Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 25 April 2013

AJ Ada Dalam Bloglist Siapa???


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

1st sekali, minta maaf sebab AJ kurang BW sikit.......
Mana yang AJ tak sampai lagi, nanti AJ sampai......
Al-maklum macam-macam hal sekarang ni.... =D

Okay berbalik topik sebenarnya....
Siapa yang ada letak AJ dalam bloglist dia???
Cer angkat tangan!!!!!
AJ nak kira ni....
Ehhh???? Mana?? Tak nampak pulak....... =P



Yeee... Memanglah tak nampak...
Korang bukan ada depan mata AJ kan kan kan.....
So siapa yang letak AJ dalam bloglist, sila bagitau AJ ye...
Sebabnya..... AJ nak buat 1 bloglist baru yang ada blog korang jugak dalam tu..
Barulah fair dan petak square kan... =D
Barulah syiok-syiok blogwalking.......

Tapi yang dah sedia ada dalam bloglist AJ tu, memang AJ akan kekalkan.....
Jangan risau ye... =D

P/s : Orang berbudi kita berbahasa..
Orang memberi kita merasa...
Tak gitu??? =D




"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

31 comments:

  1. akak nak berbudi bahasa juga la..akak boh juga aj dlm blog list..nak join leh?? ( sambil wat muke ngaderr)

    ReplyDelete
  2. acik mmg dah lame letak aj kat blog list acik :)

    ReplyDelete
  3. kita..saya..kita//saya..

    *sambil angkat tangan dan kaki sambil kepala terhangguk-hangguk*

    ReplyDelete
  4. Saya...sambil angkat keyboard ☺

    ReplyDelete
  5. @PakcikLie PCL

    nk bg pantun skit maklum balas pasal berger hitam tu ..

    @AJ.
    hitam hitam si burger hangus,
    mana nak cari dalam negara,
    yang hitam tu lah bagus,
    kan kaler macam tu yang AJ suka..

    ReplyDelete
  6. Akak pun kurang BW. bz keje bnyk skrg. sudi ke Aj masuk dlm bloglist akak yg tak seberapa ni? huhu

    ReplyDelete
  7. nnt didiey letak AJ dlm bloglist didiey..dah lama tak update tu..hikhik

    ReplyDelete
  8. ok.. tak letak.. tp pasni ai letak yer.. :)

    kiki.. sori dah lama dah tak update bloglist mama tuh..

    ReplyDelete
  9. Rasanya Aj ada dalam bloglist saya

    ReplyDelete
  10. Akk secara jujur bagitau nama AJ mmg dah lama dlm bloglist akk tau :D

    ReplyDelete
  11. SALAM AJ... JM TAG AJ DALAM SEGMEN NIE > > > http://jmbelog.blogspot.com/2013/04/giveaway-by-miss-bella-razali.html

    ReplyDelete
  12. Ayue mmg ada dalam bloglist Nur...
    Lama dahh.... :)

    ReplyDelete
  13. Da ada.. Tp terpaksa remove semua smlm sbb template lame hilang.. Kena cri masa utk settlekan. For sure blog aj ada dlm folder fon ni utk diterjah :)

    ReplyDelete
  14. sini.. sini... Nampak Mieya tak? hehe

    ReplyDelete
  15. cik siti..hehhe...ada kat bahagian bawah blog... B-list1 ^_^

    ReplyDelete
  16. alah sorry lah, bunda takder bloglist...bunda jalan2 jer melawat mana2 bunda suke dan sempat...nanti ingat nak buat jugak..

    ReplyDelete
  17. Sedihhhhhhh blog akak tak ada dlm bloglist AJ... :(
    tapi blog AJ ada dalam bloglist akak huhuhu
    ini tidak adillll :(

    ReplyDelete
  18. Agaknya OKje termasuk tak ek?
    Sekarang jugak nak letak AJ dlm bloglist hehe

    ReplyDelete
  19. dah lama dlm bloglist remy rasanya....he3

    ReplyDelete
  20. semestinya dlm bloglist deqla.. hihi

    ReplyDelete