Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 13 March 2013

WW #32 : Rutin


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA


Rutin harian kat ofis......
Kadang tu muka polos jugak......
Heheheheheheh...

P/s : Kak Ton AJ Comel Tak???
Hakhakhaktuihhh =P

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

71 comments:

  1. comelll kak ton oi.. hahaha. :p

    ReplyDelete
  2. hahahaha..mmg comel!
    siyes husb akak x suka giler iklan tu. hahahaha. gedik lebih!

    ReplyDelete
  3. wahhh so sweet comel... pandai buat gif nie

    ReplyDelete
  4. hehehe macam mana pun maintain comey

    ReplyDelete
  5. ala tomey dia.acaner nak wat pic camni la..hikhik

    ReplyDelete
  6. Siapa yang comel @Cik Nur™..
    Kak Ton ke?
    Hehheheheh...
    Tq3... =D

    ReplyDelete
  7. Hahhahaha... Aah @are_lin@yu..
    Kat umah malas....
    Kang mesti lama depan cermin... =D

    ReplyDelete
  8. Kelas kak Ton kan @Hanida Moss...
    Kahkahkah... =D

    ReplyDelete
  9. Hahahhha... Samalah kak @Sue-Rya Qistina..
    Tapi bila tengok iklan tu mesti gelak.... =D

    ReplyDelete
  10. kerja kerja.. petang ni boss ada meeting..

    ReplyDelete
  11. Thanks Acik @Aku Penghibur..
    hahhahaha.... Baru belajar camni la....
    Ari2 nak buat gif... =P

    ReplyDelete
  12. AJ ada buat tutorial kat entri semalam ni kak @AQ Eyfa..

    ReplyDelete
  13. Hehheheheh.... Boss yang ada meeting @Al Kisah..
    AJ ada dating...
    Ehhh???

    ReplyDelete
  14. tudia...hari-hari wat camni ker, patutlah keja tak siap-siap, hehe...

    ReplyDelete
  15. Hahhahhaha.....
    Siaplah @Orga, separuh jalan...
    Kihkihkih... =D

    ReplyDelete
  16. amboiii gila edit gmbo camni la pulak yer....hihi...deqla kalo ke opis x mekap..sbb mls.. huhu

    ReplyDelete
  17. Biasalah @Deqla manjew..
    Terpengaruh.... Hahhahahha....
    Salahkan Hanida Moss... =P

    ReplyDelete
  18. rajin betul AJ update blog..papepon AJ memg comel:-)

    ReplyDelete
  19. kak ton xchomel, AJ chomelllll :D hehee ^_________^

    ReplyDelete
  20. salam kenal ayu..datang singgah balas dan follow sini..chumell

    ReplyDelete
  21. Maceh @Seneorita Baharin..
    Dah kembang bermangkok2 dah ni...
    Hehheheeh..

    ReplyDelete
  22. Salam kenal kak @Zee Suhaini... =D
    Terima kasih...

    ReplyDelete
  23. Tapi rasa tak boleh challenge kak ton lagi tu @Sally Yatiey...
    Hehehheh..

    ReplyDelete
  24. rutin dia make up dlm ofis ye? :P
    hehe ..
    comel ^^

    ReplyDelete
  25. Hahhahah.. Aah @michelle De hunny, malas nak mekap kat rumah...

    ReplyDelete
  26. wah..mentang2 bagi tutor gif aritu..terus tunjukkan hasil..hehehe..btw as long bos tak marah apa salahnya..hahha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  27. Hahhahaha... Kenalah bagi testimoni @Azlan Strider..
    Ehhh???
    So far taklah..
    Lagipun kejap je kalau mekap kat ofis..
    kalau kat rumah je jadi berjam2... =P

    ReplyDelete
  28. OO nak ikut iklan kat tun tu yeh?? hehe
    Come kak Tun!!!

    ReplyDelete
  29. Kak @hainom OKje, tak rela jadi kak ton....
    Hehhehe..

    ReplyDelete
  30. Cute sangat..mesti suka mekap2 AJ ni kan..

    ReplyDelete
  31. Serius cntik. AJ nnti share tang bab lipstick lak. :) :)

    ReplyDelete
  32. he3...sempat lagi tu.....remy nak lap peluh pun tak da masa...he3

    ReplyDelete
  33. Bab lipstick @nanieybarnieylurviey??
    Alamak macam tak berapa tau je...
    Heheheeh..

    ReplyDelete
  34. @Remy hazza, kat sini apa pun sempat.....
    Tidur je tak berapa nak sempat... =D

    ReplyDelete
  35. smpt lg tu ha.....ni tgh gian gan .gif ea AJ...hihihi :p

    ReplyDelete
  36. Kak Ton juga yg comel...hahahaha~
    xmenahan kak ton,xtgk ic nmbr la tu,umur da lanjut masi ckp comel.wakakakakakaka.

    AJ comel ~

    ReplyDelete
  37. Hahhaha...
    Tu la @Eca Dwinky Asha..
    Kak Ton, Kak Ton... =D
    Pandai cari trademark nak lariskan jualan.... =D

    ReplyDelete
  38. Itu sentiasa @Nadia Johari.... Imej2...
    Hehehhehe.. =P

    ReplyDelete