Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 10 April 2013

Ini Apa???


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Pinjam gambar dengan izin tuan blog.. Thanks blogger Abah...

Semalam AJ tunjuk entri pasal tempat atas NI kat Mr.JR...
Pasal tempat dia memang sangat menarik, tertarik dan memang Da'Boom......
AJ cakap nanti bolehlah kita pegi honeymoon ke, buat wedding photoshoot ke..
Gigih kan nak pegi sampai ke Selatan.... Kihkihkih......
Mr.JR pun cakap tempat tu nice....
Nampak gayanya memang ada chance nak pegi nanti ni..
Ngen ngeh ngeh.......

Sampai kat gambar di atas yang korang tengok tu dia tanya AJ "ni apa??"
Korang rasa apa yang AJ jawab?????
Dengan selambanya dan tanpa rasa bersalahnya, AJ jawab pertanyaan dia....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
"tu PINTU"

Terus Mr.JR terdiam.......
Ehhh?? AJ tersalah cakap ke????
Memanglah AJ nampak pintu.....
Rupanya maksud pertanyaan dia tu, pintu tu kawasan apa...
Ohhhhhhhhh... Manalah Kak Ton AJ tau........
Lain kali cakaplah biar terang....
Dia cakap nasib dia takde blog...
Kalau tak AJ dah kene bash dah... Kihkihkih....... =P
Alahai..... Blur pulak.....

P/s : Cakap biar terang ye.... 


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

99 comments:

  1. itu bukan blur AJ...itu namanya lurus...dan jujur...he he he...

    ReplyDelete
  2. hahaha..tu laaa, cepat sgt proses jawapanya..hehehe..so apa nama tempat nie??macam rumah2 kat bali jer..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. gambar xkeluar..xtau nak jawab..hooho bb d habis quata...ginilah..bw dlm kekaburan

    ReplyDelete
  4. Memang dia tanye macam tu je @Azlan Strider, ni apa..
    manalah AJ tau maksudnya lain..
    Hhahahhaha...
    Villa kat JB....
    nanti lan check kat blog abah.... =D

    ReplyDelete
  5. Hhahahahah....
    Bersuluh dalam terang la ni kak @izan mama mia.... =D

    ReplyDelete
  6. eehehehe, lawak la AJ ni.. :D kalo mr.JR ada blog abis laa AJ eyh..hihihi

    ReplyDelete
  7. soalan pun mmg tak kena.. patotnya ini kat mana..kan? hihihi....

    ReplyDelete
  8. Eh betul la tue jawapan AJ..kalau akak pun jawab mcm tue jugak..;p

    ReplyDelete
  9. Tu dia kata @Seneorita Baharin, kalau dia ada blog dia dah post dah lurus AJ tu macam mana...

    ReplyDelete
  10. Ataupun @Deqla Manjew, pintu ni tempat apa.....
    Ni tak, dia bagi soalan mati, ni apa...
    So dapatlah jawapan tu pintu...
    Hhaahhahah..

    ReplyDelete
  11. hahhahaha..
    Nasib AJ jawab pintu kan kak @♥ Mrs. Secretary ♥..
    Kalau AJ jawab bende lain..
    Lagi haru..

    ReplyDelete
  12. Aah kak @Riedaffya ibrahim..
    Macam kat Bali...
    Teringin pulak nak pegi situ...

    ReplyDelete
  13. Klu aku pun akan jwb pintu....ikut soalan....hehe

    ReplyDelete
  14. hahahaha..salah soalan tu kan. pttnya kena tny ni kt mana. hehehehe

    ReplyDelete
  15. Aj xsilap jwb ponnn . Mr.J yg slah tnya kann ? hihi .

    ReplyDelete
  16. As salam...ber BW n terus polow sini...wah classic nyer tempat tu..kat mana tu yer???

    ReplyDelete
  17. AJ memang manjang pulak blur kak @Kesuma Angsana..
    Memang cakap dengan AJ ni kene cakap straight je...

    ReplyDelete
  18. AJ memang manjang pulak blur kak @Kesuma Angsana..
    Memang cakap dengan AJ ni kene cakap straight je...

    ReplyDelete
  19. Kan kak @Sue-Rya Qistina,....
    So dia dapatlah jawapannya...
    hehhehe..

    ReplyDelete
  20. Kat johor @Kuazue Mohd... =D
    Klik la kat entri tu...
    Ada AJ linkkan ke blog Abah...

    ReplyDelete
  21. Hahhahaha..
    memang straight sungguh tu kak @Normi Nieza.. =P

    ReplyDelete
  22. unik nya pintu tu..... siap berkerawang bagai......

    lain kali jawab elok2 tau..... sian boboy tu.....

    ReplyDelete
  23. Salam kenal dr kak Nurul dan follow.
    Cantik ukiran2 tu.

    ReplyDelete
  24. aah la AJ ..sy pun blur..
    ini apa? hehehe
    klo sy jd AJ sure jwb mcm yg AJ cakap

    ReplyDelete
  25. dekat mana ni aj? berseni betul pintu tu dengan ukirannya bagai...macam cantik jer sebab aj cakap boleh wat photoshoot sini...

    ReplyDelete
  26. akak nak komen apa ye? kdg2 akakpn cenggini gak

    ReplyDelete
  27. Cantikkkkk ;D Kat mana ni kak AJ? ;D hee

    ReplyDelete
  28. huhu slh tny soklan tuh..lain plak dpt jwapannye..tapi nmpk cntik sgt tempat ni kan??:))

    ReplyDelete
  29. Haha..lurus aj jawab..klu akak pun,rasanye jawab yg sama..hehe..akak pun lurus n jujur orgnye..hihi

    ReplyDelete
  30. assalamualaikum AJ...memang lawak ke tapi betul tu ckp biar terang n betul kan...;)

    ReplyDelete
  31. salam.. 1st time singgah sini :)
    hehe..mesti bf fikir lain tu

    ReplyDelete
  32. Hahaha... tp soalan tu pun mmg dh buat org blur dh...

    ReplyDelete
  33. kalau dya pun jawab pintu..hehehe

    ReplyDelete
  34. direct tu jawab.. hahaha :D itu pintu ya, bukan tingkap.. hehe :D

    ReplyDelete
  35. ERM.. CANTIK UKIRANNYA.. MENARIK.

    ReplyDelete
  36. Nur pun boleh terdiam dgn jawapan tu tau...

    hahah

    ReplyDelete
  37. Ukiran yg sgt2 unik....wowwww julia pun suka kelainan seperti gambar di atas....Aj kahwin jgn lupa jemput julia tau...leh jumpa Qaiser ilman amik berkat heheheh

    ReplyDelete
  38. EKEKKE KALAU AKAK , AKAK JAWAB TU JUGA EKKEE .. ;)

    CANTIK UKIRAN2 DIA KAN

    ReplyDelete
  39. manalah AJ tau maksud soalan dia tu kawasan apa @Remy hazza....
    Dah dia tanye ni apa..
    AJ pun confidentlah jawab pintu..
    Kehkehkeh...

    ReplyDelete
  40. dekat JB @Orga..
    kalau nak tau pegi klik kat blogger Abah tu....
    Dia yang review villa ni...

    ReplyDelete
  41. Kita spontan kan jawab kak @umi alya...
    Dah terpampang depan mata...

    ReplyDelete
  42. Sangat cantik tau @Mime MF..
    Tengok gambar pun dah terpegun....

    ReplyDelete
  43. AJ ni bukanlah lurus sangat kak @aquagugurl..
    Tapi ntah, tu pulak terkeluar dari mulut ni... =D

    ReplyDelete
  44. Waalaikumussalam Mama @Mas Zull..
    Tu la dah duk tanye ni apa je...
    AJ pun jawab je la...

    ReplyDelete
  45. Hehehhehe...
    Tahlah @Amanina..
    Tapi memang terus terdiam dia kejap..

    ReplyDelete
  46. Tu la pasal abah @careno...
    Tanye soalan camtu je....
    AJ pulak terlurus sangat...

    ReplyDelete
  47. Hahhahah..
    Kan @dya bunga, dah kita nampak pintu....

    ReplyDelete
  48. hahhahaha..
    Dan bukan juga almari ye @Haruno Hana 하나... =P

    ReplyDelete
  49. Takde niat pun nak loyar buruk @the malay male..
    Tapi bolehkan keluar jawapan pintu...
    hehhheheh....

    ReplyDelete
  50. Tu la @fairus, memang nampak menarik sangat..

    ReplyDelete
  51. Unexpect pun @Cik Nur™...
    AJ memang pi jawab apa yang AJ nampak...

    ReplyDelete
  52. Haaaaa.... Ni baru soalan yang patutnya @Fahmi mohd razari..
    Ni entah reception area dia kot...

    ReplyDelete
  53. Insyaallah @With Julia..
    AJ pasti war-warkan buat rakan2 blogger kalau AJ dah nak kawen..... =D

    ReplyDelete
  54. Tu la kak @ieda immi..
    Tu yang berhantu rasa nak pegi... =D

    ReplyDelete
  55. kat mane tu yang...heee..tak tau lak...

    ReplyDelete
  56. Hwhheheheheh..
    Kena bukak blog Abah Careno la Kak @lelamaisara... =D

    ReplyDelete
  57. heeee lain kali cakap biaq terang no.. :p

    ReplyDelete
  58. klasik tempat ni kan...tapi Mr JR punya soalan gantunglah..

    ReplyDelete
  59. hahahaha...kalau akk pun jwb gtu gak... :P
    Kat mana nie AJ... :D

    ReplyDelete
  60. owh..villa kat jb rupanya..okay nanti lan check it out..ayoyo..AJ belum update entry baru kaa???hehehe..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  61. wahh lawa pintu tu kan ..hehehe kadang setengah orang mmg akan blur seketika hehe

    ReplyDelete
  62. Okje pun nampak pintu...hehe kita 2 x 5 je AJ....hehe

    ReplyDelete
  63. Tu la pasal kak @Mrs Velentine...
    AJ ni pulak memang minah blur kadang tu...

    ReplyDelete
  64. hahhahah....
    1st impression kan kak @hainom OKje..
    Pintu le jawabnye..

    ReplyDelete
  65. Yelah kak @IntaNBerliaN dah tanye gitu kan.....
    Hehhehe..

    ReplyDelete
  66. AJ paln nak pegi hujung tahun kot @nanieybarnieylurviey..
    Hehhehehe..

    ReplyDelete