Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 23 April 2013

Glory-Glory Manchester United!!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

The 2012/13 Barclays Premier League champions are...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

MANCHESTER UNITED!!!!!!


Congratulation to my most favourite team Manchester United!!!!!!

Hasil jaringan hat-trick Robin Van Persie pada minit ke 2, 13 dan 33 pada perlawanan menentang Aston Villa awal pagi tadi..........

Manchester United (3) - Aston Villa (0)

Dengan ini Manchester United mengungguli tangga teratas dengan 84 mata daripada 27 kemenangan, tiga seri dan hanya empat kekalahan.....

Tahun lepas korang kutuk kan...
King Cup la, ape cup la.......
This year, we've made it....

P/s : Happy!!!



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

28 comments:

  1. GLORY.. GLORY.. SEKAPAL KITA.. :)

    ReplyDelete
  2. pawer man utd.. walaupun x-talisman team aku yang score hatrick.. Man Utd deserved it.. Tahniah..

    ReplyDelete
  3. go mu go...perghh...peminat MU rupanya AJ nie..:)

    ReplyDelete
  4. Yup @Al Kisah, memang diorang keje keras dari tak menang pape last season..

    ReplyDelete
  5. yeahh !! semalam tengok bersorak keriangan

    ReplyDelete
  6. cayalah AyuJean...peminat bola...good!

    ReplyDelete
  7. hehe..didiey xamek port pown pasal bola :)

    ReplyDelete
  8. Ditagged di sini :)http://jibablossom.blogspot.com/2013/04/april-may-giveaway-by-nabila-medan.html

    ReplyDelete
  9. AJ minat bola ek, firda tak faham la corak permainan bola sepak ni..hehe

    ReplyDelete
  10. suka suka suka!!!!

    glory2 man united!

    ReplyDelete
  11. patutlah senyum jee....
    MU menang.. :)

    ReplyDelete
  12. Salam kenal ayujean..peminat mu ya...saya folo blog ayu..jika sudi singgah la ke blog sya..trima kasih :)

    ReplyDelete
  13. hohohoho..akak mmg x pernah follow pun sbb x brp minat. ngeeee

    ReplyDelete
  14. wahh AJ minat bola ???? errr xtau nk komen apa psl bola..sbb x minat...haha

    ReplyDelete
  15. tengok berita semalam..katanya kalo lepas ni dorang kalah untuk perlawanan berbaki pun, tetap menang sebab mata tinggi

    ReplyDelete
  16. Kak AJ minat betul ngan bola ya? Hana biasa2 aje.. hehe ^^ tak berapa minat sukan

    ReplyDelete