Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 4 March 2013

Perubahan


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

AJ rasa macam nak buat perubahan kat blog ni...
Tapi tak tau pulak nak start dari mana....
Nak ubah apa....
Bila boleh dikatakan tahap hari-hari menghadap blog...
Bosan jugak bila tengok header sama selama sebulan, kaler sama...
Nak ubah besar-besaran kang, lain pulak jadinya....
Hahahhahhaha...
AJ ni boleh dikatakan makhluk perosak jugaklah...
Aritu pun nyaris-nyaris nak hilang blog gara-gara tak back up template pastu pandai-pandai sendiri nak usik-usik coding....
Panik sekejap...
Tapi nasib baik berjaya kembali seperti biasa.......
Kalau tak... 4 hari 12 malam menangis-nangis......
Padan muka...
Sekarang ni tengah fikir...
Apa yang nak diubah???
Huhuhuhuhuh........


P/s : Think... Idea...

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

53 comments:

  1. AJ..dah cun ni..nak ubah tang mana lagi? ;D

    ReplyDelete
  2. Herhehhehheheh... Gatai tangan kak @aquagugurl...

    ReplyDelete
  3. Baru fikir je kak @Sue-Rya Qistina...
    Belum nak ubah lagi...
    Heheheh..

    ReplyDelete
  4. header AJ chomel je, hee, suka tgok, kalo nak hias2 lg boleh je kn, nk bg lagi meriah katanyaa..hehe..btw suka dtg blog AJ.. :D

    ReplyDelete
  5. Thanks @Seneorita Baharin....
    Serabut pulak tengok sebenarnya...
    Ke dah bosan... Hhehehhe..

    ReplyDelete
  6. cer ubah template tukaq warna lain plak AJ...dah kata busan tgk warna sama hihi...

    ReplyDelete
  7. boleh jek nk buat perrubahan tp pastikan blog x berat eh..hihi

    ReplyDelete
  8. AJ yg rajin...kalau pcl yg maleh ni, ikuy mood je..

    ReplyDelete
  9. Ingatnya nak macam tu la @mrs eyza....
    Tapi tak jumpa lagi yang sedap macam coklat daim... Ehh??

    ReplyDelete
  10. Okay @Deqla manjew, tu memang pastui..
    Kalau berat nanti AJ sendiri yang malas nak bukak blog sendiri..
    Hahhaha...

    ReplyDelete
  11. sama la. at least AJ ok lagi. kalau akak mesti hancus blog. bukan apa bila dok deco deco blog tu jadi ntah hape hape. tak tau nak balik ke pangkal jalan.

    ReplyDelete
  12. biasa tu... kita selalu tak puas hati bila tgok blog org lain cun melecun... walhal kita punya dah ok

    ReplyDelete
  13. AJ ni spesis cepat bosan @[PCL], tu la masalahnya...
    Hehehehehe....

    ReplyDelete
  14. AJ pun kadang macam tu kak @wantie..
    Tau2 dah sesat jalan...
    Hehehhehe..

    ReplyDelete
  15. Hehheheh... nak2 jenis maca,m AJ ni @Roslan Putra, jenis cepat bosan...

    ReplyDelete
  16. wow kot berjaya ubah tak sabar nak.tengok

    ReplyDelete
  17. tah AJ ni...dah ok dah ni, nak ubah apa lagi..biarlah dulu, nanti kalau boring, kitorang tegur, hehe...

    ReplyDelete
  18. dah okaylah AJ blog ni...cantik je saya tengok

    ReplyDelete
  19. kena minat tunjuk ajar orang yg pandai IT kalau nak adjust2 template blog ni....yg penting bukan saya...huhu

    ReplyDelete
  20. dah elok nie ayu..nak ubah apa lg?

    ReplyDelete
  21. blajar dri ksilapan.. x slh mncuba.. plg kuat klu rosak kena wat laen je...

    ReplyDelete
  22. Nak ubah apa kak AJ? Sekarang nampak okay dah blog akak ni ^_^ Saya pun jenis cepat bosan tengok blog sendiri takde perubahan, sebab tu saya selalu tukar header & background blog ;) hee

    ReplyDelete
  23. SUDAH CUKUP MENARIK NI.. :)

    ReplyDelete
  24. kita sama..teringin nak buat perubahan tp tak pandai..

    jadi nur nak serahkanpada yg pakar..hihihi

    ReplyDelete
  25. kenapa nk ubah,dah rs boring eh?
    as long kalo selesa x payah la tukar.hehe

    ReplyDelete
  26. so far ok je.. tapi kalau nak try main tukar color.. :D kreativiti aj yang punya..

    ReplyDelete
  27. Hahhaha.... Oh camtu pulak ye @Orga.. =D

    ReplyDelete
  28. Hahahahah... Betul tu @the malay male...
    AJ aritu nyaris je...

    ReplyDelete
  29. Yang tang nak buat lain tu yang tak rela tu @Faizol Dee...

    ReplyDelete
  30. Ingat nak tukar header ngan background je la kot @Sally Yatiey..

    ReplyDelete
  31. AJ tak penah lagi bagi orang buatkan @Cik Nur™..

    ReplyDelete
  32. Aah.. Boring la jugak @Cik Aini...
    Heheheh..

    ReplyDelete
  33. Rasa nak ubah kaler je la @Al Kisah....
    Kalau lain takut langsung tak jadi kang...

    ReplyDelete
  34. Coming soon kot @nuyui a.k.a miss YUI...
    Heheeh....Sebab sekarang takde idea lagi..
    Tapi nak tukar...

    ReplyDelete
  35. Ghajin betoi ubah2 template noo.. ni dah ok.. kalau blog teman, lagi malas nak ubah.. Statik jaa..

    ReplyDelete
  36. rajinnya :) nak perubahan ye?.

    ReplyDelete
  37. Rasa nak tukar kaler sikit2 je @ros_reeza..
    Hehhehe..

    ReplyDelete
  38. semua dah cantik....hehe...tapi sesekali nak tukar selera okey gak kan...=D

    ReplyDelete
  39. Hehehhe... Thanks @nini..
    Tapi semua bergantung kat kerajinan la... =D

    ReplyDelete
  40. Rsa mcm da ok.. :) hehe. Nani selalu ubah tp ubah header. Ada je nk godek header tu. grrr

    ReplyDelete
  41. Tu la @nanieybarnieylurviey, ingat nak godek2 mende tu je...
    Kang godek lain risau jadi lain pulak... Kang langsung berkubur blog ni...
    heheheh..

    ReplyDelete
  42. akak bab tukar2 ni minta org jer buat

    ReplyDelete
  43. AJ tak berani nak suruh orang buat kak @Mrs Velentine..
    AJ ni cerewet....

    ReplyDelete
  44. dh ubh ke..sorry lme x kunjung

    ReplyDelete