Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 20 March 2013

Segmen Jom Pilih Hadiah


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Rasanya macam dah lama AJ tak join segmen....
So sementara tunggu masa nak balik, AJ join segmen ni kejap.....

Klik BANNER kalau nak join!


SYARAT-SYARAT
1) Follow dan like pages blog ni
2) Buat satu entry dan tampal banner kat atas yang di link kan terus ke entry ni*letak url entry dekat komen entry ini sahaja*
3) Pilih dua hadiah yang korang nak
4) Follow dan like pages sponsor
5) Pemilihan pemenang melalui random dan top reffral
6) Tamat 30/3/2013

AJ nak...........

PEPLUM dan HANDPHONES CASING

P/s : Jom memeriahkan segmen... =D

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

32 comments:

  1. Selamat bersegmen AJ :D Good luck ^________^

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen AJ..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. Hye2... Singgah sini dri segmen sama ! ^_~

    ReplyDelete
  4. gud luck AJ :) rose pun join sama

    ReplyDelete
  5. terbang dri segmn yg sama..gud luck..(^_^)

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  6. eh...hadiah blh plih la...best yer....nk peplum gak..hihihi..all the best AJ..hope tercapai nnt :)

    ReplyDelete
  7. Thanks @ayut..
    Insyaallah kalau ada rezeki... =D

    ReplyDelete
  8. From the same segmen :D visti mine too <3

    http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  9. Selamat bersegmen.. Best nye pilih2 hadiah

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen sama....
    jom join nie pulak..

    http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/1st-giveaway-by-linas-journey.html

    ReplyDelete
  11. salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  13. awk jom join GA
    http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/04/giveaway-by-di-2.html
    hadiah sgt menarik =)

    ReplyDelete