Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 1 April 2013

Alhamdulillah! Sekali lagi...


ASSALAMUALAIKUM  DAN SALAM SEJAHTERA

Tadi ternampak entri dari 2 blogger ni......
Bulan lepas AJ ada tersenarai sebagai Pengomen Tegar..
Tak sangka pulak untuk bulan Mac AJ masih lagi tersenarai sebagai pengomen tegar tu.....
Blog bukan calang-calang pulak tu..
Alhamdulillah....... Seronok sangat....
Kalau korang nak tau blog mana sila Terjah Sini dan Terjah Sini.....
Apapun thanks kepada 2 blogger tersebut..... =D
AJ ni simple je..
Mana yang AJ tau nak komen, AJ komen..
Tapi kalau topik tu AJ tak tau nak komen, AJ baca je la... =D
So kalau ada yang AJ tak berkesempatan nak komen kat blog tu, jangan marah.....
Nanti AJ dayung sampan buruk AJ ni sampai tempat korang...



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

51 comments:

  1. wsalam, jap nak visit derang :)

    ReplyDelete
  2. wah..tahniah kak..terbaik r kak AJ :D
    p/s : eh..akak tkr header baru eah?..lawa la..comey mcm kak ton..hehe :P

    ReplyDelete
  3. AJ mmg pengomen tegar pun..selayaknya dpt..tahniah tau...

    p/s : cantik header baru.. cun melecun!! ;p

    ReplyDelete
  4. MJEMANG TERSERLAH KETEGARAN AWAK DALAM DUNIA BLOG.. :)

    ReplyDelete
  5. memang pengomen tegar btol kak ton ni ye..congrats

    ReplyDelete
  6. suka mengomen Aj nie rupanya...hihik

    ReplyDelete
  7. Thanks @Anis Zainudin..
    hahhaha..
    Amboih tak tinggal kak Ton tu...

    ReplyDelete
  8. Thanks kak @Mrs Velentine, tapi mana boleh challenge kak MV... =D

    ReplyDelete
  9. Thanks @Deqla Manjew....
    Oh kembang diri ini kene puji..
    Ehhhh??? =P

    ReplyDelete

  10. Belum tegar lagi lah @fairus, baru separa je... =D
    Kena banyak belajar....

    ReplyDelete
  11. Nampaknya kak ton terus melekat kat AJ ni ye kak @Zee Suhaini... =D
    Thanks kak...

    ReplyDelete
  12. AJ takde buat apa kat kak Normi Nieza...
    Mulalah merayap ke blog2 orang....
    Sambil2 tu dapat tambah ilmu..

    ReplyDelete
  13. tahniah ye. wah seronok tau sesekali di beri rewarded.

    ReplyDelete
  14. AJ memang seorang pengkomen yang tegar..hehehe :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  15. TQ AJ.. sebab selalu komen kat blog akak yang lagi buruk dari AJ.. huhuhu.. :D

    ReplyDelete
  16. AJ mmg rajin bw...beza dgn akak ni. Tahniah!

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah kak @wantie..
    Memang seronok sangat...

    ReplyDelete
  18. Pengomen tegar @Azlan Strider, tapi blogger separa tegar..
    Hehhehhe..

    ReplyDelete
  19. ALa kak @Kakizan Omar, buruk ke, cantik ke tak penting..
    Yang penting isi kandungan nya... =D

    ReplyDelete
  20. Go go power rangers....
    @Al Kisah, mana ade power pun..
    Hehheheh..

    ReplyDelete
  21. Thanks kak @nea lopah..
    yelah dari tak buat apa... =D

    ReplyDelete
  22. header baru cantik !..dayung laju2 AJ eh..buat hattrick top commentar !

    ReplyDelete
  23. tahniah ya..AJ memang pengkomen yang rajin..hehehe

    ReplyDelete
  24. Thanks @Mimie Najib...
    Kalau kene tak rajin, lain ceritanya....

    ReplyDelete
  25. Salam hola2..Congrats yer!..sya nak jadik cam awk jugak..rajin mengomen..tp betul kadang rasa xtahu nk komen pe just baca jer la..:p

    ReplyDelete
  26. tahniah2...
    selayaknya untuk ayue.. :)

    ReplyDelete
  27. Thanks @♥ Mrs. Secretary ♥...
    Boleh, sesiapa pun boleh jadi... =D

    ReplyDelete
  28. good job AJ!! skrg ni pun Aj rajin singgah blog didiey..tenkiu :)

    ReplyDelete
  29. sian Aj dayung sampan ... nanti Okje sponsor botlah....hehe...beauty umahrahkan banyak laku k tun...

    ReplyDelete
  30. Alahamdulillah kak @noorhaidaz eyda...
    Sementara ada masa nak komen, AJ komen lah.... =D

    ReplyDelete
  31. Terima kasihlah kak @hainom OKje, sudi nak sponsorkan bot..
    Kehkehkeh..
    Tak boleh, kak ton tak bagi....
    Hhahhaha..

    ReplyDelete
  32. yang macam AJ wat..contoh kalau ada orang komen kat entry Aj, Aj reply dengan taip nama orang tu ada symbol @ tu..pastu tulisan ada hitam tebal dan waner biru

    ReplyDelete
  33. aj mmg aktif mngomen pun.. mmg layak dpt :)

    ReplyDelete
  34. tahniah aj...aj memang terbaik......

    ReplyDelete
  35. Thanks @Remy hazza...
    Takde la...
    Ramai lagi kat luar sana tu... =D

    ReplyDelete
  36. boleh jadi pegomen tegar ni :)
    ghajin bw

    ReplyDelete