Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 20 March 2013

WW #33 : Undilah Saya!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA


Takde keje sungguh la bebudak ni..... Hehehhehehe....
Arini buat onar lain pulak.....
Ada macam poster calon bertanding pilihanraya tak????
Kehkehkeh....

P/s : Nama tu yang penting! Nak jugak Kak Ton diorang ni....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

95 comments:

  1. owh kak toon!!! hehe..selamat pagi kak aj ^_^

    ReplyDelete
  2. alooo comelnya... kalau pic nie kalah kak ton :)

    ReplyDelete
  3. Ade ke diorang cakap kak ton masa muda Acik @Aku Penghibur..
    Hehhehehhe... Thanks..

    ReplyDelete
  4. Bukan AJ yang minat @Fahmi mohd razari, diorang ni yang duk menyakat... =D

    ReplyDelete
  5. hahahaha!
    mmg klasik la gambar ni.
    awk ade update kt instagram kan?

    ReplyDelete
  6. Hahhahaha... Thanks @adzairdawati makdara..
    Bab2 ni bagi kat bebudak ofis..
    Ade je akal diorang... =D

    ReplyDelete
  7. undilah kak ton..comel tak kak ton..haha

    ReplyDelete
  8. tak pernah berkesempatan lg tgk iklan kak ton..dlu dok dgr suara kakton dlm WHI jer..dh berbingit2 telinga nie..hehehe..
    * nak jd calon apa nie ekkk??

    ReplyDelete
  9. bahaya ni sampai bingit2 ni kak @permatabiru..
    Hehehheh..
    calon parti wanita... Ehhh??! =P

    ReplyDelete
  10. haha..ada le iras2 sikit cam k.ton..ngeeeee

    ReplyDelete
  11. akk nak undi !
    kak ton yg comel ekek ;)

    ReplyDelete
  12. Tang mana yang iras tu kak @aquagugurl?
    Hehheheh

    ReplyDelete
  13. Sila2 daftar pengundi kat cawangan berdekatan ye kak @ieda immi..
    Hehhhehhee..

    ReplyDelete
  14. Bebudak ofis ni la @are_lin@yu....
    Dia amik dalam fb pastu boleh bantai print....
    Siap tulis nama kak ton bagai... =P

    ReplyDelete
  15. Cantik....ada gaya jadi perempuan melau terakhir nie :D

    ReplyDelete
  16. Adun mana nie, boleh aku p support time piliharaya.. "idup kak ton.."

    ReplyDelete
  17. comey Kak Ton...ingat iklan kat tv tu...eh..

    ReplyDelete
  18. Ke gaya Datuk Shahrizat kak @Ratu Hatiku??
    Hehhhehe....

    ReplyDelete
  19. Kahkahkah....
    Adun kampong deroyan ni @Al Kisah... =D

    ReplyDelete
  20. Hahhahaha.....
    Automatik semua ingat iklan tu kan @Amanda Suria... =D

    ReplyDelete
  21. kak ton...kak ton kena mekap tebal2 macam kak ton le...baru le menjadi haha

    ReplyDelete
  22. Hahhahaha.... meletup kak ton nanti tau kak @hainom OKje... =D

    ReplyDelete
  23. ayu nya kak Ton...sopan sungguh!!!

    ReplyDelete
  24. ehehhehee, :D sapa laa yg buat keja2 ni eyh sis, tp kann, chantekk la kalah kak ton..hehee

    ReplyDelete
  25. Macam2 aje...dekat2 nak piliharaya nie ... heehe

    mselim3

    ReplyDelete
  26. hahaha..ni kak ton muda yea..Kak MV pun ada buat entry pasal kak ton..tersedak dia bulan ni

    ReplyDelete
  27. terjah pusat pungutan zakat disini

    ReplyDelete
  28. Kak ton muda versi rare ni tau @Remy hazza...
    Hehehhe...

    ReplyDelete
  29. Kak Ton, i like.... hihi.. comelll :)

    ReplyDelete
  30. wsalam, comel dan kreative :)

    ReplyDelete
  31. Tak tau la @Seneorita Baharin, yang ni cakap orang ni, yang ni tunjuk orang tu..
    Posmennya akak cleaner.... =D

    ReplyDelete
  32. Tu la yang buat rasa macam poster calon bertanding tu @Mohd Selim Zainal...
    Hahhaha... =D

    ReplyDelete
  33. Tu la kak @Mrs Velentine..
    kak ton paling hot bulan ni... =D

    ReplyDelete
  34. Kak ton pun kak ton la @ros_reeza..
    Hehhhe..
    Jangan kartun sudah.. =D

    ReplyDelete
  35. Bebudak ofis ni memang kreatif2 @babYpose..
    Hehheheh..

    ReplyDelete
  36. hahha.. kak ton dah jd fenomena..

    *aj, akak xtau ok tak, kalau sapu kat jari.. tp akak nak aj tgk link ni... ank dia pun kene ekzema jugak.. siap kene jari kaki lagi.. tu yg tiba2 tingat aj gtau kat jari tu... try guna apa yg dia guna...

    ni link utk tgk gambar jari kaki..

    http://aznizulhelmi.blogspot.com/2012/11/pasal-eczema-izzul-lagi.html

    ni link utk ekzema yg

    http://aznizulhelmi.blogspot.com/search/label/Eczema

    ReplyDelete
  37. Tu la kak @IntaNBerliaN, mana2 kak ton.....
    Thnaks kak... =D

    ReplyDelete
  38. Takde apa pun @Nina Maslizza..
    Hehheehhe...,
    Saje je.. =D

    ReplyDelete
  39. aloh3..comeinya.. kak tonn memang comei..hihihi

    ReplyDelete
  40. Hahhahaha..
    Ni kak ton gedik ni @Mimie Najib.. =D

    ReplyDelete
  41. hehe...
    dah macam bertanding utk PRU akan dtg je..hikhik

    ReplyDelete
  42. hahaha...nk jgk kak ton kak situ...adeh...

    ReplyDelete
  43. WAH.. KAK TON LAGI, NI MESTI SAYA TERTINGGAL BAS NI TAK TAU APE TU KAK TON...

    ReplyDelete
  44. Kena naik kapal terbang ni @fairus...
    Barulah laju...
    Hehhhehh..

    ReplyDelete
  45. ouhhh c kak ton tu.. hehe..kelakar lah dia tu..hehe

    ReplyDelete
  46. b/p kak ton .. "akak muda2 dulu pon tak secomel awak tau"

    ReplyDelete
  47. Hahhaha...
    Aah kak ton tu la @cik amal... =D

    ReplyDelete
  48. Terharu betul dengan kata2 b/p kak ton tu @[PCL]...
    Hehehhe..

    ReplyDelete
  49. alololoo...comey tak kak tun?
    comeeeyyy.... ^__^

    ReplyDelete
  50. nak undi parlimen mana nie??manifesto okay tak???hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  51. amboi...comeyyy kak ton!hikss>,<

    ReplyDelete
  52. haha... comel kak ton... comel smpai nk tampar2 pipi tuh...

    ReplyDelete
  53. Silap2 xlame lagi AJ da bertukar jadi kak ton.. Hehe

    ReplyDelete
  54. Betul.. Sgt menarik gambar2 ni

    ReplyDelete
  55. Kak ton territory @Azlan Strider....
    Manifesto akan pastikan rakyat Malaysia sentiasa comel...
    Hehhehhehee..

    ReplyDelete
  56. Thanks @Mime MF...
    Comel kan kan kan... =P

    ReplyDelete
  57. Aduh... Sampai nak tampar ni @Faizol Dee..
    Kejamnya..

    ReplyDelete
  58. Apa yang betul @baby comel??
    Hehhehe...
    Terblur pulak.. =D

    ReplyDelete
  59. ade laa jugak rupa calon bertanding :p nickname kak ton :D

    ReplyDelete
  60. hye kak ton junior...kohkohkoh....

    ReplyDelete
  61. Hahhahah.. Kak ton jr pun bolehlah @Deqla Manjew...
    Hehhehe.. =D

    ReplyDelete
  62. ya allah kenapa kak ton femes sngt ni? hahaha kompius ai

    ReplyDelete
  63. Sebab ayat comel kak ton tu la kak @N.Aima K.... =D

    ReplyDelete