Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 8 April 2013

Bakal Heroin Rosyam Nor!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Haaaa..... Korang nak kenal tak bakal heroin baru Rosyam Nor yang akan bergandingan dalam filem baru dia nanti??? *Tajuk belum ada lagi... =P*
Jom AJ kenalkan dengan korang.....
Siapa nak sign, lepas ni boleh email AJ ye....
Hehhehehehe....

Sedondon lagi berbaju merah.... =P

Kenal tak heroin tu????
Macam biase tengok kan kan kan....
Hehehehhehehe.....
Ehem... Bila lagi nak tumpang glamour Abang Legau kan......
Opsssssss... =P

Memang takde maknenye AJ nak jadi heroin baru dia kan....
Nak berlakon konon... Poodaahhhh AJ... =P
AJ jumpa Rosyam Nor atau Abang Legau ni masa kat kenduri semalam...
Dia ni sebenarnya babysitter AJ dulu.....
Actually mak dia yang jaga AJ...
Tapi memang bile balik dari sekolah je, dia kene tolong takeover buaikan AJ dalam buaian...
Hahhahahah... =P
Dah besar dah AJ katenye...... Siap goyang kepala AJ pulak....
Nasib tak serabai rambut AJ tau.... Chehhhh... =D

Maunye tak besar... AJ dah nak masuk 27 tahun kot....
How time flies.... Dulu dialah yang buaikan AJ dalam buaian....
Sekarang Hero Malaya ni pun dah nak terima menantu sebulan lebih lagi....
Bermakna, anak-anak dia pun dah besar panjang....
Huhuhuhuhuhu...

P/s : Terasa diri ini terlalu dewasa...



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

130 comments:

  1. Salam, comel Aj mcm skul girl :)

    ReplyDelete
  2. owhhhh hooiii...masih hensem abg rosyam nor...

    ReplyDelete
  3. Wah..Bestnyer dpt jumpe retis..:-)

    ReplyDelete
  4. Hehhehhehe.....
    Thanks kak @babYpose...
    Skul gurl tingkatan bapa tu
    ?? =D

    ReplyDelete
  5. AJ memang selalu je dapat jumpa dia @Aien... =D

    ReplyDelete
  6. wah untung la jumpa rosyam nor..hero malaya..oowhh..knl rapat rupanya..hihi

    ReplyDelete
  7. nampak sangat AJ ketot..hahaha jangan marah tau,nanti tak manis.. ;p

    ReplyDelete
  8. wah..bertuahnyer..baby sitter dia retis lah.. ;D nampak muda plak rosyam nor hehe

    ReplyDelete
  9. Aah kak @permatabiru, dulu mak dia jaga AJ.... =D

    ReplyDelete
  10. Hahhahah....
    AJ memang takmo beso2 kak @Zee Suhaini... =D

    ReplyDelete
  11. Dia tak berubah kak @Intan Akma..
    Sama je...
    Still segak lagi... =D

    ReplyDelete
  12. cute..suka warna merah tinggi sya dgn tunang pun mcm ni..paras bahu je...

    ReplyDelete
  13. Amboi AJ....baby sitter punyalah glemer hehe....
    macammana tu AJ.... mak dia jaga AJ dulu ke? ceciter...
    OKje pun minat ngan dia ni tau!

    ReplyDelete
  14. wah..babay sitter AJ bintang popular rupanya..hehehe..jeles lan dibuatnya..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  15. Merah tu nampak garang kan @Nina Maslizza...
    Hehehhehe..
    Mr.JR pulak tinggi sikit kot... =D

    ReplyDelete
  16. Hehehhe...
    Yang jaga AJ mak dia kak @hainom OKje..
    Tapi dia selalu kene takeover pas balik sekolah.... =D

    ReplyDelete
  17. wah..wah..wah..AJ ! merah buat aku marah...ahahaha !

    ReplyDelete
  18. tu dia kak ton dan jumpa baby sitter dia...... dua dua merah......he3

    ReplyDelete
  19. Hahhahahah...
    Relax @[PCL], jangan marah2...
    takuttt..... Hehehehe..

    ReplyDelete
  20. Hahhahah...
    Kak ton tak rancang pun @Remy hazza.... =D

    ReplyDelete
  21. wahhh retisss AJ nie :) dasyt2

    ReplyDelete
  22. Hahhahah..
    Takdelah Acik @Aku Penghibur..
    AJ cap ayam je,.. =P

    ReplyDelete
  23. waaaaaaaaaaaaaa.. bestnye dpt bergambar dgn Rosyam.. best lg kalau jd mcm AJ.. nape lea dia bkn baby sitter teman dulu? hik hik hik.. btw.. baju sama kaler tuuu

    ReplyDelete
  24. uissssh bestnya..mak rosyam dulu babysitter AJ..best tu AJ..hehe..boley le nak otograp jugak.. :D

    ReplyDelete
  25. kebetulan tersama pulak @tenku butang...
    Heheheheh..

    ReplyDelete
  26. AJ tak femes kak @Riedaffya ibrahim, dia je yang femes...
    Hahhahhahha..

    ReplyDelete
  27. amboi siap pegang2... eh bukan muhrim la..hhahahahaa... deqla pun penah jumpa rosyam ni.. bergmbr gak..tp ngan mmbe skali la...masa kat abpbh tahun bila pun dah lupe..kohkoh..

    ReplyDelete
  28. ehh ... dia yg jaga AJ dulu..perghh hebak2.. hahhahaa

    ReplyDelete
  29. Wah! Dpt jumpa rosyam nor tu..^^

    ReplyDelete
  30. Untung ler AJ hero malaya pernah buaikan AJ..;p

    ReplyDelete
  31. Hahhaahha.....
    Eh eh eh @Deqla Manjew.. Dia tak sombong kan..... =D
    Aah dia babysitter AJ dulu...
    Masa zaman mudo2... =P

    ReplyDelete
  32. Hehehhehe...
    Selalu je jumpa kak @Nieyxzha Hassan... =D

    ReplyDelete
  33. kak AJ comel la >,<
    cm bdk2..tak nmpk pun mcm da umo 27 :D

    ReplyDelete
  34. hamboih...glamer dah AJ ha....

    ReplyDelete
  35. wah3 memang tidoq lena la kan dibuai hero malaya, hahah :D terbaekkkk..merahh maktonn.. hheeee

    ReplyDelete
  36. fuyoooooo! :O
    tak tau nak kata apa. hehe

    ReplyDelete
  37. wow!!! tak sangka ena AJ ni rapat dengan rosyam nor.. wahhhhhh... retis juga ye AJ ni.. heheh Bangga kejap XD

    ReplyDelete
  38. pawer2.. rosyam noor jadi babysitter.. AJ memang pawer..

    ReplyDelete
  39. wah hebatnya AJ pernah kena buai hero malaya T___T..

    AJ jngn lupa ikut contest saya tau kih3x

    ReplyDelete
  40. Untunglah jugak kak @Normi Nieza..
    Hehheheheh...

    ReplyDelete
  41. Takdelah kak @Amanda Suria, mana ade glamour pun..

    ReplyDelete
  42. Tak abis dengan ayat pawer @Al Kisah..
    Apa yang pawer nye??

    ReplyDelete
  43. Okay kak @N.Aima K...
    AJ tengah cari gambar yang sesuweyyy..
    huhuuhuhu....

    ReplyDelete
  44. oooooohhhooooiiii kak ton santeknyaaa dia.sedondon dengan bang rosyam nor

    ReplyDelete
  45. Hahhahaha..
    Harus kak ton sedondon tau kak @intanfirdaus247... =D

    ReplyDelete
  46. mula2 baca, dok bygkan brp umur AJ ni sbnrnya sb rosyam masih sekolah masa jg babysiter aj.. rupanya dah 27.. ingatkan student sekolah!

    ReplyDelete
  47. Hehhehehe..
    Jangan tertipu dengan kecomelan kak ton tau @Zamani Abe..

    ReplyDelete
  48. wah rosyam nor.
    hero sya jugak tu.ekeke :P

    AJ comel ^^

    ReplyDelete
  49. macam abang dengan adik kecik je aj, hehe...untunglah aj, kecik-kecik lagi dah dibuai rosyam nor...

    ReplyDelete
  50. wah.. bestnyer... awet muda plak rosyam nor ni kan

    ReplyDelete
  51. Patutlah mcm rapat.. Macho ah die!!! :) legend ni.. :)
    Aj nmpk cute je..

    ReplyDelete
  52. cantik AJ berkebaya merah..macam perempuan melayu terakhir gitu..AJ sebaya anak knah..boleh panggil emaa nie =)

    ReplyDelete
  53. kim salam dengan abg rosyam ye.. ckp akk ni wife Abang Martias hehehe

    ReplyDelete
  54. still nak abang rosyam jadi hero,, hero sekarang tak setough and sehensem,, kih2

    ReplyDelete
  55. Bertuahnya AJ, Rosyam Nor tolong buaikan tu..

    ReplyDelete
  56. ASSALAMUALAIKUM ! SALAM SEJAHTERA ! SALAM 1 MALAYSIA ! { SAYA IKUTI } http://jmbelog.blogspot.com/2013/04/simple-giveaway-by-hanis-masturina.html

    ReplyDelete
  57. rosyam noor nak terima menantu dah..
    wahhh...dah besarlah anak dia...

    ReplyDelete
  58. MUNGKIN MASA KECIL2 DULU BRO ROSYAM PERNAH CUBIT2 AJ.. HEHEH :)

    ReplyDelete
  59. wah, best nye... wan dulu pernah terserempak je dengan artis... tak sempat nk mintak tande tangan ke, gambar sekeping dua, semua tak sempat... hahaha...

    ReplyDelete
  60. macam anak beranak je uols dik..
    kim salam kat hero pujaan ciksu tu ye..
    peminat setia trilogi cinta..hihi

    ReplyDelete
  61. salam.. =)
    siapa rosyam ngn AJ ni?abang saudara?sepupu ke? asal ade pertalian darah xpela..bhye tu polok bahu tuu..=)

    ReplyDelete
  62. wahhhhh sgt2 beruntung aj...mak rosyam nor jadi baby sitter aj ye....sgt2 gojes...x sangka masa berlalu dgn cpt kan...serius aj u looks so gojes with red kebaya woowwwww

    ReplyDelete
  63. Hehhehehhe....
    @michelle De hunny takdelah biase je kot.... =D
    Thanks....

    ReplyDelete
  64. Hhahahhaah..
    Even adik kecik dia pun lagi tua pada AJ tau @Orga..
    Hehheheh... =D

    ReplyDelete
  65. Hehhehehe.....
    Tau takpe @nanieybarnieylurviey, macho segak bergaya lagi tau.... =D

    ReplyDelete
  66. Insyaallah @adzairdawati makdara, nanti AJ kirimkan...
    Kalau MD pegi anak dia kawen nanti, bolehlah kita jumpa... =D

    ReplyDelete
  67. Hehhehehhe.... Yeke @Nurmujahidah Ismail?
    Bukan Aaron Aziz macam tu ke??

    ReplyDelete
  68. Yup @Cik Nur™..
    dalam awal 20an yang sulung tu....

    ReplyDelete
  69. maknanya rosyam dah tua laa ye..dh nak dapat menantu..

    ReplyDelete
  70. Hahahha..
    Mungkinlah kot @fairus..
    nasib time tu tak tau pape..
    Kalau tak mesti dah cal teledera... =P

    ReplyDelete
  71. Aik???
    Kenapa wan niahix...
    Tergamam ke...
    Hehehehhe..

    ReplyDelete
  72. Yup, masa memang cepat sangat berlalu @With Julia.....
    =D
    Thanksss....

    ReplyDelete
  73. Hehheheheh...
    Dah biase @nuyui a.k.a miss YUI, mesralah..
    Kalau dengan artis lain, mau nak camni....
    Kihkihkih..

    ReplyDelete
  74. Singgah sini....jenguk kak Tun...hehe

    ReplyDelete
  75. amboi bukan main lagi yer AJ hehehe

    ReplyDelete
  76. alaaa jelesnya.. lagi satu nmpk sangat AJ ni cute dan kecik jer..

    mana tau ada rezki jd heroin tambahan...

    ReplyDelete
  77. Hehhehehe...
    Janganlah jeles Cik @Ina ZaLinA...
    Thanks... Yang tu memang tak mungkinlah... =D

    ReplyDelete
  78. alahai comelnyer Aj dgn rosyam nor tuh..hehe mcm adik abang dah naz tengok taw... :D

    ReplyDelete
  79. @PILOT LOVER, adik beradik lain mak bapak je...
    Heheheheheh..

    ReplyDelete
  80. jemput join GA ni ye dear..
    http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/04/simple-giveaway_7138.html

    ReplyDelete
  81. ooo gitu kisahnya yer. bertuah la AJ retiss femes tolong buaikan... hehehehee...

    ReplyDelete
  82. begitulah gamaknya @jaakechik...
    Hehheheheh....
    Untunglah jugak.... =D

    ReplyDelete
  83. OMG..my febret hero kim slam boleh??wah eksklusif ni baby sitter..

    ReplyDelete
  84. Insyaallah kak @Mrs Velentine.....
    Nanti time anak dia kawenlah AJ akan jumpa dia....

    ReplyDelete
  85. kem salam peluk cium (oppsss..yg tu tak boleh. kihkihkih) buat hero idaman malaya ni ye. akak minat giler ngan dia. teringat masa jumpa dia kat jomheboh masa preggy kan si kakak :D

    ReplyDelete
  86. Amboih2 kak @Sue-Rya Qistina..
    Bukan main lagi dia...
    ehhehehheh...

    ReplyDelete
  87. wahhhh untunglaaaa, tangan yg menggongcang buaian itu akhirnya menjadi pelakon.

    ReplyDelete
  88. assalamualaikum AJ...wah bestnya abg Rosyam Nor pula yg jadi pengasuh AJ dulu...:)

    ReplyDelete
  89. takleh bayang Rosyam Nor buaikan Kak AJ yg masih kecik :D hehe.. bestnya >_<

    ReplyDelete
  90. Waalaikumussalam Mama @Mas Zull...
    Aah... Best.. =D

    ReplyDelete
  91. Entahlah @Haruno Hana 하나..
    Akaka pun tak dapat bayang.... =D

    ReplyDelete