Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 14 March 2013

Not A Good Start!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Arghhhhhhhhh.....
Pagi ni stress gilanya perasaan ni........
Terdera... Memula AJ alami bad hair day!
Ikat macam ni tak kena, ikat macam tu tak boleh, lepas lagilah rasa macam perempuan gila mati laki.....
Aiyaaaaaakkkkkkk......

Muka stress!

Lepas tu pulak ada sorang ni tanya AJ pasal veterinar....
Dia tanya vet AJ selalu pegi tu kerajaan ke swasta......
AJ cakap swasta... Then dia cakap mahal...
Yup memanglah hospital swasta tu mahal..
AJ cakap ada hospital kerajaan... Kat Cheras, UPM dengan Shah Alam.....
AJ suruhlah dia google...
Pastu dia boleh cakap "yelah apa nama nya??"
Nak je AJ jawab, "Kalau aku tau nama dia, alamat segala... Taklah aku suruh google!"
Type je lah kat situ hospital veterinar kerajaan....
Pastu confirm keluar segala maklumat yang kita nak....
Aiyoooo kawan... Segalanya kat hujung jari..
Takkan keyword pun aku nak kena bagitau sebiji-sebiji.....?
Haaaaaa.... Hangin pulak sekejap....

Lepas tu ingatnya nak BW lah..
Sekali dah berkali-kali AJ refresh dashboard...
Asik suruh "Add blog to follow in your reading list"


So sah-sah jap lagilah baru AJ BW....

Moral of the story.....
Sabarlah wahai hati........
Muhasabah diri dan SENYUM... =D

Kan comel dah macam Kak Ton AJ... Ye dak??

P/s : Alhamdulillah.....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

44 comments:

  1. Kak MV pula kalau pagi masalah nak pakai tudung..nak mcm ..hehe

    ReplyDelete
  2. nmpk tertekan ye kat situ...hihihi..now,dpt dh ke idea ikat rmabut cane?huhuhu :)

    ReplyDelete
  3. tapi sampai jgk ke laman blog pcl pepagi tadi....ha kan, stress hilang bila tgk pcl bersarapa PMC..hahaha.

    ReplyDelete
  4. macam2 hal pagi2 kan.. huhu i pun mmg dah bad hair of the month rasenya. hari-hari dok ikat T_T

    btw, kenkadang dashboard i pun keluar camtu. tunggu je laa refresh2 :D

    ReplyDelete
  5. sabor..sabor AJ.. dugaan tu.. nak tengok sesabar mana orangnya AJ nie.. hihihi.. jangan maraa aaaa.. :D

    ReplyDelete
  6. hehehe..sabar sabar ye adik genit.
    biasalah tu kan, kdg2 ada hari kita ok, ada hari kita x brp nak ok.
    chill ya!

    ReplyDelete
  7. hehehe jagn stress2 dear. Neway tq singgah blog KA ye

    ReplyDelete
  8. Aah kak @:: Mrs.Eady ::..
    "TER" bad mood pulak..
    Hehheheh..

    ReplyDelete
  9. Malas nak fikir @ayut..
    Hehheheh..
    AJ biarkan je....

    ReplyDelete
  10. Sebab @[PCL] ada dalam bloglist..
    So memang selalu lawat tu dulu... =D

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah @Kakizan Omar, masih lagi sabar..
    Hehheheh..

    ReplyDelete
  12. Thanks kak @Sue-Rya Qistina..
    Hehheheh.. Tu la arini..
    Haishh sabar je la... =D

    ReplyDelete
  13. Thanks kak @Kesuma Angsana..
    No problem..
    AJ memang suka jalan kat blog orang... =D

    ReplyDelete
  14. xmo stress2 ye AJ syg, sabo3, hehe, haishh ada jgk org yg cmtu, pakcik google kan ada, tanya je laa kat pakcik google, stress kak ton membacanya..heheehehe :D

    ReplyDelete
  15. aiyok kak ton...eh, kak ayu...awat mengamuk sangat hari ni..hihi...tapi kalo time tengah bad mood tu nak kena layan kerenah orang, memang lah abis orang tu haa...

    ReplyDelete
  16. Sabar kak, sabar ;) Hee

    Yang dashboard blog tu kak, saya langsung takde dah reading list dari dulu -,- Terpaksa BW melalui bloglist je..

    ReplyDelete
  17. hahahaha...sabar bebanyak AJ..sis pun kekadang jumpa gak menda camtu bila nak berBW sudahnya satu hari tak BW mood dh kelaut...huhuhu...ceria ceriakan hari anda ye :-)

    ReplyDelete
  18. muka stress ke tu? haha... x nmpk mcm stress pun... ;p

    ReplyDelete
  19. SENYUM.. TAK PERLU KATA APA-APA.. :)

    ReplyDelete
  20. sabaq yea AJ..a'ah mmg ada hari2 nye,kita nak ikat rambut style tu tak kena,style ni tak kena..hangin jer dibuatnya..

    ReplyDelete
  21. Hahhaahha..... Betul @Seneorita Baharin, stress Kak Ton... Ehhh??

    ReplyDelete
  22. Samalah kita AJ...stress dipagi hari....huhu

    ReplyDelete
  23. Hahhahahha... Kak Ton, Eh bukan.. =P
    Akak biase lah @Sunah Sakura, pastu okay dah... =P

    ReplyDelete
  24. Tu la kak @RamRamCute...
    Sabar ni...
    Hehehheeh..

    ReplyDelete
  25. ekekkek kan dah kena
    sabarrrrrrrrrrrrr ;))

    ReplyDelete
  26. Hehehheh... Alhamdulillah kak @ieda immi, sabarlah tu..,..
    Kalau tak mesti dah kena dah... =D

    ReplyDelete
  27. Nur hari ni susah nak senyumlah...stress keje..huhuhu

    ReplyDelete
  28. sangat menguji kesabaran AJ @nuyui a.k.a miss YUI...
    Hehehhhe...

    ReplyDelete
  29. Comey... :) senyum je la even tgh kusut.

    ReplyDelete
  30. hahaha..sbr jela..perngai org mcm2..klo blog jd giu nad refresh blik

    ReplyDelete
  31. Ni dah berkali2 refresh @Nadia Johari, tak mau jugak dia...

    ReplyDelete