Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 7 March 2013

Pertandingan Tagline Visionnaire


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

AJ nak join segmen ni pulak....
Sebenarnya AJ ni takdelah kreatif sangat bab-bab reka-reka, or fikir tagline ni..
Tapi AJ cubalah nasib..
Mana tau tagline AJ yang paling cute ke....
Kehkehkeh.. =P

Klik BANNER kalau anda kreatif... 
Tarikh tutup : 31 Mac 2013, 12 PM

Tagline rekaan AJ :

Visionnaire Menjana Remaja Lebih Bervisi

P/s : Best ke Tak Best?

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

40 comments:

  1. ahhah akhirnya akak join juga..haha..terima kasih sgt2 sbb sudi...btw not bad sedap! gudluck tau..

    ReplyDelete
  2. Memang akak nak join @hazwan hairy..
    Tapi nak fikir tagline dulu...
    Hehehhehehe.....

    ReplyDelete
  3. boleh tahan jugak tag line tu..good luck eh AJ.. :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. WAH...AWESOME TAGLINE TU
    GDLUCK SIS

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen kak ayu..:-)

    ReplyDelete
  6. pcl ckp dia nk join. ..xde plk entrinya, btway gud luck ayu..

    ReplyDelete
  7. Best2! :D kreatif la AJ neh.. ^_______^ Good luck sis AJ chantek...heee

    ReplyDelete
  8. Ya Allah..silap lagi...tak dan nak cancel..hahaha....

    Semoga berjaya Ayue..!

    ReplyDelete
  9. gud luck AJ, esok pcl plk nk join...

    ReplyDelete
  10. not bad.....
    simple tapi penuh erti......
    semoga berjaya

    ReplyDelete
  11. owh saya kurang kreatif bab nih :)

    ReplyDelete
  12. PCL nak fikir dulu kot @mamaDiana....
    Hehehhe.... Thanks... =D

    ReplyDelete
  13. Tapi @Seneorita Baharin punya lagi best kot...
    Hehhehe... =D

    ReplyDelete
  14. Thanks @[PCL].... Join2...
    Mesti lagi gempak ni.. =D

    ReplyDelete
  15. Samalah AJ pun @Karukord jagau....
    Hehehhe... saje cuba2 je ni... =D

    ReplyDelete
  16. nini malas nak pk tagline...hehe

    ReplyDelete
  17. kalau dah rajin nak fikir, joinlah @nini...=D

    ReplyDelete
  18. emmm cmnana AJ...pcl baru jer join td..

    "Mengorak Langkah Bersama Kemajuan Visionnaire Mampu Merialisasikan Kehendak Remaja Dan Dewasa Masa Kini."

    gempak tak?? AJ Good Luck utk kamu jugak..

    ReplyDelete
  19. Gempak gila @[PCL].......
    Semoga berjaya.... =D

    ReplyDelete
  20. assalamualaikum ayu....mama dtg dr segmen yg sama...:)

    ReplyDelete
  21. good luck AJ.
    kreatif juga AJ ni.
    boleh tahan tagline tu :)

    ReplyDelete
  22. haii. dari contest sama :)
    http://www.kisahemasputih.com/2013/03/pertandingan-tagline-visionnaire.html

    ReplyDelete
  23. Hai :-) dri segmen yg sama
    http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/03/pertandingan-tagline-visionnaire.html

    ReplyDelete
  24. Azwa datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/03/pertandingan-tagline-vissionnaire.html

    ReplyDelete