Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 27 March 2013

WW #34 : Tak Mampu


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA




Yang ni memanglah TAK MAMPU....
Hanya MAMPU tengok je........
Tapi ada 1 bende yang paling AJ lagi TAK MAMPU....
Macam kat bawah tu.... *Sila scroll lelaju*


















































































































































TAK MAMPU sangat nak tahan rasa mengantuk......
Sumpah sekarang ni AJ mengantuk sangat......

P/s : Nanti AJ BW.... =D


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

79 comments:

  1. Haha..sama la..memang x mampu den nak memilikinya...Tapi tak pasti lagi.kalau rezeki tiba2 ALLAH nak bagi..hihi

    KAlau bab ngantok memang x boleh tahan lah.hikhik

    ReplyDelete
  2. Insyaallah mana tau kan @Ima Salsuzaima... =D
    Tu la.. mengantuknya teramat sangat..

    ReplyDelete
  3. ingatkn jd mama xpress..terkezut aii! ..sangat tak mampooo , sowii AJ :))

    ReplyDelete
  4. Hahahhahaha..
    Ade pulak ke situ @[PCL] ni..
    Kalau jadi mummy xpress pun tak mampu kot...
    Tak reti nak membela baby.... =P

    ReplyDelete
  5. hahaha..kalau mata dah kuyu memang tak mampu la nak tahan..hehe..moning kak AJ :)

    ReplyDelete
  6. hohohoho..kalau bab kete mewah mmg x mampu la wat masa ni. situasi kita sama AJ. akak pun tgh mengantok yg amat ni. mata mcm kena gam gajah je ha

    ReplyDelete
  7. hahaha..kak MV masih mampu tahan..hehehe..kak mv tag http://msvelentine.blogspot.com/2013/03/giveaway-segan-silu-by-kinara-kinatara.html..done magnum

    ReplyDelete
  8. samalah kita.. mak pon tak mampu.. nak beli tayarnya je pun kena menyimpan lamaaa tuuu hehehe

    ReplyDelete
  9. huntung la siapa mampu milik kereta tu... tido itu hobi... lalalal

    ReplyDelete
  10. Ingat supris gambar kak ton tadi (*browse ngan hp)

    ReplyDelete
  11. hahah tak mampu menahan ngantuk eh. pi basuh muka tu dgr air sejuk! :P

    ReplyDelete
  12. yg bawah tu setuju sgt..ngantuk le sgt ni..

    ReplyDelete
  13. TENGAH HARI NANTI TIDUR LE.. :)

    ReplyDelete
  14. uncle pun hanya mampu tengok dan berangan-angan .. hehe

    terima kasih kerana sudi follow.

    ReplyDelete
  15. ni mmg gaya ngantuk abis ni...hahahha :D

    ReplyDelete
  16. Mari join sini. ^^ Best!!

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/giveaway-topup-pearlcholic-birthday-by.html

    Thanks!!

    ReplyDelete
  17. mmg lepas makan...rasa tak tahan nak tido jew..heheh cantik keta...mmg akak pun mampu tengok jer

    ReplyDelete
  18. Tidoq ja la AJ kl dah tak menahan sangat ngantuk tu..hik hik

    ReplyDelete
  19. ahak's...sama la kita...mengantok gak niii...

    ReplyDelete
  20. keta tu kalo usaha lebih inshaAllah mampu...hihi... deqla harini x ngantok..psl jumpa seseorg..haha.. ;p

    ReplyDelete
  21. yalah ntah bila agknya merasa pakai kete mewah mcmtu..uhuhuu...

    ha akk ada tips kalau ngantuk buatlah keje smbil berdiri dalm 1/2 jam ker. Mujarab tau! akk stiap kali ngantuk mst buat mcmtu pastu ok.. :)

    ReplyDelete
  22. heheh, sama dgn PCL, ingatkan xsabo nk dapek anak..hihihihi..owh xmampu menahan mata yee AJ.. :D xpe2 nnt malam bw sampai lebam k AJ syg..hehee

    ReplyDelete
  23. baby comel!
    nak baby laaa..boleh ker camtu..hikhik
    selamat ber bw ye ayu

    ReplyDelete
  24. ahaha.. AJ ni..ingatkan apa tadi..ngantuk rupanya

    ReplyDelete
  25. samalah, Nur pun tak mampu....
    heheh

    ReplyDelete
  26. mana kita mampu aj...pernah tengok dekat naza kete-kete gini, roadtax jer dah dekat 50k tau, perhh...so, orang yang mampu jer mampu pakai...

    ReplyDelete
  27. tido jer AJ..kerja itu semua duniawi jer...hahha..apa yang kita kejar adalah fantasi..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  28. kak tonzzzzz yer kak ton..heheh....kak intan pon x mampu dik...mampu amik gambo jerrrr

    ReplyDelete
  29. Tu la pasalnya @Adilah Asari..
    APa pun keje tak jalan....

    ReplyDelete
  30. Tak mampu sangat dah nak tahan kan kak @Sue-Rya Qistina..

    ReplyDelete
  31. Thanks tag kak @Mrs Velentine...
    Wah teroro lah mampu tahan....
    hehehehh..

    ReplyDelete
  32. Gadai segala harta yang ada pun masih tak mampu milik kan @adzairdawati makdara..
    Hehhehhe..

    ReplyDelete
  33. Sangat beruntung @Anis Athia....
    Hahhaha..... Samalah....
    Hobi kekal nama dia.. =D

    ReplyDelete
  34. Hahahahah...
    Surprise kak ton belum lagi @Fahmi mohd razari... =D

    ReplyDelete
  35. Basuh dengan air panas pun belum tentu mampu tahan @Hanida Moss..
    Hahhahaha..

    ReplyDelete
  36. Tu la @the malay male..
    Pegang pun belum tentu mampu.. =D

    ReplyDelete
  37. Tu je la yang mampu pun uncle @al- lavendari... =D
    No problem... =D

    ReplyDelete
  38. Akak senyum tapi tak mampu kelip mata @hazwan hairy..
    Hahhahah..

    ReplyDelete
  39. Tu lagi bertambah ngantok jadinya kak @izan mama mia.. =D

    ReplyDelete
  40. Yeke kak @Ratu Hatiku??
    AJ berjalan2 pun tak mampu menahan kak..... =D

    ReplyDelete
  41. kalau nak kena proses lah @Yumida Huda..
    hehhheheh..

    ReplyDelete
  42. Hahahha....
    Memang tak mampu kan @Cik Nur™... =D

    ReplyDelete
  43. Menangis2 nak renew roadtax lagu tu @Orga....
    Huhuhuhuh..

    ReplyDelete
  44. Amboihhhh @maitimie...
    Seronok sambung tidur kan..

    ReplyDelete
  45. Hahhahha..
    Memberangsang kan sungguh kata2 ni @Azlan Strider..
    Heheheh.. =P

    ReplyDelete
  46. Gambo pun AJ mampu google je tau kak @intanfirdaus247..
    Hehhehehe..

    ReplyDelete
  47. Cantiknya AJ..memang sah tak mampu nak membeli kan??

    Tapi yang di bawah tu mampu nak buat tapi tak mampu nak tidur time kerja ni..huhuhuhhu :-)

    ReplyDelete
  48. Tu la kak @RamRamCute...
    Kat ofis terpaksalah mampukan menahan tidur tu...
    Hewhheheh..

    ReplyDelete
  49. Kang kene buang keje pulak @CikPuan FiDa...
    hehhehhe..

    ReplyDelete
  50. hihi...cik su mampu nengok je la ;)

    ReplyDelete
  51. Laaa...ingatkan nak berbaby ..hehe rupanya nak yang baby buat tu hehe

    ReplyDelete
  52. Belum sampai masa AJ nak ada baby sendiri kak @hainom OKje..
    Hehehhehe..

    ReplyDelete
  53. jaa pulak bila tgk citer tu, hanya mampu telan air liur jer laa.. hahahahaaa

    ReplyDelete
  54. Hahhahah... @jaakechik, tu je la yang mampu... =D

    ReplyDelete