Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 26 March 2013

Terima Kasih Blogger PCL!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Tadi lepas lunch ada abang posmen datang ofis AJ....
Lepas tu dia ada hantar barang......
Tengok nama yang tertera kat consignment note tu, AJ tersenyum lebar.......
Dengan rakus dan tanpa belas kasihan, AJ rabakkan sambul tu... Okay tang ni memang nampak menipunya...
Kehkehkeh..... =P
Sopan santun AJ bukak sampul tu okay.......
Terus nampak ni......


Buku nota, sebatang pen dan sepucuk surat.....
Tang surat tu memang special... Siap ada gambar Kak Ton AJ lagi.... =D
Hehehheheheh..... Terima kasih PCL.....
AJ hargai sangat-sangat pemberian PCL....
Thanks sebab sudi bagi hadiah sempena pengomen tegar bulan Februari.....
Tak sangka pulak tercalon...
Yang bestnya, kat belakang buku nota tu ada sedikit info pasal projek MOSTI yang AJ tak penah tau pun.....
Secara tak langsung PCL dah bagi AJ 1 info berguna kat situ... =D


P/s : Thanks Again PCL... =D



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

50 comments:

  1. wah...bestnya...congrats AJ... ^_^

    ReplyDelete
  2. wah.. best.. bila cik ina boleh dapat mcm ni.. nk jugakkk
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. Hahaa..terima kasih kembali pd akak Ton kita nih.., pcl x dpt blogging serius hr ni sbb masih dlm 'bilik sejuk beku'..haha , teruskan beri sokongan ea..

    ReplyDelete
  4. Best kak @:: Mrs.Eady ::..
    Terasa dihargai sebagai blogger..

    ReplyDelete
  5. Selamat berseminar @[PCL]... =D
    Kak Ton ye... =D

    ReplyDelete
  6. wahh3 bestnyaa AJ.. :D
    btw kte tag AJ, jom join skali :)

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/2nd-giveaway-by-sd-and-mailey.html

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah... mmg best dpt hadiah dari bloggers ni kan...

    ReplyDelete
  8. Hehheheh..
    Tu la kak ton dapat pulak @Al Kisah.. =P

    ReplyDelete
  9. wah ! bertuahnya badan ... gambar PCL siap signature ya . Tahniah !

    ReplyDelete
  10. Wah, memang best. Mieya yang tengok pon, rasa teruja kemain !

    ReplyDelete
  11. wah aj bestnya..syok kan dpat adiah..hehe.tahniah ya

    ReplyDelete
  12. tahniah PCL keja kat mosti rpanya

    ReplyDelete
  13. best yer dpt...nak jugakkk..hihihi

    ReplyDelete
  14. tahniah AJ..saya pun pernah terima daripada blogger Nick Nashram sebab jadi pengomen tegar..hehe

    ReplyDelete
  15. pergghh...de pic kak ton comei lagi.. :)

    tahniahh..!

    ReplyDelete
  16. Wah.. Terbaik la.. AJ lagi pemes dri kak ton skg ni

    ReplyDelete
  17. Thanks @Ainim Suju..
    Tahiah untuk awak jugak.. =D

    ReplyDelete
  18. Hehhehehe...
    Takdelah @nanieybarnieylurviey..
    Mana boleh lawan kak ton.... =D

    ReplyDelete