Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 26 April 2013

Birthday Treat Untuk Mak


ASSALAMUALAIKAUM DAN SALAM SEJAHTERA

Bersempena Hari Lahir Mak semalam, AJ dengan kakak bawak pegi makan......
Setelah ditambah, ditolak, dibahagi dan didarab kami pilih Flaming Steamboat kat Sunway.....
Terletak bersebelahan dengan Sunway Piramid.....
Situ senang, tak jem kalau dari rumah AJ....
Terus je lalu NPE kan... =D
So bile dah sampai situ, bayar, amik table then apa lagi SERBU!!!!!!!!!!!!!!!!
Dah tak dan nak pandang kiri kanan dah......
Hehhheheheheheheh...
Jom tengok sikit gambar kitorang... =D

Insan yang diraikan...





Gwiyomi la kononnya tu... =P

Muka kekenyangan... =P


Gambar memang tak banyak pun...... Sebab busy makan.....
Yang kecik tu anak buah AJ yang sulung, macam-macam karenah dia tu tau....... =D
Habis makan tu kami duduk sekejap merenggangkan perut yang sengkak..
Pastu balik..
Later AJ nak cari hadiah untuk Mak.... =D

P/s : Cepatlah waktu balik....
Tak sabar dah nak cuti... =D



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

16 comments:

  1. Seronoknya dpt raikan harijadi dengan Mak.. Mak mst hepi gler kan.. :D

    ReplyDelete
  2. alhamdulilah... anak yang baik AJ nie :)

    ReplyDelete
  3. WAH SERONOKLAH CELEBRATE DENGAN MAK..

    ReplyDelete
  4. wahhh sedapnya steamboat.
    ingat kan AJ pegi flaming yang kat Danau kota.. rupanya kat SP pun ada yer.. ;)

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Lahir untuk mak AJ...

    ReplyDelete
  6. seronoklah hati seorang ibu bila anak2 meraikan hari lahirnya. wahhh..AJ bercuti ke mane la tu agaknye kan. nnt update kt fb n instagram ok :D

    akak dah update kt instagram jugak cuti2 CH tu, tp x semua gambar akak upload. bnyk lg gambar2 nk kena pilih. hehehehe

    ReplyDelete
  7. semoga semalam hari berbahagia buat mak AJ

    ReplyDelete
  8. Time macam nie lah nak bermesra dengan family kan...

    ReplyDelete
  9. Seronoknya dapat bawak mak makan2.... Untung AJ emak masih sihat lagi!

    ReplyDelete
  10. fuyoo, makan besar. hihi

    FD tag Ayu
    http://www.fatindiana.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

    ReplyDelete
  11. happy belated besday mak =)
    Semoga panjang umur dan dmurahkan rezeki..amin !

    ReplyDelete
  12. happy birthday mak chik !!!! sayang mak ketat2 tau aj.....

    ReplyDelete
  13. happy belated bday utk mak AJ.
    semoga sihat2 hendaknya :)

    ReplyDelete
  14. bestnye mkn2 ngan family mcm ni...

    ReplyDelete
  15. best nya dapat sambut besday camtu.. saya belum pernah buat gitu lagi..

    ReplyDelete