ ada Patrick, ada Spongebob, Mr.Crab, Triple Oblong etc... (Tak ingat..)

Dan ini semestinya AJ punya....
Mr. Crab Extra Cheese...... Nyum Nyum Nyum... =D

So kalau ada sesiapa ynag teringin nak merasa sendiri korang bolehlah ke : 
Man Burger Kukus Lava dan Bakar
Bersebelahan McDonald Damansara Damai
Waktu Operasi : Selasa - Ahad (6.30pm - 12 am)
ISNIN tutup yeeee......

Ataupun untuk info lebih lanjut,

P/s : Mengigihkan diri nak BW... =D



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

65 comments:

  1. wah...sakit tekak pun leh menjejes air liur ni...brapa rm seketul tu dik?

    ReplyDelete
  2. wahhhhh meleleh tengok AJ oii hehehe

    ReplyDelete
  3. alolo..comelnye... kalo camni comelnye, syg la nk mkn...hikhik

    ReplyDelete
  4. sedap ke versi kukus ni AJ?? tak berani nak cuba..kat puchong pon ade yang jual..

    ReplyDelete
  5. wah...meriah jugak burger dia..siap ade video dari keek lagi..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. comel je ada burger mr crab. bentuk macam mr crab spongebob je :D

    ReplyDelete
  7. Ya Allah Ya TUhanku... kreatipnya..!!

    nape kat sini xda... :_)

    ReplyDelete
  8. uish.. banyak cheese tu.. sedapnyaaa x) kena try ni :D hehe..

    ReplyDelete
  9. wow!! sedapnyaaa.... dengan perhiasannya yg menarik hati ena... terliur!

    ReplyDelete
  10. agak kejauhan disitu..hehe.tp sure giler mkn nih!

    ReplyDelete
  11. Dalam byk2 burger AJ nampak paling sedap..nk p try jauh sangat..:p

    ReplyDelete
  12. PERGHHH!!memang terliur la tgk..tmbh2 mr.crab tuh...aishh~

    ReplyDelete
  13. sedapnyaaa..lama dah xmkan bger...

    ReplyDelete
  14. MACAM-MACAM BURGER ADA SEKARANG.. YANG BAKAR, YANG KUKUS..

    BAGUS.. ITULAH KREATIF NAMANYA.. :)

    ReplyDelete
  15. Ya ampunnn.....
    sedapnya nampakkk.....

    lapo jadinya...!

    ReplyDelete
  16. alolo, macam2 hiasan. menarik minat utk makan. adoyai, terus perut terasa cam minta diisi. hehe

    ReplyDelete
  17. Hehehheheh..... Kak @Mrs Velentine, selalu tengok orang je post makanan...
    Arini AJ pulak... =D

    ReplyDelete
  18. selalu jugak pcl ke Damansara damai tu, tp tak singgah plk ke sana...next time boleh try...

    tak ajak kite..!!

    ReplyDelete
  19. Bila dah gigit, takde mane nak sayang2 nye @Deqla Manjew...
    Hehehhehhe..

    ReplyDelete
  20. Biasa je kak @Zee Suhaini.....
    Same je rasa macam burger bakar...
    Tapi lembut sikit..

    ReplyDelete
  21. Heheheheh....
    Saje nak meng"expose"kan lagi burger tu @Azlan Strider...
    kalau tak, tak nampaklah sedap dia..
    Kahkahkah...

    ReplyDelete
  22. memang dia ikut karektor tu pun @Dianaa.... =D

    ReplyDelete
  23. Sangat kreatif kak @IntaNBerliaN...
    Takpe, nanti ada lah tu... =D

    ReplyDelete
  24. Yang ni extra cheese @Haruno Hana 하나..
    memang extra sungguh... =D

    ReplyDelete
  25. Selalu @luqman zakaria je post makanan..
    Kali ni AJ lak buat kamu terliur... =D

    ReplyDelete
  26. Hikhikhik..
    Sekali sekala buat orang lapar @Cik Nur™..... =D

    ReplyDelete
  27. Yup @Nour Adieb, memang presentation dia menarik.... =D

    ReplyDelete
  28. done sedekah cuit2 nuffngx2 ye AJ

    ReplyDelete
  29. ooohhh tidak...tergoda..... (tahan..tahan..puasa nie...)

    ReplyDelete
  30. Assalammualikum AJ,

    sedapnya burger bakar nie....terliur di buatnyer..hehehe..

    mselim3

    ReplyDelete
  31. da lama xmkn burger nak skit hehe

    ReplyDelete
  32. Waalaikumussalam @Mohd Selim Zainal..
    Alhamdulillah sedaplah jugak..
    Puas hati =D

    ReplyDelete
  33. amboihhh mengancamnya dia punya burger kukus! terliur lak kita melihatnya.

    ReplyDelete
  34. comelnya crab dia... mesti sedap kan

    ReplyDelete
  35. menariknye presentation burger tu... :)
    eheee.. ngn keek rasa lagi best je.. :)

    ReplyDelete
  36. Hahahhaha... Yang ni okay @nanieybarnieylurviey, yang lain biase2 je..

    ReplyDelete