Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 1 April 2013

Hello April!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Pejam celik, arini dah masuk bulan April.....
Kejap je dah masuk suku kedua bagi tahun 2013.......
Rasanya macam baru je sangat kita sambut tahun baru 2013 kan???
So macam mana dengan hari korang??
Ada yang dah kene prank April Fool ke????
Hahhahahah.....
Harapnya takdelah...
AJ lama dah tak kena lawak sengal April Fool ni.....
Baguslah, lagipun bukan budaya kita pun kan...... =D
Masa zaman nerd, kanak-kanak ribena yelah..... Habis semua ikut...
Paling sengal gila tunjuk lantai sambil cakap apa tu...
Bila kawan elak, jerit "APRIL FOOL!!!"
Ohhhh.... Zaman kanak-kanak ku.........
Bila difikir-fikir dan diingat kembali, seronok ya amat..... =D
Dah besar-besar ni nak buat macam tu mau dihempuk dek kengkawan kan kan kan.... =P
Kena pulak kawan yang baran, lagi haru dibuatnya...
So tak payahlah nak ber"April Fool" sangat......

Bila sebut pasal April, akan ada 1 hari yang family AJ takkan lupa...
Hari kelahiran Mak yang jatuh pada hari Khamis, 25 April nanti....
Walaupun kadang tak sambut, cukuplah sekadar ucapan hari lahir tanda ingatan......

So, selamat menyambut bulan baru buat semua.....
Harapnya bulan ni semuanya baik-baik belaka.....
Apa yang terjadi bulan-bulan sebelum ni, lupakan je...... Bukak story baru... =D
HELLO APRIL!!!!!

P/s : April ni dah 3 bulan kat sini...


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

19 comments:

  1. Selamat masuk bulan april...hehe

    ReplyDelete
  2. hello AJ..april dah kan..tak lama lagi nak puasa dah

    ReplyDelete
  3. stakat nie combi xpnh kena pon.huhu

    ReplyDelete
  4. Eloklah kalau tak kena @combi...
    Hehhehehe...

    ReplyDelete
  5. Selamat datang Acik @Aku Penghibur, ke blog AJ..
    Hehhehehe... =D

    ReplyDelete
  6. cpt jek masa berlalu.... kan?kan?

    ReplyDelete
  7. april ialah bulan besday saya dan ini bukan april fool tau..ini bebetul..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. Wahhh... ramai jugak April babies ni @Azlan Strider..

    ReplyDelete
  9. ingt lagi waktu zaman skolah...
    selalu kot kena....

    hahaha...skrang tak dah...dah tahu mana elok mana tidak kan..

    ReplyDelete
  10. Dulu sekolah kan @Cik Nur™, kita mana nak kaji2, google2 kan..
    tau nak seronok je..
    Ni dah tau, memang tak lah... =D

    ReplyDelete
  11. dah lama meninggalkan zaman kanak ribena....hehe

    ReplyDelete
  12. Samalah AJ pun kak @hainom OKje..
    Hehehhehe..
    Sesekali rindu bertamu di hati....

    ReplyDelete
  13. Xsdr april sbb nani cuti 1st april. Mc.

    ReplyDelete
  14. bagi family jaa pulak 6 org yg akan celebrate besday di bulan april ini.. termasuk lah en.suami jaa...hehehee...

    ReplyDelete