Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 22 March 2013

Promo : MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

LISTEN!!! LISTEN!!! LISTEN!!!
Pagi ni AJ nak promo sikit....
Kepada korang, korang, korang, korang dan korang semua yang baca entri ni......
Jomlah memeriahkan GA anjuran Blogger Mak Dara....
Rugi kalau tak join......
Banyak hadiah-hadiah menarik dari penaja-panaja yang kacak dan cantik bergaya.....
Ada 56 hadiah kesemuanya.....
AJ pun sponsor hadiah jugak tau.... =D
Klik BANNER kalau nak join!!!!!!
Tarikh tutup : 31 Mac 2013

Syarat dia simple je....
1. Follow Blog Bicara Mak Dara
2. Buat entri dengan tajuk 
"MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara"
3. Masukkan Banner Di Atas Ke Dalam Entry dan Linkkan Ke Entry Ini.
4.Tag 3 Orang Rakan Anda Untuk Menyertai GIVEAWAY Ini.
5 . Copy paste senarai penaja di bawah ke dalam entry anda itu. 
SheilaSalim, MrsVelentine, PuanGojes, MasZull, SeneoritaBaharin, Hazmanakaspecies1980, NadiaFarahida,Keyme, mamahannybunny, SiMatatajam, DayangDeno, AimanAziz, SuWaRaEntertainment, BetaKupu, SyidaRasyida, HanaMaroo, DatinTyka, ShimaMazlan, MimeMF, ZamaniAbe, NormiNieza, SayaSukaGelak, CTCHEERY, ERAY, AYUEJEAN, Lynn Si Pipi Merah, Kesuma Angsana, Kyle Kesha, Mohd Ridzwan
6. Setelah selesai sila tinggalkan Url link entry di kotak komen dalam entri GA Mak Dara tu.(Bukan kat blog AJ...)

Satu Giveaway, 30 Penaja, 
56 Hadiah, Siapakah Yang Bertuah?
MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

Jangan lepaskan peluang....
Kita tengok siapakah Blogger Bertuah tu... =D
Gudluck kepada semua yang akan join GA ni okay.....

P/s : AJ boleh join tak Mak Dara???
Kehkehkeh... =P



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

165 comments:

  1. alamak bestnyaaaaaaaaaa
    tapii mood tgh MALAS huhuh
    macam mana nie dik ??

    anyway gud luck for u !

    ReplyDelete
  2. wahhhh ... menarik !! insyallah nk join ^^ gudluck AJ ^^

    ReplyDelete
  3. AWAK JOIN ERK? SEMOGA BERJAYA.. :)

    ReplyDelete
  4. good luck AJ..insyallah nanti kalau sempat lan join contest nie..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. terima kasih AJ kerana sudi join giveaway Mak Dara ini ya.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Jadi, nantikan keputusannya tak lama lagi ya..

    ReplyDelete
  6. heee, AJ kte pong boleh join Makk dara cakap..ekekeke.. :D

    ReplyDelete
  7. akak pun salah seorang penaja (SuWaRa Entertainment). tapi x aci la kalau akak join sama. hehehe

    ReplyDelete
  8. wah menarik nie....mg bertuah yer

    ReplyDelete
  9. Dari GA yang sama .. good luck :)

    http://beyondtotheinfinity.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  10. Wahh cam best ni.....kalau sempat nak join jugak....neway Goodluck !! :D

    ReplyDelete
  11. Nanti rajin sikit joinlah ye kak @ieda immi... =D

    ReplyDelete
  12. Tu lah kak @Sue-Rya Qistina.....
    AJ pun promo je ni...
    Tapi tak tau la kot2 MD tercount sekali.. =D

    ReplyDelete
  13. good luck AJ..MV dtg klik2 british

    ReplyDelete
  14. AJ tak join pun kak @Mrs Velentine..
    Tapi MD count sekali....
    Hehhehehe.. Niatnya nak promosi kan GA tu je... =D

    ReplyDelete
  15. KA pun x joinlah kot sbb dah sponsor mungkin cuma war2kan nanti aje hehehe

    ReplyDelete
  16. selamat bersegmen k...

    insaallah kalu sempat hari isnin mselim3 baru join..

    mselim3

    ReplyDelete
  17. MD dah tercount AJ punya sekali kak @Kesuma Angsana..
    Niatnya gitulah, nak promosi..

    ReplyDelete
  18. Thanks @Mohd Selim Zainal...
    Okay, join jangan tak join...=D

    ReplyDelete
  19. AJ jd sponsor ea....terbaikkk!hihihi ^^ moga segmen ini berjaya :)

    ReplyDelete
  20. Bende kecik je @ayut..
    heheheheh.. =D

    ReplyDelete
  21. BW n follow dr GA yg sama:

    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    Salam Ukhuwah...

    ReplyDelete
  22. amboi2 enak...besnya ada hepi hour..hik3

    ReplyDelete
  23. hai..saya singgah dari GA yang sama..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  24. singgah dari GA yang sama.. good luck :)

    http://anisanisa33.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  25. Mak aiiii..ramai nye penaja! antara GA yang hebat tahun ni.

    ReplyDelete
  26. Tag je sesiapa yang nampak kat dashboard tu @Fahmi mohd razari..
    Hehhehhehe..

    ReplyDelete
  27. salam kenal...singgah sini dari GA yang sama....dan follow sini sekali...all the best ya... ^_^

    http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  28. ALL THE BEST!!..

    http://bahrain-info.blogspot.com/2013/03/luahan-seorang-ibu-terhadap-anaknya.html

    ReplyDelete
  29. nnt nad join..kat umh bru line ok..kat umh sewa line mcm haram

    ReplyDelete
  30. dri segmen yg sama..done follow you..http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  31. MV join jer..tapi rasa x sedap pulak..hehehe..kalau menang pun mungkin hadiah akan bagi pada yang lain

    ReplyDelete
  32. Gud luck yer...

    pssttt..wah jadi funder jugak aj!

    ReplyDelete
  33. SALAM >>> SEGMEN YANG SAMA > > > http://jmbelog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  34. Assalamualaikum..
    singgah dari segmen yang sama (:

    http://www.azhafizah.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  35. anis dari ga yang sama.

    http://musicloveanisa.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    jom baca entri ni.khas utk wanita.moga bermanfaat

    http://musicloveanisa.blogspot.com/2013/03/sebenar-benar-bahagia-wanita-aku-terima.html

    ReplyDelete
  36. good luck awk..

    jom join ni pulak.http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  37. Good luck dear!!

    singgah dari GA yg sama

    jemput singgah!!

    http://kringg.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_23.html

    ReplyDelete
  38. saya dah join walapon sy pnaja jgk..:)

    ReplyDelete
  39. Dari segmen yg sama...

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  40. segmen yg sama gak.. ^_^

    http://ccicutedollylicious.blogspot.com/

    ReplyDelete
  41. Aah kak @nea lopah..
    Niatnya entri nak promosi kan je..
    Tapi dah dicount sekali... =D

    ReplyDelete
  42. salam AJ..

    Singgah dari segmen yang sama..all the best ye :-)

    TQ AJ sudi sponsor..

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  43. Salam kak @RamRamCute..
    ALaaaa... Benda kecik je kak....
    Gudluck ye... =D

    ReplyDelete
  44. Jalan-jalan sini :)
    Dari segmen Mak Dara jugak.

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  45. singgah sini..kalau naik sampan lambat..naik la bot..cepat sikit..hehe :)

    ReplyDelete
  46. cik retis...
    nak GA!!!! hehehehe

    ReplyDelete
  47. sajer ronda ronda disini didalam segemen yang sama

    http://aiskosong.com/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak-dara/

    harap pengunjung disini comment juga di page saya yea... nanti saya balas semula... keputusan akan diketahui tidak lama lagi good luck semua

    ReplyDelete
  48. balas kunjungan dan follow sini...

    http://salmikhairil.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  49. terjah balik ye...hehehe...thanx coz singgah blog sy...n'way gud luck jugak!!!

    ReplyDelete
  50. didiey dah lama follow aj ni..hehe..
    bestnya aj sponsor.. :D

    ReplyDelete
  51. Mahal sangat kalau nak beli bot @Adilah Asari.. =D

    ReplyDelete
  52. Wahhhhh @missmeraa..
    Retis kah?? kehkehkeh.. =P

    ReplyDelete
  53. Thanks ye @~didiey~..
    Alaaa... Biase2 je... =D

    ReplyDelete
  54. cik ina datang balas kunjungan....

    ReplyDelete
  55. saya rasa awak kena naik kapal terbang..hehe..(^_^)

    ReplyDelete
  56. balas kunjungan ke blog sponsor :)
    http://www.fatindiana.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  57. Alamak... mahal pulak nak beli kapal terbang kak @Eyma su.. =D

    ReplyDelete
  58. Thanks @Dianaa..
    Ala sponsor kecik je... =D

    ReplyDelete
  59. membalas kunjungan dan follow..:)

    ReplyDelete
  60. ponnn...ponnnn...ponnnnn

    Oshin datang dari segmen Mak Dara ~

    http://gurlgemini.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  61. Assalamualaikum w.b.t . Salam perkenalan . Follow sini (:

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  62. hye
    dtg bls kunjungan ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  63. datang balas kunjungan.. tq sudi singgah blog Anis.. good luck untuk akak jugak :D

    ReplyDelete
  64. balas kunjungan.... gudluck :)

    ReplyDelete
  65. singgah sini balas kunjungan AJ... :)

    ReplyDelete
  66. Salam..membalas kunjungan ke blog AJ dan follow :) salam kenal..

    ReplyDelete
  67. balas kunjungan awk dan follow sini ^^

    http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  68. mOrning...singgah sarapan kat sini..=)

    http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  69. saya dah follow awk thanks ye http://mizi123.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  70. Good Luck..
    membalas kunjungan dari segmen yang sama:)

    ReplyDelete
  71. Blas kunjungan juga.. semoga berjaya ye dear... hehehe

    http://www.ladyainaa.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  72. yeahh bebeh...good luck dear!!! kot bertuah dpt hadiah mcm2 tuh...hee :D

    ReplyDelete
  73. shad datang sini balas kunjungan,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html
    -good luck-

    ReplyDelete
  74. mai follow balik nie..

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  75. Miss Purple singgah dari GA yang sama and done follow awak.. :)

    http://milopurple.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  76. salam... deno datang dari segmen mak dara! JOM? http://dayangdeno.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  77. dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  78. Jom join ramai-ramai.bagi support kat Mak Dara.

    ReplyDelete
  79. bw sini http://www.kisahemasputih.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  80. datang singgah sini
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  81. salam perkenalan...sy pun join segmen Mak Dara ni... jemput singgah ya http://eryati.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_25.html

    ReplyDelete
  82. 836,dtg dr segmn yg sama.slm kenal

    ReplyDelete
  83. Gudluck AJ... hehehe...

    thanks tau sbb terjah blog wan...

    p/s: cantik header...

    "keep smiling"
    ^_^

    ReplyDelete
  84. wah... ramainya peminat
    akak dari segmen yang sama
    good luck untuk kita juga yer.. :)

    ReplyDelete
  85. balas kunjungan ke blog sponsor... ^_^

    ReplyDelete
  86. dari segmen yg sama.. hai AJ.. =) selamat bersegmen n ber GA
    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html?showComment=1364706545676#c180484766468552121

    ReplyDelete
  87. No problem @wan niahix...
    Ni pun nak tukar dah header tu...
    hehehhehe..

    ReplyDelete
  88. Hye AJ thanks for bw !!

    Good Luck ok ~

    ReplyDelete
  89. salam... singgah balas. saya pon join jugak.. slamat ya :)http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  90. Salam kenal :) aida datang dari GA yang sama.. hope kita sama2 bertuah :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    ReplyDelete
  91. Blogwalking! Wah tahniah sebab tersenarai :) http://www.bicaramakdara.com/2013/04/pemenang-malaysias-next-top-lucky.html

    ReplyDelete
  92. datang dari segmen yang sama, goodluck kak :)

    ReplyDelete
  93. http://cikarinasukataip.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html arina singgh sini done follow =)

    ReplyDelete
  94. Thanks sudi singgah blog santai ayu...dtg lagi ya...

    ReplyDelete
  95. singgah sini..kalau sudi jmpot join ga hani..http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

    ReplyDelete
  96. salam.. saya datang membalas knjungan dari segmen yang sama..maaf sebab lambat balas knjungan.. =)
    jgn mare ye.. hehehe

    ReplyDelete
  97. Salam semua... jom join giveaway saya.. boleh menang FREE Alpha Lipid product
    http://insideoutsideofmine.blogspot.com/2013/05/1st-giveaway-contest-by-aween-alpha.html

    ReplyDelete