Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 9 April 2013

CutiCuti Giveaway - Diari Aima


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Pagi ni AJ nak join GA anjuran kak Aima Kaim....
Macam dah lama je tak join GA...
Hehehhehehe...... =D

Syarat Penyertaan:

1. Warganegara Malaysia
2. Ada belog
3. Buat satu entri bertajuk "Cuticuti Giveaway-Diari Aima"
4. Letak banner ni kat belog berserta url mcm contoh kat bawah

Klik BANNER kalau nak join....
Tarikh tutup : 26 April 2013

4. Follow belog "Diari Aima"
5. Like fanpage Diari Aima

Syarat selepas ni ambil perhatian ya PENTING sangat haha

6. Sertakan sekeping gambar OOTD (Outfit Of The Day)/Pakaian fevret semasa anda bercuti. Berikan alasan kenapa? kalau dapat ambil gambar dengan view dpt markah BONUS nak bagi link post percutian pun boleh hehehe ;)

Note: kepada blogger yang ingin mengekalkan personaliti "anon" boleh guna cara di bawah :) So HAVE FUN!!
source: www.hijabistas.net


source: caribmuslimah.wordpress.com

7. Jangan lupa tinggalkan url di bahagian komen ya!!


Ok senang je kan syaratnya???
Sekarang jom tengok OOTD yang menjadi pilihan AJ kala bercuti.....




Kalau bercuti, AJ memang suka pakai sesuatu yang ringkas dari material cotton dan semestinya kena dengan tempatlah....
Pakaian jenis ni senang, tak perlu nak iron bagai.....
Kena pulak kalau bercuti ke kawasan yang agak terpencil... Mana nak cari iron... =D
Dan paling penting, AJ takkan lupa accessories seperti sunglases...
Dalam gambar ni, sunglases AJ atas kepala... Nampak tak??? Kihkihkih.....
Pssstttt... Ni gambar beberapa tahun lepas di Pulau Pangkor....
Cantikkan view dia... *_^

P/s : Jom JOIN!




"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

62 comments:

  1. Nak join jugak la AJ..sat nak godek balik semua album ;p

    ReplyDelete
  2. good luck AJ!!

    * demam bambam dah ok, cuma tekak dia merah n bengkak, tu punca dia demam. akak dah sihat alhamdulillah. thanks sbb mendoakan kami ye :)

    ReplyDelete
  3. all the best AJ... ^_* wink wink...

    ReplyDelete
  4. Lama dah tak jenjalan kat pangkor ni... good luck...

    ReplyDelete
  5. SELAMAT BERSEGMEN DAN SEMOGA BERJYA. :)

    ReplyDelete
  6. good luck. bukan view tu je cantik. org dia pun cantik jugakkkkkkkk

    ReplyDelete
  7. confirm menang ni..gambar banyak giler..hehehehe

    ReplyDelete
  8. huuuu...syok2.. slamat brsegmen kak..nak join jugak la lepas ni

    ReplyDelete
  9. Good Luck..manis Aj dlm pic atas tu..:))

    ReplyDelete
  10. cntk ok!! love love..

    thnk u join dear all the best!!

    ReplyDelete
  11. gud luck AJ...semoga rezeki milik AJ,,

    ReplyDelete
  12. memang tengah plan nak p bercuti ni AJ

    ReplyDelete
  13. Thanks kak @wantie....
    Biase2 je la... =D

    ReplyDelete
  14. Hahhahah..
    tak jugak @Amanda Suria..
    Lama lagi kan tarikh tutup..
    Mesti ada yang lagi gempak... =D

    ReplyDelete
  15. awww cekci! hihi...

    btw selamat bersegmen AJ.

    gud luck!


    p/s :jaa belum penah sampai pangkor...huhu...

    ReplyDelete
  16. Hahhahah..
    Mane ade @jaakechik...
    Apa lagi plan la gi sana....

    ReplyDelete
  17. good luck.. AJ.. aku g bercuti tak pernah nak fikir plak pakai baju apa.. selalu fikir berapa banyak duit yang nak kena bawa.. k bye..

    ReplyDelete
  18. ehh seksinya pegi bercuti..hahaha... good luck k...

    ReplyDelete
  19. Tu mestilah @Al Kisah..
    Tapi contest ni suh fikir nak pakai baju apa, ikut le...
    Hahhahahah..

    ReplyDelete
  20. Thanks kak @Mrs Velentine..
    Hahhahah..
    Aah la....
    Girl in black..

    ReplyDelete
  21. Akak dah join...best of luck AJ....wish Me luck too ^_^

    ReplyDelete
  22. Selamat bersegmen yeh AJ... Cantik view tu... tak mandi ke gi situ?

    ReplyDelete
  23. wuuuu...pangkor...
    bestnya....

    semoga berjaya ayue.. :)

    ReplyDelete
  24. Thanks kak @hainom OKje..
    Masa ni dah lepas mandi la ni..
    Mau tak mandi?? Hehehheh..

    ReplyDelete
  25. assalamualaikum AJ...selamat bersegmen...:)

    ReplyDelete
  26. waalaikumussalam Mama @Mas Zull..
    Terima kasih.. =D

    ReplyDelete