Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 21 March 2013

Mak Nak Kawenkan!


ASSALAMAULAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

"Kalau tak lulus, mak kawenkan je....."
Setiap kali keputusan peperiksaan penting keluar, ayat macam ni mesti sinonim dengan kaum-kaum ibu.....
Nasib baik dulu AJ tak kena kawen......
Kalau tak melepas Mr.JR.... Ehhhhh????!!!! =P
Kihkihkihkih....

Kepada adik-adik yang amik result SPM arini....
Gudluck okay...
Semoga dapat result yang diimpikan berkat usaha pembelajaran korang...... =D
SIAPA YANG KENA KAWEN????



P/s : Cemerlang ke idok???

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

88 comments:

  1. haha..moga lulus cemerlang..:)

    ReplyDelete
  2. niece kak zaza amek result harini.. dub ddab dub dab rasanya nak tau result dia :)

    ReplyDelete
  3. Ingat AJ yang nak kena kawen.. (bila tengok tajuk arr..).. hihihi :D

    ReplyDelete
  4. kalo jadi kawen dah tittle puan le skrang..hihi

    ReplyDelete
  5. teringat kenangan masa amik result spm dulu. hehehe

    ReplyDelete
  6. hehehehhe untunglh nak kena kawinkan ... good luck kepada adik2 yg amik result SPM hari nie... teringin masa dolu2

    ReplyDelete
  7. Mudah2an semuanya cemerlang kan @Normi Nieza... =D

    ReplyDelete
  8. Kita pulak yang nervous kan kak @ZazaMyMoon... =D

    ReplyDelete
  9. Kalau AJ kena kawen tak tau lah macam mana gayanya @Kakizan Omar...
    Hehehehe..

    ReplyDelete
  10. Kak @Zee Suhaini, Puan AJ...
    Macam pelik je bunyinya..
    Hehheheheh..

    ReplyDelete
  11. Hahahhaha.... Acik @Aku Penghibur, untunglah jugak.....
    Tapi disebabkan tak kena kawen, kurang untunglah... =D

    ReplyDelete
  12. Spm , Sijil Perkahwinan Malaysia , ekekekekek

    ReplyDelete
  13. dah tak boleh nak guna ayat tu sekarang ni dik oi..

    Ada jugak yang belum SPM pun dah ada pak we. kalau mak ckp cam tu. sah sah SPM tu di ertikan sebagai. " Sijil Tunggu Perkahwinan".

    abes SPM terus kawin. hahahaha

    ReplyDelete
  14. sama2 kita doakan kejayaan buat mereka yer

    ReplyDelete
  15. Kak @wantie, sekolah rendah pun dah pandai bercinta kak...

    ReplyDelete
  16. nmpak sangat orang macam kita nie lulus cemerlang kan AJ...sampai sekarang tak kawen-kawen..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  17. Eh eh eh @:: Mrs.Eady ::...
    Excitednya....
    Heheheh.. =D

    ReplyDelete
  18. ohh...spm eh hari ni....
    xde ssesiapa yg amik dalam umah nur ni.....

    ReplyDelete
  19. Hhahahahhaa..
    tetiba bak setuju dengan @Azlan Strider..... =D

    ReplyDelete
  20. Kat rumah AJ pun takde @Cik Nur™..
    Sedara mara pun takde yang amik SPM tahun lepas.....

    ReplyDelete
  21. Tak payah tunggur result pon bleh kahwin..kan...hehe

    ReplyDelete
  22. Kot baca tajuk macam dah ada calon pilihan ibu je dah... hehehe tapi kot nak kahwin saya ada menyediakan pakej foto & video kot berminat pakej boleh runding :)

    ReplyDelete
  23. saya dulu pass or tak, tak kena kawen pun hahaha :p

    ReplyDelete
  24. Hehheheheh... Belum lagilah @Fahmi mohd razari, tapi kalau ye sure AJ minta guna khidmat.... =D

    ReplyDelete
  25. hehe betul2. mak rose pun suka cakap macam tu. dari pmr, spm sampai la stpm. kelakar je bila ingat.

    ReplyDelete
  26. nasib baik aj..hihi..gudluck utk student spm!~!

    ReplyDelete
  27. owhh kuar hari ni yer.. teringat dulu masa amek result.. punye la dupdap2... kecut... tp alhamdulillah.. keputusan bole tahan...kohkoh

    ReplyDelete
  28. hehe ok jugak kalau kena kawen AJ...tak yah belajo hehe

    ReplyDelete
  29. kalu pcl dolu2..time amik result tu la nak cari aweks...hahaha kan ramai yg hepi2....duka2..menangis bagai, ...masa tu la nk tunjuk 'hero bunga nih'..wakaka. (mmD ..ari ni line tenet kat rumah xde..jd dia takkan terbaca ...larikk !!) :P

    ReplyDelete
  30. ayat mak dulu dulu selalu mcm tu..hehe

    ReplyDelete
  31. Sekarang tak tau boleh digunapakai lagi ke tak @roslita thalib..
    Hehhehehe..

    ReplyDelete
  32. Hahhahah.. kalau tak tak dapat jumpa Mr.JR kan @are_lin@yu.... =D

    ReplyDelete
  33. Taknak lah kak @hainom OKje..
    AJ belum puas bujang...
    Hehheheheh..

    ReplyDelete
  34. Amboih.... Kemain lagi @[PCL]..
    Hahhahahah...
    Dapat tak awekssss nye time tu??

    ReplyDelete
  35. hahahaha....sama mcm MV dulu mak cakap mcm tue juga

    ReplyDelete
  36. Mak2 zaman kita suka cakap camni kak @Mrs Velentine...
    hehhehe..

    ReplyDelete
  37. haha ugutan ke sogokan tu.. kalau xlulus nak kwenkan ? ptutnye yihaaa hihi :P

    # gudluck adik2 smua :)

    ReplyDelete
  38. Hahhahhaha.... tak yihaaaa la @Mar Haini Abdul Rahim...
    Kawen paksa namanya tu... =D

    ReplyDelete
  39. ayut tak kena kawen gak...hihihi :p SPM punye pasal la ni yer.. :D

    ReplyDelete
  40. Ehehe, betol tu AJ, setiap kali exam mesti ibu cakap lagu tu, last2 jawabm yeahhhh bestnyaaa kalo dpt kawenn..bhahaha.. :D
    Malangnyaa xkawen2 lg..hihi

    ReplyDelete
  41. Hahahaha.. Tu petanda cemerlang la tu @Seneorita Baharin..
    Pasal tu tak kawen2 lagi..
    ehehehhe..

    ReplyDelete
  42. den dulu omak den tak ckp mcm tu pun....err...sebab den jantan kot....ahakz

    ReplyDelete
  43. Heehe comelnya aj ni..
    Nasib lulus kan...xyh kawen cpt2...hehe

    ReplyDelete
  44. SAYA DULU TAK HERAN PUN NAK AMBIL RESULT.. :)

    ReplyDelete
  45. ramai yg dpt gred bagus spm thn ni
    alhamdulillah
    tahniah u olls

    ReplyDelete
  46. ahaha ! lwak je kan dulu2 ? takotnye xllus SPM , takot kena kwen :)

    ReplyDelete
  47. Ingatkan AJ nak kawen dah....hehe
    teringat debaran ambik result spm dulu2

    ReplyDelete
  48. haha.. kawenkan je mak... dpt cucu cpt skit..

    ReplyDelete
  49. haha.. nasib emak Mieya tak pernah cakap macam tu. kawan2 yang lain, semua kena ugut macam ni

    ReplyDelete
  50. memang dulu2 kalau tak lulus mak suruh kawen jer....he3
    nasib baik remy lelaki.....

    ReplyDelete
  51. hahhh.. ada yg kena kawen x? hih3..

    ReplyDelete
  52. mak saje nak gertak tu...kikiki

    ReplyDelete
  53. Hahhahaha....
    Omak ekau ado suh pi pinang anak daro tak @jeBateja??? =P

    ReplyDelete
  54. Tu la kak @Firdawati Rashidi..
    Hehhhe...
    Kalau tak nangis2 kena kawen paksa... =P

    ReplyDelete
  55. Wahhh bagusnya @fairus..
    Siap tak heran lagi..
    ehhehhhe..

    ReplyDelete
  56. Hahhahha.... @Faizol Dee, nasib maka dah ada cucu....
    SO tak kisah sangat... =D

    ReplyDelete
  57. Biasalah, mak gurau2 ngan kita kak @N.Aima K... =D

    ReplyDelete
  58. Hahhahahha.....
    Ugutan manja tu @Mieya Atiera... =D

    ReplyDelete
  59. Tu la kelebihan lelaki @Remy hazza, mak tak suh kawen... =D

    ReplyDelete
  60. Tu la nak tanya siapa yang kena kawen tu @tenku butang..
    hehehehhe..

    ReplyDelete
  61. Rugilah camtu @[PCL]..
    Tapi sekarang tak rugi dah, sebab dah ada MamaD kan...

    ReplyDelete
  62. ingat nak kawen betul2 tadi hehe.. kene gertak manja la ni ye hehe..

    p/s : jum join contest nuffnang saya buat jom ?

    ReplyDelete
  63. blh la kak lps msuk stpm ja pn dh ok..haha

    ReplyDelete
  64. Kalaulah betul2 @BERT, mau menangis AJ... =D

    ReplyDelete
  65. Teringat zmb amik SPM dlu.. Hehe. Org tua suke ckp mcm tu :)

    ReplyDelete
  66. salam.. jom follow saya balik.. saya dah follow awak.. Salam perkenalan..:)

    ReplyDelete
  67. awk.jom join
    http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/03/mega-giveaway-by-fy.html
    ada peplum dan half moon shawal utk dimenangi =)

    ReplyDelete