Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 18 March 2013

Peewwwiiittt!!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Pewiiiitttttt...... Ada sape rindu AJ tak???
Kehkehkeh...... =P
Janganlah perasan seolah-olah ada yang nak rindu-rindu kat kamu ye Cik AJ....
AJ rindunya nak jalan-jalan kat blog korang..
2 hari ni, AJ malas sangat nak on lappy....
Nak berblog pakai hp or Ipad pun malas..... Padahal depan mata je...
Macam tak berapa nak ade mood dan idea........
So kalau ada benda menarik depan mata pun still cam takde perasaan jugak kan kan kan...?
Sabtu AJ jalan-jalan Times Square sambil survey apa yang nak disurvey.....
Pastu Ahad pulak AJ pegi rumah kawan baik AJ, Ayu sempena majlis hari lahir anak sulung dia yang ke .... errrrrrrrrrr..... Berapa ek???
Alamak, tak tau pulak... 5 tahun kot... =P
Heheheehheheehhe.......
So arini, AJ nak merangkak-rangkak BW kat blog korang pulak...
Tungggguuuuuuuuu tau...
Siap-siapkanlah ayam golek sorang sekor ek....
Ehhhh?????! Over pulak..... =P


P/s : Siapa RINDU AJ angkat tangan......

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

48 comments:

  1. aloo..ingtkan ade pic ayue..
    dapatlah lepas rindu...
    hihihi

    ReplyDelete
  2. ALamak... Terharunya kak @Ratu Hatiku rindu AJ.... =D
    Hehhehe..

    ReplyDelete
  3. Hhahhahhaha....
    Takpe2, nanti AJ tepek gambo ye @Cik Nur™... =P

    ReplyDelete
  4. AJ pun rindu nak terjah2 @Hanida Moss..
    Hehhehe.. =D

    ReplyDelete
  5. AJ sampai awal pg tadi ke blog pcl..sory ari ni takde makan2...heee.

    ReplyDelete
  6. kalau dah datang penyakit M, mmg payah lah.. mmg tak dijenguk langsung blog tu. hehe

    ReplyDelete
  7. Laaa... Yeke @[PCL]?
    Takpe petang kang sediakan lah lempeng2 ke..
    Jangan sediakan lempang dah la... =D

    ReplyDelete
  8. Tu la pasalnya @aisya..
    Padahal segala mende depan mata..

    ReplyDelete
  9. me miss u too AJ! hee ^______^ nampak komen AJ kt entry tersenyum sorg2 pulop, hehe..harini kak ton dah xde ke AJ?heheh :P :D

    ReplyDelete
  10. pewitt wow :) hahahah kelakarlah AJ nie ..:)

    ReplyDelete
  11. SAYA DAH ANGKAT TANGAN.. HEHEHE

    ReplyDelete
  12. Senyum2 tu terbayang kak ton lah tu @Seneorita Baharin tu...
    Hahhaha..
    Arini Kak ton cuti...
    Kehkehkeh... =D

    ReplyDelete
  13. Hahhahah...
    Yeke Acik @Aku Penghibur..
    Pasni boleh register masuk raja lawak..
    eh???
    Hehhehe..

    ReplyDelete
  14. Mana @fairus??
    Tak nampak pun...
    hehehheh..

    ReplyDelete
  15. yes, rinduuuu sangat ,, hihihi

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah ada gak yang rindu AJ ni ye @ros_reeza...
    Heheh..

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum ayue...rindu sesangat...;)

    ReplyDelete
  18. Di tunggu kedatangannya...hehe

    ReplyDelete
  19. Terima kasih AJ kerana rajin komen kat mselim3 nak kena balas budi nie...hehe xper insaallah kalu AJ visit mselim3 , mselim3 akan buat kunjungan balas...

    mselim3

    pls:Sudi2 lah baca dan komen entry ilmiah mselim3 k...

    ReplyDelete
  20. Waalaikumussalam Mama @Mas Zull...
    Thanks... =D Sob sob sob.... =D

    ReplyDelete
  21. Ayam golek jangan lupa ye kak @Mia Kassim... =D

    ReplyDelete
  22. Sesama @Mohd Selim Zainal....
    Insyaallah AJ akan selalu datang komen... =D

    ReplyDelete
  23. Gumbiranya kak @ieda immi pun rindu AJ..
    Hehhehe..

    ReplyDelete
  24. Miss u AJ..Sori lambat merangkak ke blog ni...

    ReplyDelete
  25. Sini2 nmpk x?? *lambai2 tgn..
    Fuhh kalau jamu ayam golek sekor=entri sebulan. Hehe

    ReplyDelete
  26. Betul tu AJ....kalau mood tu tak datang nak bukak lappy pun malas...tp kalau okje, bukak jugak hehe...tangan gatal! heeh

    ReplyDelete
  27. Nampak2 @nanieybarnieylurviey...
    *Lambai2 balik..*.... =D
    Amboih entri sebulan..
    Jenuh nak fikir ni... =D

    ReplyDelete
  28. Memang kak @hainom OKje, benda depan mata pun AJ malas...
    Heeheheheh..

    ReplyDelete
  29. bende depn mata pun mls..haishh meh sini bg nad..nad yng nak ni pun x dpt2..hehe

    ReplyDelete
  30. Hehehhehhe..
    Yang tu pun orang punya @Nadia Johari... =P
    AJ pinjam je...

    ReplyDelete