Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 16 April 2013

Keliru...


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Maaf beberapa hari menghilangkan diri.....
Tak BW ke blog korang..... Nanti AJ balas kunjungan ye...
AJ tak tau macam mana nak cakap......
AJ keliru, AJ tak tau nak buat apa...
AJ tau nak menangis ke, nak ketawa.......
Semuanya macam serba tak kena.....
Tak tau nak berada di kedudukan mana..
Tak tau nak letakkan diri dalam posisi mana....
AJ ibarat berada di medan pertempuran..
Sedang berperang dengan akal fikiran, berperang dengan perasaan.....
Sedih, kecewa, tak tentu arah...
Segalanya bercampur baur.....
AJ tak tau...
AJ memang tak tau.....
Sebab tu AJ menghilangkan diri sebentar....
Nak kumpul sisa kekuatan....
Thanks pada semua yang ada disisi AJ.....
AJ hargai sangat-sangat....
Esok AJ kembali ye... Dengan hari baru dan semangat baru....
Semoga diberi ketenangan dan ketabahan hati.....
Takpe AJ kan kuat....
Eheeemmm... Bukan entri putus cinta ye....


P/s : Arini AJ MC, nak tenangkan diri sekejap....




"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

40 comments:

  1. sabar2 kak na...rest dan settle la apa yg ptt dulu..hehe

    ReplyDelete
  2. owhh nak tenangkan diri amek mc.. ??takpela..releks2 dulu eh... moga jumpa jln penyelesaian.. ;)

    ReplyDelete
  3. eh..kenapa ni? bertenang eh...rileks...risau pulak

    ReplyDelete
  4. Apa saja masalah pasti ada penyelesaiannya..be strong k..

    ReplyDelete
  5. :) tenangkan diri ye... ^^

    ReplyDelete
  6. semoga AJ kembali pulih..take u time dear..

    ReplyDelete
  7. knapa tu aj?cer citer skit..:)

    ReplyDelete
  8. kenapa ni AJ???takpe2 lepas ni story okey

    ReplyDelete
  9. Takpe...tenangkan diri dahulu....

    ReplyDelete
  10. MACAM PARAH JE MASALAH NI.. SABAU.. SABAU..

    ReplyDelete
  11. wah what happnd AJ..cepatcepatlah semuanya selesai ye dear huhuhuhu

    ReplyDelete
  12. kenapa ni???ade mslh eh??

    ReplyDelete
  13. alolo...nape ni..

    jgn susah hati yer,,Allah sntiasa ada dgn kita..cuma tpulang la kat kita nak "kembali" kat Dia ke tak..

    smoga AJ tabah selalu yer..amin...

    ReplyDelete
  14. sabar ye dik. setiap yg berlaku tu pasti ada hikmahnya. semoga hati dan jiwa AJ semakin tenang skang. take a good care of urself :)

    ReplyDelete
  15. Bersabarlah. Berfikir dengan waras dan rasional ok....

    ReplyDelete
  16. apsal aj? sebab kena kerja hari isnin ker?biasalah tu...sabtu ahad kan dah bercuti 2 hari, muahaha...apalah yang merepek ni...

    ReplyDelete
  17. lor demam ke.. nampak post gambar kat klinik dalam instagram.. get well soon..

    ReplyDelete
  18. Maaf, akak lama tak singgah sini. bz sangat. kenapa Aj keliru? hehehe

    ReplyDelete
  19. Yalah dah beberapa hari AJ x bersiaran... :D
    Semoga dipermudahkan segalanya buat AJ ya..

    ReplyDelete
  20. Take ur time to heal and to calm down ye dear pretty sis.. biasalah tu, manusiakan.. sometimes we feel down and sometime we feel up...

    ReplyDelete
  21. Nasib AJ tulis P/S kat bawah entry..memula baca tdi,akak ingtkan tu..alhamdulillah bukan yg mcm akak pikirkan..x pe tenang2kan diri dulu,x de masalah yg x dpt diselesaikan..

    ReplyDelete
  22. kenapa ni Kak AJ? tenangkan fikiran ya? takmo sedih2 :)

    ReplyDelete
  23. Kenapa ni AJ? Ada masalah ke? Banyakkan berzikir bila rasa tak tenteram ye AJ

    ReplyDelete
  24. SALAM AJ .... TERIMA KASIH ATAS HADIAH YANG TELAH SAYA TERIMA ... { http://jmbelog.blogspot.com/2013/04/terima-kasih-hadiah-ga-yang-pertama.html }

    ReplyDelete
  25. kenapa ni ayue...
    jgnn sedih2 tau...

    moga dipermudahkan segalanya...!

    ReplyDelete
  26. kenapa ni? masalah tmpt keje? bersabarlah.. setiap masalah ada pnyelesaian..

    ReplyDelete
  27. Setiap benda yang berlaku pasti ada hikmahnya :) sabar2 slalu ye sis.

    ReplyDelete
  28. ala ape nie AJ.. tka bestlah AJ cm gini.. apa pon kuatkan semangat ..YA ALLAH kau mudahkan segala urusan AJ yang buatkan dia keliru.. kau kuatkanlah hatinya dan imannye agar selalu dekat denganmu. Ya ALLAH berikan kesihatan yang baik dan berikanlah jalan keluar setiap masalah yang di hadapi.. amin

    ReplyDelete
  29. Amin....
    Mudah2an Acik @Aku Penghibur...
    Thanks ya...

    ReplyDelete
  30. berfikir secara baik.. :)

    ptut dah lama x nampak AJ singgah..

    ReplyDelete