Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 8 March 2013

rogol.blogspot


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Tadi sajalah AJ check nuffnang yang berpendapatan rm9.xx tak gerak-gerak tu....
Sambil tu check sekali keyword yang sangkut kat blog AJ ni...
Tetiba pulak ternampak keyword pelik ni...
"ROGOL.BLOGSPOT"
Sampai 4 carian pulak tu......
Kelakar pulak rasanya...
Seingat AJ takde pulak AJ tulis pasal perogol....
Macam mana pulak lah rogol.blogspot tu boleh sangkut sampai ke sini....?
Alamak, blog perogol ke blog AJ ni????
Ngeri pulak rasanya.......
Aduh macam-macamlah keyword ni.......
Kelakar seram AJ tengok... =P


Siapa yang cari tu, maaflah ye...
AJ tak sorok perogol dalam blog AJ..
Hikhikhikhik...
Cer cari kat blog lain..... =P

P/s : En. Nuffnang taknak bagi CPUV ke ek??? =P

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

57 comments:

  1. kah kah kah...perogol ke mangsa rogol yg gugel tu? selamat hari wanita. Terima kasih sbb sudi baca n3 khas hari wanita oleh nealopah!

    ReplyDelete
  2. Tu yang tak tau tu kak @nea lopah..
    Kehkehkeh.... =P
    No problem kak...

    ReplyDelete
  3. Macam manalah boleh ada keyword macamtu kan ^_^ hee

    ReplyDelete
  4. cmner nk bold kan tulisan komen ni ayue?

    ReplyDelete
  5. ish mcm2 la..x psl2 blog AJ dinodai si perogol..kahkahkah

    ReplyDelete
  6. ehehhe, adoihaii pelik3 kan keywords yg hadoo..kelakar lah..hihihi

    ReplyDelete
  7. hehe...tershashul lah tu AJ ,jumaat jumaat macam ni..hehe

    ReplyDelete
  8. x de keje org yg cari tu..main taip jer..

    ReplyDelete
  9. Salam,

    sape lah yg cari tu yee...
    lama jugak tak tgok duit kat nuffnang tu...uhhuu..

    psstt.. mekaseh singgah blog saya...

    ReplyDelete
  10. Tu lah @Sally Yatiey..
    Akak pun pelik...
    Hehhehehe..

    ReplyDelete
  11. Tu la tu @Deqla manjew..
    Ternoda blog i hokeyh...
    Hehehehhe...

    ReplyDelete
  12. Hehehheh..
    Sampai 4 kali tershashul nye tu kak @hainom OKje..
    Seram... =P

    ReplyDelete
  13. Tu la tu kak @aquagugurl...
    Entah perogol mana dicarinya tu....
    Hehheheh...

    ReplyDelete
  14. Salam @CiKPuaNLawA....
    Itulah...
    Takde mende lain ke nak cari??
    Tapi ada ke blog tu ek??
    Hehhehe..

    ReplyDelete
  15. hahaha..klkar ok..tergelak2 dibuatnya..
    sama mcm keywords saya juga haritu..mengarut betul mereka yang cari tu..hahaha..

    eh, blog AJ jgn sorok2 perogol tau..bhya.. :p

    ReplyDelete
  16. Confirm tak sorok punya @Mimie Najib...
    Hehhehehe... =p

    ReplyDelete
  17. haha..ada2 jak yg dorang cari...

    ReplyDelete
  18. "AJ tak sorok perogol dalam blog AJ.." OKAY AYAT NI KELAKAR XD

    ReplyDelete
  19. Tu la @Mrs Velentine..
    Carian tak masuk akal pulak... =P

    ReplyDelete
  20. Hehehheeh... Spontan je terkeluar @AmyZana... =D

    ReplyDelete
  21. mungkin AJ ade merogol sesiapa dengan entry Aj kot..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  22. haha..pelik btl..first time dya dgr nama url rogal.blogspot.haha

    ReplyDelete
  23. Itu lah @dya bunga....
    Pastu blog yang takde kena mengena pasal rogol2 pulak tu...
    Hehheheh...

    ReplyDelete
  24. dahsyat nyer....bikin takut...hehe

    ReplyDelete
  25. haha.. mesti yg masuk blog AJ kecewa sbb x dpt apa yg diorg cri..

    ReplyDelete
  26. Rogol? aduhh, siapalah punya angkara ni ye kakak. ish,ish,,

    ReplyDelete
  27. ada jugak orang search blog macam tu..harharhar..

    ReplyDelete
  28. kihkihkih....
    ada saja yg nk cari menda x elok ye....

    ReplyDelete
  29. ADA KOT PERKATAAN ROGOL YANG TERSELIT-SELIT DALAM BLOG AWAK NI..

    ReplyDelete
  30. Hai. :) Salam perkenalan. Mari join sini. ^^

    http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

    Untuk tingkatkan pageview, followers and traffic korang meningkat hingga tahap AWESOME!!

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segment-lick-exchange-affie-by.html

    Thanks dear!!

    ReplyDelete
  31. AJ ditag.. Sini

    http://liyanazhar9392.blogspot.com/2013/03/fd-creatives-giveway-by-miminadam.html

    :)

    ReplyDelete
  32. mak ai.. mcm mcm benda pelik yg di serach org2 skrg ni hahaha

    ReplyDelete
  33. entah sapelah yg search menda2 cmtu...

    ReplyDelete
  34. Pelik betul lah orang yang mencari keyword nie,. Seram pon ada

    ReplyDelete
  35. haishh..siapalah yg mencari tu...

    ReplyDelete
  36. Tu la @Anis Athia....
    Nak tergelak pun ada tau....

    ReplyDelete
  37. Tu memang biasa @Karukord jagau...
    Tapi pelik bila tuju ke sini pulak....
    Hhehheh...

    ReplyDelete
  38. Pelik sangat @adzairdawati makdara....
    Ada ke cari blog rogol...
    Hehehheh...

    ReplyDelete
  39. Keyword kelakar seram ni @Mieya Atiera...
    Heheheheh...

    ReplyDelete
  40. Sapa lah yg cari blog camtu...huhu lucu pun ada

    ReplyDelete