Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 14 March 2013

Mr.JR Nak Buat Blog!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Mr.JR : Macam mana nak buat blog ek??
AJ : Kenapa? Bukan dulu dah penah buat ke?
Mr.JR : Dah lupa....
AJ : Erkkkkkk... (Dalam hati..) 


Yup..... Dulu Mr.JR memang ada buat blog, untuk bisnes dia dengan kawan dia......
Entah macam mana AJ boleh terjumpa pulak blog tu, AJ pun tak tau... Stalker
Tapi takde pape pun kat situ, macam rumah tak siap je AJ tengok........
Hikhikhik.......
So blog dia tu masuk kategori "terabai" lah.....
Tetiba last few week Mr.JR tanya AJ soalan atas ni....
Dalam hati "Ahhhh sudah... Dia nak berblog pulak.."
Cukuplah intai blog AJ je kan...... =P
Pastu malam tadi masa lepak-lepak sambil dia duk rawat telefon AJ, dia duk jeling2 apa AJ buat.... Stalker jugak
AJ macam biasalah, intai-intailah blog orang lain pakai Ipad pinjam....
Lepas tu Mr.JR cakap "tunggulah dia ada blog"
Alamak! Abislah... Ni boleh jejaskan periuk nasi Kak Ton AJ ni....
Hahahhahahhahahhahahaha.....
So memang betul nekadlah Mr.JR nak berblog....
Ermmmm.... Takpelah, kalau dia nak berblog, AJ support je la.....
AJ cakap nanti kalau dia dah ada blog AJ buatkan header "kubit" untuk dia...
Apa itu "kubit"????
Nanti bebila AJ cerita...... Hehhehehe...



P/s : Dia berblog, AJ lari pegi Vlog... Ehhhh????? Taknak
Tapi kenapakah setiap entri ada Kak Ton???

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

46 comments:

  1. hehehe..mr HR nak berblog???kubit??kak ton..jangkit dgn MV ker

    ReplyDelete
  2. wah..best la mr jr lepas ni..huhu..

    ReplyDelete
  3. Haha. Okaylah tu kalau dia nak ada blog jugak ^_^

    ReplyDelete
  4. hihihi...oklah tu sama2 ada blog :D

    ReplyDelete
  5. rajinnya Mr JR nk berblog ;)

    ReplyDelete
  6. sama-sama ade blog kira oaky laa tu..leh tukar2 idea and luaskan network..hehehe..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. Jangkit iklan Kak ton tu la kak @Mrs Velentine...
    Hehehhe....

    ReplyDelete
  8. Nanti komen AJ je penuh kak @Ratu Hatiku..
    Hehhehe..

    ReplyDelete
  9. Hehehheheh....
    Tu la @Azlan Strider, tapi tak tau lah dia nak berblog pasal apa.. =D

    ReplyDelete
  10. ok la tu. dia pun dah seronok nak berblog. kita support je. hehehe

    ReplyDelete
  11. Tapi tah ada masa ke tak nak berblog tu kak @Sue-Rya Qistina...
    Hehhehe..

    ReplyDelete
  12. ohh..dia nk bersaing dgn AJ kot..hihihi
    nk lawan tauke ekkk..!

    ReplyDelete
  13. ehehe, amboihh AJ setiap kali entry mesty terselit nama kak ton, sure2 kak ton dok tersedak skrg ni, lepas ni kak ton amik AJ jadi model iklan kak ton plak, tukaq trademark, chomei mcm AJ kan, hehe :D

    Btw, mr.JR pun nak ada blog eyh, ok laa 2, nnt buat header2 kubit2 kat mr.JR eyh... :D hee *padahal xtau kubit2 tu apakah..huhu

    ReplyDelete
  14. Haaaa... Kalau suh jadi model takpe.... Kot Kak Ton suh bayar royalti siapa nak jawab tu @Seneorita Baharin??
    Hehheheh..
    Tunggu kemunculan kubit.. =D

    ReplyDelete
  15. Hehehheh... Adehlah Kak ton...
    Memang jadi fenomena terus kan @Normi Nieza... =D

    ReplyDelete
  16. kalau dia nak buat, kena suppport lah aj, hehe...meramaikan lagi geng-geng blogger...

    ReplyDelete
  17. err.. Mr Jr 2 sape AJ.. hee.. sorry xtau.. ni baru nak tau.. heee.. singgah sini jap.. btw suka gaya penulisan AJ.. =)

    ReplyDelete
  18. akak kena bg sokongan tau..hahaha

    ReplyDelete
  19. Mr.JR tu buah hati pengarang jantung AJ la @tenku butang..
    Hehehhehe... =D

    ReplyDelete
  20. Mesti @hazwan hairy.... =D
    Mana boleh tak sokong...

    ReplyDelete
  21. sama2 punya minat yg serupa ..sehati sejiwang lah tu.., blog terabai xpe lg..jgn AJ plk terabai nt..hohoho lawok jer ea..U know him ..kan AJ !

    ReplyDelete
  22. a'ah..kenapa mesti ada kakton..hahaha

    ReplyDelete
  23. Alhamdulillah @[PCL], tak rasa terabai lagi...
    Hehehhehe...

    ReplyDelete
  24. dulu bf i pun buat blog utk food. konon nak jadi food hunter haha. tapi mmg sah dia bukan berjiwa blog. :p kelakar betul bila bukak blk blog tu.. berdekah-dekah ketawa :D

    ReplyDelete
  25. Hehheheh..
    Last2 blog terbiar kan @Hanida Moss... =D

    ReplyDelete
  26. confirm AJ follower pertamakan...

    ReplyDelete
  27. hehe..ingat Aj nak ajar cubit...upernya kubit..hehe

    ReplyDelete
  28. Hahhahaha... kak @intanfirdaus247, cubit takyah ajar kak... =D

    ReplyDelete
  29. Hehhehhehe....
    AJ tolong tengok je la @Remy hazza..
    Tolong gak kan?? =D

    ReplyDelete
  30. Kak Ton lagi?? Hehe.. Nnti if mr jr da ada blog. Kongsi ler link

    ReplyDelete
  31. always support psgn nak buat ape..jgn smpai mengongkong dh le..hehe

    ReplyDelete
  32. Kalau kongkong tu bersebab lah @Nadia Johari... =D

    ReplyDelete