Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 26 April 2013

Cuti Bermula.... Yeayyyyy!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Arini memang mood AJ tersangatlah malas.....
Kepala otak, hati semua dah bercuti...
Yang tinggal jasad ke kat ofis ni.....
Hehehheheheheheh... =P
BW pun tak....
Balas komen kat blog sendiri pun belum....
Minta maaf ye kamu, kamu, kamu dan kamu.....

AJ mungkin cuti berblog 3-4 hari kot...
Depends pada keadaanlah...
Tapi rasanya, tak berblog kot..
Mr.JR dah pesan awal-awal......
"Cuti nanti no blog-blog..."
Hahahhahahhahaha...
Kami semua nak beraktiviti...
Macam-macam diorang dah plan..
Selain mandi laut dengan terjun kolam, nak pegi mandi kat water park la..
Lawat muzium la...
So memang takde masa la nak buat pape selain dari cuti tu kan...
AJ pulak apply cuti sampai Rabu terus..
Kemungkinan besar memang merayap je la kejenye.. =P
Hahahhahahhha...
Kalau korang rindu AJ... Fb, twitter, keek, instagram, wechat semua masih beroperasi macam biase...
Cari je nama "ayuejean"...
Hahahahahahhahah....... *perasan*...
Soooooooooooooooooo... See u later.....!!!
Mana yang datang jenguk, nanti AJ buat "BW combo" okay....... =D


Jangan lupa doakan perjalanan AJ dan kengkawan selamat pergi dan balik...
Serta cuaca yang elok cerah... =D
Walaupun pegi bercuti kat tempat sekangkang kera dari tempat tinggal je kan.. *__^
Tapi time ni la nak manfaatkan cuti tu kan.....
Nanti dah start stress layan talam kat ofis....
Miss A dan En. Z.. HARAP FAHAM! =P
Okaylah AJ tinggal korang dulu..
Byeee...


P/s : Riang hatiku, badan bertuah... 


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

30 comments:

  1. selamat bercuti AJ..jangan lupa ole-ole tau..hehe

    ReplyDelete
  2. nak p bercuti kat mana tu,,,selamat bercuti

    ReplyDelete
  3. SELAMAT BERCUTI-CUTI MALAYSIA..

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti AJ n the geng..kemana tu ?? take care.

    ReplyDelete
  5. seronoknyaaa....
    selamay bercuti Ayue....

    ReplyDelete
  6. kalau bercuti..kene cuti abes abesan..no blogging2..

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum AJ...selamat bercuti yer...;)

    ReplyDelete
  8. bestnya Kak AJ nak pergi cuti2 x) enjoy your holiday! hehe :D

    ReplyDelete
  9. selamat bercuti ye Aj..semoga happy sokmo

    ReplyDelete
  10. selamat bercuit AJ...have fun kat sana nanti......

    ReplyDelete
  11. Selamat bercuti AJ. Giliran saya bercuti kat PD dah selesai beberapa minggu lepas..hehe

    ReplyDelete
  12. waweeeee seronoknya Aj nk bercuti....yeyyy its holiday time...nanti bawak balik buah tgn taw hehe

    ReplyDelete
  13. selamat bercutii.jgn lupe ole2 yer:-P

    ReplyDelete
  14. selamat bercuti AJ! jgn lupa ole2 yer. hehe

    ReplyDelete
  15. ok AJ selamat bercuti... pape kalau free nanti terjah mselim3 k...

    mselim3

    pls: mselim3 ada ... kalau free visit me k..

    ReplyDelete
  16. selamat bercuti AJ.
    semoga semuany baik2 sahaja ^^

    ReplyDelete
  17. wahh mesti skng tgh bercuti skn kan... bestnyee... jgn lupa update story...=)

    ReplyDelete
  18. Selamat bercuti AJ...hehehe..alhamdulillah lan sehat jer..entry nie pun lupa dan komen ke blom..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  19. waaa bestnya nak gi bercuti...kemaana tu? jgn lupa beli ole-ole ya...muahahaa...

    ReplyDelete
  20. bestnya dapat bcutiiii.... hargai masa bersama. lupakan blog sementara utk quality time togetha2. :)

    ReplyDelete
  21. selamat bercuti AJ.. bestnya bercuti pnjng.. nti naik keje mula la malas-malasan kan..haha

    ReplyDelete
  22. Sorry Aj akak terlambat wish.. AJ dah balik holiday pun..
    apa2 pun nak jg wish .. happy holiday kat AJ hehe

    ReplyDelete