Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 15 March 2013

Masih Lagi!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Arini memang bosan sangat.. AJ tak tau nak buat apa...
Dari pagi tadi BW je... Keje pun takde....
Nama nak update entri pun tak juga... Idea kering!
Kalau ada pun tu je la...
Pasal AJ dan Kak Ton tadi....
Tetiba tengah duduk melangut, datang kawan AJ bagi kertas A4...
Kalau aritu MU...
Arini dia bagi lain pulak....
Memang special gila pemberian dia kali ni......
Bagai nak tercekik anak tekak AJ dapat mende ni...
Nasib tak terkeluar gelak besar....
Lastly masa dia tengah buat keje lain, AJ pegi desk dia pulang balik pemberian dia.....
Haaaaaaaaaa....
Apa macam???
Comel tak KAK TON......???


Amik!!! Siap dengan tandatangan Kak Ton lagi AJ bagi...
Hahahhahahhaha....... =P
Aduh Kak Ton............ Kenapa tetibe je ni??
Haishhhh... Masih lagi KAK TON....

P/s : Jangan sampai mimpi!


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

64 comments:

  1. hilang bosan kan bila dpt kejutan cm ni

    ReplyDelete
  2. Ahahahhaa, masih lagi kak tonnn :D malam ni konfem AJ mimpy kak tonn..lari3...hihiihi

    ReplyDelete
  3. haha..kak ton pemes btol skrg..haha :D

    ReplyDelete
  4. wahh untung betul ...kak ton terus femes

    ReplyDelete
  5. Hahahaha.....
    Takmo @Seneorita Baharin....
    Nak mimpi lain... huhuhu..

    ReplyDelete
  6. Semuanya gara2 iklan Kak ton tau @Anis Zainudin.. hehehe...

    ReplyDelete
  7. Sangat poyo kak @Mrs Velentine..
    Hahhahah..
    Siap konon2 sain kak ton lagi.. =P

    ReplyDelete
  8. kahkahkah... kak ton junior la AJ ni... nk panggil dek ton lps ni bole? hahahaa

    ReplyDelete
  9. ..masih kak Ton lagi AJ?...hahaha kan, suka Kak Ton kalau baca entri ttg dia..

    ReplyDelete
  10. Tu la @[PCL], AJ pun tak tau kenapa dari pagi nama kak ton asik naik je....
    Kat ofis ni pun..
    Dalam fb pun sama....
    Heheheheh..

    ReplyDelete
  11. hahahaha!!! habislah AJ Kak Ton. satu hari nnt korang mesti berjumpa together gether. :D

    (akak dah pernah jumpa live Kak Ton dan husb dia. masa tu dia ada kuar live WHI TV3, husb akak pulak ngah wat performance masa tu)

    ReplyDelete
  12. Kalau jumpa ni, kena amik gamba sesama ni kak @Sue-Rya Qistina..
    Barulah gempak.....
    Hehehheheh.. =D

    ReplyDelete
  13. comel kan kak ton... hahahahahaha.. sian kak ton... AJ gune ke produk kak ton?

    ReplyDelete
  14. AJ..kak ton ni sapa..akak ni ketinggalan sikit..ngeeee

    ReplyDelete
  15. glamer kak ton skarang. tgk2 mkin bertambah comel..hehe

    ReplyDelete
  16. Wahhh..Siap tandatangan Kak Ton lagi tu! ^_^ hehe

    ReplyDelete
  17. Hahahhah...
    SEsaja diorang ni mengusik kak @Kesuma Angsana....

    ReplyDelete
  18. Hehheheh..
    Takde lah @Fathiyah Selamat, diorang ni saje mengusik..
    Duk panggil AJ kak ton... =D

    ReplyDelete
  19. Pengasa produk beautyumaira tu kak @aquagugurl..
    Hehheheh..

    ReplyDelete
  20. Hilang terus kebosanan...hehe

    ReplyDelete
  21. gurau senda kat opis hilangkan ngantok n boring..=)

    ReplyDelete
  22. kak ton sllu masuk dlm rancangan wanita hari ini...suara dia..fuh dri jauh leh dgr

    ReplyDelete
  23. kak ton sangat terkenal saya pn minat dngn kak ton

    ReplyDelete
  24. hehe...kelakar lah baca entry aj ni, tak pasal-pasal kak ton jadi watak utama :)

    ReplyDelete
  25. KAK TON ? ooo ; meme selalu di kaca tv sekarang ... sis lukis pic kak Ton ea ?

    ReplyDelete
  26. comeinya kak ton.. :)
    tp ayue lagi comei..
    :)

    ReplyDelete
  27. SUKA DGR KAK TON BERCAKAP..SUARA SEKSI..AWWW...HAHAHAHA

    ReplyDelete
  28. Tu la kak @Mia Kassim..
    Macam2 perangai kami ni...

    ReplyDelete
  29. Tu la kak @N.Aima K, bila dia keluar ayat ajaib dia lagi bertambah femes...
    Hwehhehehhe..

    ReplyDelete
  30. Dah diorang duk panggil AJ kak ton @Orga, tu yang nama kak ton naik tu... =D

    ReplyDelete
  31. @Nurul Najihah, takdelah...
    Akak mana pandai melukis pun....
    Kang bukan jadi kak ton, jadi kartun.... =D
    Ni bebudak ni print... =D

    ReplyDelete
  32. Nasib ada ayat sambungan @Cik Nur™..
    Hehhheh..

    ReplyDelete
  33. Hye kak @Firdawati Rashidi..
    Kata kak ton..
    hehehehe.. ehh???

    ReplyDelete
  34. virus kak ton.. parah ni.. hehe

    ReplyDelete
  35. Memang dah parah sangat dah ni @aisya... =D

    ReplyDelete
  36. tu dia,.... kak ton dah keluaq!!!!

    ReplyDelete
  37. Hahhhahhaha.....
    Tu dia @Remy hazza, awat tak caya ka??
    Percayalah... =P

    ReplyDelete
  38. hahaha! akak! ape ni????? dah terjangkit kak ton lak!

    ReplyDelete
  39. erkk, kak ton lagi. *muntah hijau joke je

    ReplyDelete
  40. balik nanti jangan lupa kasi frame and gantung kat dalam bilik sekali..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  41. Ok da terjawab da sapa kak ton. Hehe.. :)

    ReplyDelete
  42. saper kak ton ni? hehehe...CiM baru nk berjinak2 dgn AJ ni

    ReplyDelete
  43. Hahhahahah....
    Penyakit kak ton pulak @Sunah Sakura....

    ReplyDelete
  44. Jangan kata @Mieya Atiera, AJ pun muntah..
    Kehkehkeh... =D

    ReplyDelete
  45. Kak Ton tu pengasas beautyumaira lah @Cinta Misteri..
    Heheh..

    ReplyDelete
  46. Hehehhehe......
    Sebab tu kak ton buat iklan comel kak @Si Matatajam.. =D

    ReplyDelete
  47. hahahha...popular AJ dengn kak ton

    ReplyDelete