Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 8 April 2013

Kenduri-Kendara...


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTER

2 hari AJ cuti blog....
Busy pegi kenduri-kendara...
Heheehehee....
Al-maklum sesekali mencemar duli pegi kenduri....
Dapat juga berjumpa jiran-jiran tetangga dan bekas jiran zaman kecik-kecik dulu.....
Wahhhh.... Diam tak diam, ramai dah jenjiran dan kengkawan zaman comot dulu dah mengakhiri zaman bujang...
As usual, AJ dapatlah soalan cepukmas...
Adehhh.... Tua sangat ke diri ini???
Hahahahhaha.... Takpe layankan je....
So jom layan sekeping dua gambar.....

Ni Along Jai & pasangan, jiran AJ masa rumah setinggan...
Sampai sekarang kami masih berjiran...
Jiran 1 blok... =D

Ni pulak Alang & pasangan...
Kawan main basikal sesama.....
Dah kawen dah Alang....
AJ dengan Angah yang sebaya pun tak lepas lagi...
Dia dah langkah bendul....
Kihkihkih.....

Ni pulak parents AJ, pakcik & makcik amik gambar dengan Menteri Wilayah merangkap wakil rakyat Parlimen Lembah Pantai...
Amboih... Bukan main lagi memasing kan....
Hehehehheh...

Bila kenduri, macam biase la....
AJ sempat jugaklah men"sumbang"kan lagu macam biase....
Hehehehehehehe....
Nasib tak hujan.... Fuhhhhhh..... =P

Sila abaikan pemandangan indah kat sekitar AJ tu....
Hahahahahaha......
Ni gambar tangkap muat yang sempat disnap oleh cousin AJ.... =P

P/s : Next, kenduri cousin AJ pulak....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

52 comments:

  1. amboiiiiii AJ, kemain lagi ambik mood atas motor..

    ReplyDelete
  2. wah aj...sempat ke kenduri kendara ye...nyanyi lagi sekali..nk dengar nih..

    ReplyDelete
  3. AJ..baju dah cun tu, sekali tengok environment kat area AJ nyanyi tu failed..hehe

    ReplyDelete
  4. tak hujan, tapi mendung.. k bai..

    ReplyDelete
  5. Dah ala ala iklan 'saya menang motor' lah pulak......hehehe

    ReplyDelete
  6. Haha..pakaianj dh cantek..background je kureng.hihi

    ReplyDelete
  7. Hahhahaha.....
    Tu je yang dan kak @umi alya..

    ReplyDelete
  8. Alahai kak @Riedaffya ibrahim, janganlah kak...
    Menyesal tak sudah nanti dengar suara AJ... =D

    ReplyDelete
  9. Kahkahkah..
    Nak buek camno kak @aquagugurl..
    Tu je ruang yang muat nak duduk... =P

    ReplyDelete
  10. Ya betul @Al Kisah..
    memang mendung....
    Kahkahkah....

    ReplyDelete
  11. Hahhahah...
    Tu tengah buat ucapan memang motor lah tu kak @Mia Kassim... =D

    ReplyDelete
  12. Hahhahaha.....
    Tu pasal AJ suruh abaikan background dia @Ima Salsuzaima..
    Indah sangat... =P

    ReplyDelete
  13. hehe....sempoi abes sis nyanyi atas motor:)

    ReplyDelete
  14. Kot nyanyi bawah motor, pelik pulak rupanya @nanakimie..
    Hehheheheh..

    ReplyDelete
  15. Nak tnya soklan cepumas jugak la.. hah bila nak kawen nie?..heheheh.larikkkkkk

    ReplyDelete
  16. hehehe AJ mJA ambik moog nyanyi sampa macm tu yer

    ReplyDelete
  17. Hahhahaha....
    Amboih kak @♥ Mrs. Secretary ♥..
    Siap larik2 lagi..
    Nak kene kejar ni....

    ReplyDelete
  18. Amik mood rempit2 tu kak @Kesuma Angsana...
    Hheheheh..

    ReplyDelete
  19. kalau turn AJ, mesti diwar-warkan kak @Normi Nieza.... =D

    ReplyDelete
  20. AJ, tak sia2 nyanyi Rosyam Nor dengau haha

    ReplyDelete
  21. wah..ayat "mencemar duli"..hehehe..kelas kau maria..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  22. tu dia... nyanyi atas motor gitu....... memang penuh drama lah....he3.......
    teringat.... "pakchik menang motor !"

    ReplyDelete
  23. Hahhahhaha..
    Dia selalu dengar dulu kak @hainom OKje..
    Dengar AJ melalak la... =D

    ReplyDelete
  24. Barulah feeling nak nyanyi lagu tema gila2 remaja @Remy hazza..
    Kalau scram lagi Azroy...
    kehkehkeh... =P

    ReplyDelete
  25. amboii.. 2 jd mc ke karaoke ha? heee...

    ReplyDelete
  26. Menyanyi @tenku butang..
    Style orang malas..
    Kahkahkah...

    ReplyDelete
  27. x menahan betol la pemandangan kat belakang tu..hahhahaha

    ReplyDelete
  28. amboi...ada bakat jugak AJ kan...

    ReplyDelete
  29. wah motor tu hadiah menang karoke ke apa? hu hu hu

    ReplyDelete
  30. Hhahahahaha...
    Takdelah kak @N.Aima K...
    Kalau moto, AJ taknaklah kak... =P

    ReplyDelete
  31. Terbaik lah gmbr last skali tu. :)

    ReplyDelete
  32. hamboii..sempat lagi dia peace tu...

    ReplyDelete
  33. Kihkihkih @Sally Yatiey, bila lagi kan kan kan....
    Ada peluang, layankan je... =P

    ReplyDelete
  34. Hahhahaha.....
    Gambar tangkapmuat nama dia @nanieybarnieylurviey.. =P

    ReplyDelete
  35. Hahhahahah....
    Nyanyi bestlah @nuyui a.k.a miss YUI..
    Suara...
    Ke laut dalam... =P
    Hahhahahah..

    ReplyDelete
  36. Barulah rempit kak @Mrs Velentine..
    Ehhh??? Kihkihkih...

    ReplyDelete
  37. assalamualaikum AJ...wah !! meriahnya kenduri tu...:)

    ReplyDelete
  38. Waalaikumussalam Mama @Mas Zull..
    Meriah sangat....
    AJ suka...
    hehehehh..

    ReplyDelete