Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 11 April 2013

Kering Kontang!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

KL banjir tapi kering kontang??
Ape cerrrrr????
Ceritanya, AJ takde cerita nak cerita...
Hhahahahhahah.... =D
Arini memang lemau gila...
Tah apahalnya....
Tapi dalam hati tengah ada bunga sakura...
Sebabnya???
Esok2 AJ story morry...
Mood BW pun slow je...... 
Kihkihkihkih...
Tengok jam...
Ehhh??
Tak lama lagi nak balik...
Tengok luar pulak..
Berharap jangan hujan lebat macam semalam..
Keras wooo duk menunggu hujan berhenti...
Rasa macam dah nak menyanyi kat lobby ofis ni semalam..
Tapi batalkan je niat tu..
Kang hujan yang lebat bertambah lebat..
Makanya dengan +Azlan Strider kat tower sebelah pun tak boleh balik...
Hahhahahahh..
Ehhhh?? Terseru pulak.....
Okaylah....
Merapu dah tahap 3 ni.....
Adios amigos.... =P

P/s : Bosan!!!!!!!!!!


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

48 comments:

  1. hari ni pun yaya terasa kurang bersemangat nak bw..
    mengantuk tahap teruk sangat yang terpaksa ditahan-tahan..

    ReplyDelete
  2. KL banjir ke ??? kalau jam biasalah

    ReplyDelete
  3. samalh kita..akak pon updates merapu jer..haha

    ReplyDelete
  4. Ada sejam lagi nak balik. Harap2 tak lebat macam semalam kan AJ. AKak pun lemauuu jer arie nie. Ngantuk x hengat. Satu kerja pun x jadi hari nie.

    ReplyDelete
  5. baru sebut2 dah muncul...hehehe..tapi hujan lebat giler smalam kan??hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. Seronok kak AJ nak balik kerja ;) hee. Harap2 tak hujan ^_^

    ReplyDelete
  7. pe merapu ni???dah mcm monday blues je

    ReplyDelete
  8. Kat Penang pun hujan lebat jugak AJ..tapi Alhamdulillah la sejuk sikit..klu tak panas mcm dok dlm oven dah..;p

    ReplyDelete
  9. egtkan kering kontang apa..rupanya xda cerita..huhu~

    ReplyDelete
  10. merapu tahap tiga. tertarik dgn ayt tu.. heeeeeee

    ReplyDelete
  11. follower 866
    http://coretanhatikathy.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. tu lah aj, sape suruh keje dekat tengah kl, baca info pagi tadi macam teruk jer banjir and kering kontang tu, hehe...tapi kan, petang tadi pun sama :)

    ReplyDelete
  13. Apa nak bosannya....bukan nk dating ke lepas ni? Hehe

    ReplyDelete
  14. Heehe, dgr kl banjir kilat kan..
    Tak sempat nak tgk paper pun...kesiannya AJ??tggu sampai kul bape ...?..

    ReplyDelete
  15. bunga sakura..?
    teruja nak tahu..
    hihh

    ReplyDelete
  16. Hehhehehheh...
    Alololololo kesiannya @cik yaya..
    Ngantok tidur la.. Tunggu apa lagi... =D

    ReplyDelete
  17. Tu la kak @Aziela..
    memang lemau...
    Penangan hujan kot...
    Heheheheh...

    ReplyDelete
  18. Hhehehheh...
    Aah @Azlan Strider, memang hujan tersangatlah lebat.....

    ReplyDelete
  19. Hujan sikit @Sally Yatiey, tapi tak selebat hari sebelumnya...

    ReplyDelete
  20. Hehehe..
    memang sangat takde cerita @Mime MF... =D

    ReplyDelete
  21. Hehhehehh...
    Tu tahap tak berapa bahaya lagi @Leeza dayasari [santai leeza].. =D

    ReplyDelete
  22. hehehehhe...
    rezeki kat sini @Orga...
    Tapi takdelah tengah sangat, tepi2 je... =D

    ReplyDelete
  23. Tak jadi datinglah kak @hainom OKje....
    Hujan...
    Dah selalu sangat dating dalam hujan ni....
    Hehhhehe..

    ReplyDelete
  24. kat sini smlm ujan... kat kl pun sama kan

    ReplyDelete
  25. semalam KL mmg hujan lebat sgt AJ...
    sejokkkk =)

    ReplyDelete
  26. ada dlm berita pasal x der air kan KL dik ..
    hurmm kontan nie .. baru semalam ada air ;)

    ReplyDelete
  27. Ehh??
    Takde air ek kak @ieda immi??
    AJ tak notice pulak....

    ReplyDelete
  28. AJayyyyyyyyy...pcl menyepi sat, jgn rindu2 eah.... ;))

    pssst.. xpe gplus ada.

    salam Jumaat utk semua.

    ReplyDelete
  29. tu la....
    Lama tak nampak @[PCL] or MamaD.....

    ReplyDelete
  30. kemarin hujan lebat.. pukul 9 deqla baru smpai umah tau!! jammed!!

    ReplyDelete
  31. Memang @Deqla Manjew, mana2 je jammed tak hengat...

    ReplyDelete
  32. Hujan tersangatlah. Gombak pun sma. Dri gombak ke pj mmg hujan tak henti

    ReplyDelete
  33. hi aj..sorry lambat singgah sini

    ReplyDelete
  34. Takpe kak @Mrs Velentine..
    AJ pun kadang lambat singgah...

    ReplyDelete