Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 18 April 2013

Gwiyomi Step..


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Okay tadi BW kat blog +Ainim Suju....
Ternampak step ni....
So AJ minta copy gambar dia.....


Sebenarnya AJ tak tau pun pape pun pasal Gwiyomi or Kiyomi ni...
Semalam ofismate AJ suruh tengok kat Youtube......
Ohhhh.... Itu ke gwiyomi je??
Okay ada yang comel, ada yang meluat lak AJ tengok... =P
Pagi ni pulak sebok suruh AJ yang buat......
Okay, adik-adik abang-abang......
Sekarang dah ada step ni kan...
So korang bolehlah praktis ye....
Make sure buat muka paling comel sekali......
Miss A dan En. Z kat ofis ni, haaaaa... Silalah buat sendiri ye...
AJ tak comel, tak boleh buat...... Kihkihkih...
Kang ada yang muntah darah...
Tak pun suruh Kak Ton yang comel tu buat...... =P

Kalau ada yang masih tak tau apa itu Gwiyomi or Kiyomi tu..
Boleh tengok contoh kat bawah ni.....

AJ main petik je video memana..
kalau tak comel...
ha haaaaa.... Tak tau... =P

DAN...
Kalau korang perasan... Iklan Digi Nuffnang pun pandai nak bergwiyomi..
Biase dia tu.... *Buat muka anak Tomok...* ^__^

P/s : AJ + Gwiyomi = Boleh Mati.. (Orang yang tengoklah... =P)





"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

80 comments:

  1. budak opis moon pon suka tgk video gwiyomi...

    masalahnyerr lelaki yg lebih2 suka tu.... huhuhu~

    ReplyDelete
  2. xpernah plak akk tgk.. :D
    blh cuba nnt..hihihi

    ReplyDelete
  3. ehh tak penah tgk jugak..kohkoh.. mcm gedik jek.. hahahha...

    ReplyDelete
  4. nak tgok kak AJ buat kiyomi..mohon upload video..haha :P

    ReplyDelete
  5. kiyomi ni memang comel sebab first lagu dia la... second gaya2, kena dengan org yg bebetul comel.. memang perghhhhh la.. hehe

    ReplyDelete
  6. Ros pun tak pernha tengok ni.. ramai jugak blogger yg updated pasal ni pagi ni..
    eh, kenapa nama Kak TOn dikaitkan?.. Kak Ton tak ada kena mengena dalam ini cerita .. hihihi

    anyway, Kak Ton memang comel.. hihihi

    ReplyDelete
  7. kikiki..mmg comel jer video kiyomi ni..

    ReplyDelete
  8. INI PUN DAH JADI TREND.. :)

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum...AJ,

    Sebenarnya gyomi nie apa? bahasa isyarat ker..correct me if wrong..

    mselim3

    ReplyDelete
  10. mula2 FD tengok macam menyampah. tapi dengar lagu yg best tu :D

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum AJ....comel jer hehehe...

    ReplyDelete
  12. AJ,husband akak siap set lagu Kiyomi ni untuk mesej kat phone dia..klu mesej masuk je, dengar le lagu ni..abis udah hari2 dengar,sedap le plak..hihi..

    ReplyDelete
  13. hahahahaha.. lawak ayat AJ yg video suka tgk.. yg meluat nk tgk pun ada.. hik3.. sama lea kita..a da yg cumey j.. tp ada jugak yangg.. tutttt... ha3.. malas cakapp..

    ReplyDelete
  14. Dah jd fenomena sekarang ni kn

    ReplyDelete
  15. owh...ni ke kiyomi??
    baru tau..haha!!

    ReplyDelete
  16. baru tau pasal gwiyomi ni, kalau macam tu, aj kena wat lah, hehe...takper for fun only, pastu ramai-ramai muntah, hehe...

    ReplyDelete
  17. masa mula2 dgr word tu..cam pelik gak..apakah
    rupanya menantang ni
    kiut jgk tengok
    tp klo yg dibuat2...x kelakar pulak tengok..hehe

    ReplyDelete
  18. hahahah kak mia tak reti buat la AJ... huhuhu cuma suka tengok je..

    ReplyDelete
  19. fenomena baru nie..akak belum tgk kat youtube lagi..nk tgk kat cni,..line xlaju...

    ReplyDelete
  20. kikikiki kiyomi kiyomi,bhahahaha

    ReplyDelete
  21. SALAM AJ. JM SUKA SANGAT... THANK SHARE

    ReplyDelete
  22. terus terang, sy xbape suka dgn ni...

    ReplyDelete
  23. lepas harlem shake skunk gwiyomi lak...adess...tp comel!!haha

    ReplyDelete
  24. sha ada buat video..tp untuk tatapan sndir ja hihi..mmg comel la step ni kan

    ReplyDelete
  25. hanis suka ..., pcl mamaD senyum jer..

    ReplyDelete
  26. Kena tengok dulu bartu boleh faham kak @Normi Nieza... =D

    ReplyDelete
  27. Tolonglah jangan @Anis Zainudin...
    Pengsan nanti.... =P

    ReplyDelete
  28. Kalau yang kurang comel cam AJ buat pulak @✿AINAA ROSEBERRY✿??
    Pengsan kejap... =D

    ReplyDelete
  29. Kakakkakakak....
    Kak ton kan comel @ros_reeza, tu yang dia terpaksa terbabit sama... =D

    ReplyDelete
  30. Sangat comel tau @fieda...
    AJ suka sesangat tengok..

    ReplyDelete
  31. Trend comel macam ni boleh ampun lagi @fairus.. =D

    ReplyDelete
  32. Waalaikumussalam @Mohd Selim Zainal, kiyomi ni lagu Korea....
    Maksudnya comelll.... =D

    ReplyDelete
  33. Aah @Dianaa, lelama tengok okaylah... =D

    ReplyDelete
  34. Waalaikumussalam Mama @Mas Zull...
    Nanti suruh awisy buat....
    Mesti lagi comel... =D

    ReplyDelete
  35. Hehehehe....
    AJ kalau buat ringtone mau tertidur everytime mesej masuk kak @aquagugurl... =D

    ReplyDelete
  36. Kaaannnnnnnn @tenku butang kan....
    Hehheheh..
    Cuba bayangkan kalau Bobo yang buat gwiyomi tu??
    Erkkk...

    ReplyDelete
  37. Betul @Zamani Abe..
    Mana2 gwiyomi dah la ni... =D

    ReplyDelete
  38. Amboih @Orga...
    Taknaklah AJ...
    Kihkihkih..
    rasa diri sendiri pun tak rela tengok...... =P

    ReplyDelete
  39. betul @Yumida Huda..
    Kalau dibuat2, naik malas kita nak tengok kan...

    ReplyDelete
  40. Aah kak @izan mama mia.....
    Memang fenomena baru... =D

    ReplyDelete
  41. @Mime MF, yang ni kira okay sikitlah pada yang lain tu.... =D

    ReplyDelete
  42. Aah @Cik Nur™....
    Nanti apa pulak yang jadi fenomena...

    ReplyDelete
  43. Suka yang ni okay sikit @PakcikLie PCL, dari harlem shake bagai tu... =D

    ReplyDelete
  44. malu.. malu.. malu nak buat.. tak kena ngan umur dah makcik nih.. hahaha

    ReplyDelete
  45. rupanya ni lah gwiyomi..ouch! sangat comel ^^

    ReplyDelete
  46. Dah tengok kat youtube tu...cuma belum tengok yg dak tu buat hehe

    ReplyDelete
  47. Hahhaah...
    Yang dak ni buat tak comel cam dalam youtube kak @hainom OKje.. =P

    ReplyDelete
  48. penuh di you tube skrg psl gwiyomi ni kan? jaa pun dah set autopublished utk esok psl video gwiyomi ni,,,,hehehe... tp bukan jaa punya gwiyomi ler, jaa cilok dari you tube jugak. :)

    ReplyDelete
  49. gwiyomi gwiyomi.. suka dgn lagu comel dia :)

    ReplyDelete
  50. demam gwiyomi.

    AJ da tengok x nazim punye gwiyomi??

    ReplyDelete
  51. suka tgk dodle yg dysha buat utk gwiyomi nie...comel sangat.....

    ReplyDelete
  52. Dah tengok dah @nanieybarnieylurviey..
    Pastu terfikir pasal sumthing..
    Hehhheheh...

    ReplyDelete