Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 6 March 2013

WW #31 : HARAM Tak??


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Copy gambar ni dari facebook...
Agak-agaknya HARAM tak makan kek coklat yang ade oink-oink berenang-renang ni??
Hehehhehhhhehe....... =P


P/s : Happy Nampak Oink-Oink Tu...


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

49 comments:

  1. erkkk..wpun x haram..tpi xleh nak makan kot..hehehe

    ReplyDelete
  2. Hahhahaah... kak @AQ Eyfa, pelik je pulak kalau nak makan tu kan....
    Hehehheh..

    ReplyDelete
  3. err..dalam byk2 benda, asal benda tu jadi pilihan...

    adehh...terbantut terus kot nak mkn...hahahah

    ReplyDelete
  4. haram tu idok le tp rasa2nya tak teringin nak sentuh

    ReplyDelete
  5. Hahahaha... Tu la @Cik Nur™..
    Putus selera jap walaupun oink-oink tu happy berenang-renang kan... =P

    ReplyDelete
  6. hehhe nampak comey le plak "benda alah" tu.tapi ttp tak sudi menjamahnya..morning dear :)

    ReplyDelete
  7. Kak @umi alya, tu la tu..
    Walaupun nampak comel je pink2 dalam tu kan....
    Hahahhaah...

    ReplyDelete
  8. Morning kak @Nur Fahz...
    Tu la tu..
    Tak gamak lak nak makan... =D

    ReplyDelete
  9. @Cik Nur™ even pejam mata pun terbayang2...
    Hehehhehe..

    ReplyDelete
  10. hahahaha..xkan lalu nak makan punya kalau ternampak oink oink itu

    akak dah update majlis nikah jay kat blog :D

    ReplyDelete
  11. SAYA TIDAK PASTI PULAK HUKUMNYA.. TAPI ELOK TIDAK PERLULAH MAKAN..

    ReplyDelete
  12. Haram tu tak la kak @Normi Nieza, tapi lalu ke nak makan nye..
    Hehheheh..

    ReplyDelete
  13. Putus selera kan kak @Sue-Rya Qistina..
    AJ dah tengok..
    Thanks kak... =D

    ReplyDelete
  14. Hehhehe....
    Tu memang tak makan walaupun memang boleh makan @fairus..
    Tak selera pulak.. =D

    ReplyDelete
  15. walaupun tak haram untuk makan, tapi tak sanggup kowt nak makan.. huhuhu

    ReplyDelete
  16. Lama tak dengar orang cakap word tu @Fahmi mohd razari..
    Hewhhehehe..

    ReplyDelete
  17. haha haram la kot..tp ada ka org melay nk beli cmni?haha

    p/s: sgt sedp beger tu..org sgt ramai klo mlm..dtg roger ok..ofcoz lah ada mcd kat dmnsara damai ni..bsr tau artis bersepah..haha

    ReplyDelete
  18. nak beli memang taklah @hazwan hairy..
    Mana tau pegi rumah kawan celebrate besday anak dia, dia hidang coklat ni....
    Hehehhehehe..

    ReplyDelete
  19. aduh....tpuk dahi jap bila tgk..hahaha...sronok oink2x tu berenang yerk... =.="

    ReplyDelete
  20. hihihi...tak sanggup nak makan gamaknya...bulat aje dalam tu walaupun ianya cuma coklat atau gula aising

    ReplyDelete
  21. Hahhahaha.....
    Kak @RamRamCute, betul..
    nampak comel je.... =D

    ReplyDelete
  22. Aaaaahhhhhhhh coklat tu sgt sgt omagad nak! tapi kena chiokkkkk! lol :D

    ReplyDelete
  23. Tapi ada oink2 renang renang di tepian pulak kan @Hanida Moss..
    Hehehhe..

    ReplyDelete
  24. errr... xtau nk komen apa.. hahahaha

    ReplyDelete
  25. Comel sangat kot @Deqla manjew..
    Tu yang tak tau nak komen tu..
    Heheheheh..

    ReplyDelete
  26. Tak teringin nak makan ^_^ hehe

    ReplyDelete
  27. Hahhahahah..... Yeke @Sally Yatiey?? Sebab nampak oink2 kan.. =P

    ReplyDelete
  28. errr...gelinya nak makan...rasa macam...errr...diorang tengah duk dalam kolam najis aje sebab kaler coklat... =.=

    ReplyDelete
  29. Hehe. Sng hati je oink2 tu kan.. Adess mcm2 la..

    ReplyDelete
  30. assalamualaikum ayue...x lalu nak makan bila tengok...:)

    ReplyDelete
  31. nak kata haram...rasanya tak tak...... kena lemas kan semua oik2 tu dulu...pastu buang...he3

    ReplyDelete
  32. Hahhahahah... Ya ampun @Sunah Sakura, sampai macam tu sekali bayangnya....

    ReplyDelete
  33. Waalaikumussalam Mama @Mas Zull..
    Hahhahhah.. Samalah sini pun..

    ReplyDelete
  34. Hahhhahah... Ade pulak kasi lemas dulu @Remy hazza.... =D

    ReplyDelete
  35. errr... tak mampu nak menelannya.

    ReplyDelete
  36. Hahhahahah... @Mieya Atiera tak dapek den nak nolong ee... =P

    ReplyDelete
  37. haram lah kot sebab dah dibuat ikut bentuk tue

    ReplyDelete
  38. walau tak haram rasanya tak gamak nk telan

    ReplyDelete
  39. Haram bentuk je kot kak @Mrs Velentine...
    Tapi kita pun tak gamak nak makan walaupun "halal"..

    ReplyDelete